QUOTE(-Vėja- @ 2012 05 09, 08:58)
man tai atrodo, kad geriausiai rašyti "Jaunosios mamytė" ar "Jaunojo mamytė"
man dar toks klausimukas..
kai yra daromi numeruoti stalai, tai suprantu kad prie įėjimo yra statoma kažkokia lenta, kur nurodyta prie kokio staliuko, kas sėda....
o kai yra vienas didelis ilgas stalas ir kortelės, tai kaip gaunasi, kad svečiai eina ir ieško savo vardų? ar prie ilgo stalo kortelės nedėliojamos??
Nu kas kaip nori, tas taip daro

bet kiek buvau vestuvėse tai ir prie ilgo stalo, ir prie atskirų tos kortelės buvo. Taigi tie svečiai nesigrūda tik atėje, apsivaikšto pirmiausia, apsižiūri, susiranda savo vietas. Tikrai nesukelia kažkokių nepatogumų
O dabar man patarkit. Mes darom atskirus staliukus po 6-8 žmones. Norėjom nedėti stalo kortelių tik parašyti prie įėjimo sąrašus, kurie žmonės sėdi prie kurio staliuko. O jau paskui lai patys nusprendžia ant kurios kėdės sėdės

Bet esmė ta, kad svečiams duodame pasirinkti kokio karšto patiekalo norės (iš dviejų variantų, nes vienas svečias nevalgo mėsos. Tai pasirinkimas: vištiena arba žuvis).
O klausimas, tai kaip padavėjai žinos, kurie žmonės tą žuvį užsisakė, kurie mėsa?

taigi neateis ir nešauks " kaaaaam žuvieeeees?"
Su stalo kortelėm būtų paprasčiau, prieš susirenkant svečiams padavėjai sužiūrėtų pagal vardus, kam patiekti kokį patiekalą. Bet aš nenoriu tų kortelių

mes jau prie staliuukų kol visus sukaišiojom

Tai nežinau, nesugalvoju, ką daryt