Įkraunama...
Įkraunama...

auklių JUODASIS sąrašas

QUOTE(milute @ 2006 03 09, 16:51)
Virginija is Kauno Gyvena Kalnieciu 255-18.Tel nr. 8 678 21389
  Labai geri norai pas ja,ir pazadai,tik viena problema-griztam namo o ji viena "granto" bonka isgerus.Taip kad bukit atsargus


Jusu "Grantas", ar ji savo atsinese? alc.gif
Siaip tai kosmaras...
Atsakyti
Suzinojau va toki dalyka, tiesiog issisnekejom apie aukles ir suzinojau doh.gif
Zodziu nezinau nei vardo nei tel. numerio, gal po kiek laiko pavyks issiaiskinti, bet moteriske jau pensininke, dirba 1-uose Silainiuose ir saugo mergyte 2,5 m. Mergytes vardas regis prasideda G raide. Atlygis uz valanda apie 2 Lt. Mergaite mama augino iki 2 m. namuose, o po to isejo i darbeli, tad aukle dirba ar tai nuo 2005 rugpjucio ar rugsejo. Cia visa informacija kuria suzinojau. Zodziu aukle meluoja mamai, kad veda mergyte i lauka, bet eina labai retai, nes jai skauda kojas. Budama su mazyle ji nezaidzia su vaiku, bet mezga blink.gif Ypaingos meiles vaikui nera, nes mazyle apvadinta visokiais "graziais" zodziais beveik kiekvienam sutiktam ir dar kadangi pagal ja ji gauna labai mazai, tai nesasi maista i namus. Cia zinoma apie tai mergytes mama nezino blink.gif Na zodziu tustina seimos atsargas...
Tiesa, aukle taip pat gyvena 1-uose Silainiuose.
Labai tikiuosi, kad atsiras mazyles mamyte, kuri mums pades suzinoti tiksliau apie sia aukle. Jei man ka pavyks dar daugiau suzinoti apie "geraja" pensininke as parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2006 03 09, 18:24)
"geraja" pensininke

Po du litus mokant nori dar kažkokių pribumbasų. Žmonės visai sąžinės neturi. Čia už tokius pinigus tai tik sėdėt ir megzt, bet ne daugiau.


Atsakyti
[QUOTE][CODE][/CODE][/QUOTE][QUOTE][quote=gitanab,2003 09 11, 20:29]
Mielos mamos,man kaip ir daugeliui arteja laikas grizti i darba ir esu aukliu paieskos stadijoje.Kas ieskojo zino, kad tai didelis galvos skausmas, nes i jos rankas atiduodi savo brangiausia turta-vaika.Be to i jos rankas patenka ir tavo buto ar namo raktai. Svetimas nepazistamas zmogus namuose nera labai saugu ir malonu.Siulau sioje temoje "apdegusias" su auklemis mamas skelbti bent vardus, amziu ir miesta tokiu "aukliu" nepamirstant, zinoma pamineti ju padarytu nuodemiu.Bent tiek savo ir kitu saugumui padaryti galim. Padekime viena kitai, kad nereiketu ant to paties greblio uzlipti kitai patikliai mamytei.
VILNIUS

Laima CIBULSKIENE (~ 60 m)
Olga DAMBRAUSKAITE (49 M) gyv. Skroblu g., nasle (3 kartus), vaiku neturi, issilavinimas vaiku medicinos sesers, kudykiu namuose dirbus
Tatjana BUTRIMIENE, gyvenancia Vaisiu g. 15, mob. 868037700
Asta ALENCIKIENE (36 m), gyv Lazdynuose
Stase PEM... (50-60 m)
Gene ? (60 m), gyvena Seskineje, giriasi, kad dirbo pas dizainerę Talaikytę
Genute ? (pagyvenusi), zila, maza, tyliai sneka. ziuri is padilbiu, turi viena dukteri, kuri mokinasi LTU, nasle, tel. nr. 868417799, gyv. prie Vingio parko
Stase VAICIUNIENE, gyvena Riesej
Marija (Maryte) ? (54 m), iš Jeruzalės. Gyvena Rugių g., neaukšto ūgio. Ji labai ieško turtingų šeimų. "Iš pradžių tokia miela, maloni, paskui pradeda ragelius rodyti".
Saule Ceponyte, gim.1981m.
Jurate Vircinskaite, 30 metu. Turi keturis(!!!) savo vaikus, melage ir vagile.
Onute. ~70 m, iš Baltupių, pražilusiais truputį garbanotais plaukais, apie 170 cm ūgio, stamboka. Visa diena buna lauke, laukia kol gris tervai, kad padetu parsinesti vaika, lauke visad laiko vaika sedomis, neiskelia is vezimuko.
Kristina, gyvena Seskinej, Laisves pr. 65 berods. Tel. 8604 38268. "jei negertu, butu sauni moteriske.. Bet cia jau liga... Gerti nuo pat ryto..."
Angelė Gavėnienė, gyvenanti Taikos 63-7, telefonas 2410318. "Vieną dieną neatėjo į darbą, o paskambinusi kažką melavo apie blogą sveikatą, bent 3 ligas, nors iš balso ir kalbos supratau, kad ji visai girta..."
Renata Bereznovska gyvena Salotėje. Apvogė šeimą...
Andžela 30 m., gyvena Zveryne, sako, jog turi 10 m. dukteri, mob. 67654910. "Pasodindavo 10 mėn vaiką ant ovos ir nueidavo, neprižiūrėdavo. Palieka atdarą balkoną vaiku iesant ant žemės (čia žiemą). Rėkė ant vaiko, jis norėjo dėmesio..."
Lena Lebedevienė, gyv Vilniaus raj., 35 m. "Viską leisdavo vaikui, net žaisti su vaistais. Po jos darbo bute kai šiukšlyne, valgydavo kaip už du..."
Galina iš Šeškinės, 65 metų pensininkė, chemikė. Gyvena Buivydiškių gatvėj. SKaito tėvams moralus kaip reikia auginti, mažai prižiūri vaiką.
Rasa Šmergelienė iš Justiniškių, Rygos g., 40 m. "Pradžioje buvo viskas normaliai, bet po kokio mėnesio pradėjo niekada nebegalėt vaiko žiūrėt; nevala didžiausia. Kartais vaiką palikdavo savo 13 m dukrai saugot."
Virginija Mažvilienė iš Fabijoniškių. "Mergaite prases jau ant puodo, nebesipraso, arbatos nedawinejo, pastebejau, kad ir witaminu nebedawinejo, dedas, kad labai gerai moka priziuret, o istikruju nieko nemoka, pasakiau pastabas,o ji JO JO taip as ir darau nu ka jus tai aisku jo jo duodu witaminus, sodinu ant puodo ir t.t."
Genutė Ragušienė žiauriai elgiasi su vaikiukais.
Rita Skripskienė is Marcinkevičiaus gatvės. Mušė vaiką, rėkė: "jei tu rėksi aš tave atiduosiui dėdei, dėde, ateik ir pasiimk tu tą bjaurų vaiką, tuoj atiduosiu tave dėdei, o jis paims diržą ir tave muš, va tada tu žinosi, ar nori pas dėdė?"
Aldona M. iš Subačiaus g-ves tel. 8 5 2601030, alkoholikė!
Jadvyga iš Šeškinės. 61-72, 13 a, TEL. 246 46 75. Dėl jos klausti nario "bumbum".
Aušrinė Selskienė 862277462, gyvena Justiniškėse, Taikos g., apie 50 m. Sakosi dirbusi Amerikoje. Netaktiška, dažnai trinasi prie šeimos svečių. Kuo toliau, tuo mažiau tvarkydavo. "Pastebėjau, kad turi moteriškė rimtų psichologinių problemų, depresuoja, isterikuoja." "Vieną vakarą grįžusi ankstėliau radau "žiauriai nusiaubtus namus"; toks įspūdis, kad vaikas buvo paliktas vienas - sienos apipaišytos, žaisų primėtyta visose įmanomose ir neįmanomose vietose (pvz. balkone), rūbų taip pat, indų kalnas paliktas..."
Gina Valiukaitė 20m. "panelė, be jokio atsakomybės jausmo, ėmė ir vieną dieną visai neatėjo į darbą."
VANDA is Fabijoniskiu, berods Zadeikos g.. Apie 50 m., smulkute, neauksta, trumpu tamsiu plauku. Vyras - buves Lietuvos sporto cempionas. Per prievartą sodindavo priešais TV, kad tik nerreikėtų vaiko prižiūrėt. Pati valgydavo, vaikui nieko neduodavo, net sausainio nepasiųlydavo. "Kai ja uzknisdavo - per prievarta ivyniodavo mergaitę i kaldra, kad ji net nepajudetu - ir puse valandos migdydavo .... nors ji visai nenori miegelio dar ..."; "isejusi is tualeto net ranku nenusiplauna - tuoj tiesiai maitinti mergaitės". Maitindavo pagal save, neklausė mamos prašymo neduot karvės pieno ir pan.
Tatjana Kuzminskiene iš Pilaitės, tokia nestambi, su akiniais, rudi plaukai iki peciu, turi savo abituriente dukra, o vyras, pasask jos - filologas, bet kasa griovius.. Visai neprižiūri vaiko, palieka jį vieną kambary. Vagia maistą.
Marytė Korsakienė gyvena Pašilaičiuose. Rado girtą su vaiku.
Genovaitė Butkienė, gim. Radviliškio raj., 1955 02 05, 2005 m. gyvena L. Giros g., Fabijoniškėse, Vilnius, 8 680 10297 (gali buti pasikeites). teigia, kad užaugino 7 berniukus, kad dirba jau 14 metų su vaikais, turi daug rekomendacijų. Mėgstama frazė apie savo darbštumą “pirmoj vietoj žiūriu vaiką, kiek yra salygų aš nepalieku šiukšlyno po savęs”.
Vida, gyvena prie stoties, apie 45 m. Girta atėjo prižiūrėt vaiko.
Lina GinevičienėLazdynų, vagia! 40 metų, normalaus kūno sudejimo, labai mandagi. Vagia ji bet ką: suvenyrus, vaikų žaislus, apatinį trikotažą. Vogtus daiktus vėliau kam nors atiduoda veltui.
Lidija Panina (54 m.) . Gyvena N.Vilnioje, Parko g. "vaikas išleidžiamas į lauką pusplikis. Diktatorė, esesininkė, rėksnė, isterikė.

KAUNAS
Valerija , Kalnieciu 255 18tel 867821389, Priklausoma nuo alkoholio, O jei paprastai tai grizom namo ir radom girta
colorred]Nijole MISELIENE
(54 m), buvusi darzelio aukletoja
Katre GURAUSKIENE (52 m)
Vida JURGAITIENE (42)
Renata PIMPYTE (22 m), gyv. prie Girstupio, neauksta, smulki, trumpi ryzi plaukai, dirbusi kirpyklloj
Adele ?, gyvena centre
Danute ?, gyvena nuosavam name Z.Sanciuose
Onute SPUDIENE (61 m), gyv. Kulvos g, tel 8 615 31496
Vaida, berods 23 metu, trumpais tamsiais plaukais. Gyvena Taikos pr.
Regina Armanavičienė Gyvena ji Taikos pr.
Jai 55 m, jau pensininkė. "Žiūri TV dieną, l.nešvariai plauna indus, sauskelnių nekeičia - vieną dieną iššuto beveik iki žaizdų, kai pabuvo su aukle, nustojo vaikščioti mergytė..."
Ramutė Ambrazaitienė - nestabilios psichikos žmogus,vaidenasi kad ją persekioja,bijo su vaiku į lauką išeiti.
Nidagyv Šilainiuose, priešais Taubūčius, pedagogė apie 50 m. "Grįžusi į namus radau ją girtą".
Regina Bičkienė gyvena Centre. Nors gerai dirba, bet gali bet kada išeiti. Ne dėl pinigų, bet bijo labai kritikos. Sukritikuosi, tai kitą dieną jos nebelauk ...
Julė gyv. Eiguliuose. Su rusišku akcentu kalba, tokia smulkutė, nuolat su odine mėlyna striukyte vaikšto. Dėl jos klausti nario "mamukas".
Laima (pagal pasa Limute) gyvena Silainiuose. Rado girtą namie su vaiku.


KITI MIESTAI


[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milute: 09 kovo 2006 - 21:47
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 03 09, 18:33)
Po du litus mokant nori dar kažkokių pribumbasų. Žmonės visai sąžinės neturi. Čia už tokius pinigus tai tik sėdėt ir megzt, bet ne daugiau.

Nemanau, kad ja surista laiko uz ta alga. Jei sutarta, kad eis i lauka tai eina, net jei 1 centa uzdirbtu - ji su tokia alga sutiko.
O nuo kada del vagystes reikia atskiro susitarimo.
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2006 03 09, 17:44)
Jusu "Grantas", ar ji savo atsinese? alc.gif
Siaip tai kosmaras...

tongue.gif tongue.gif ,Na siaip tai musu grantas,bet nebutume jautesi geriau,jei ji butu savo atsinesus.Beja pries tai ji pora dienu atsiprase,kad labai rimtos seimoj problemos ir kad negali ateit i darba ir pasizadejo,jog daugiau tai tikrai nepasikartos.Mes su vyru galvojom,gal ja vyras sumuse,ar kas nors panasaus,taciau kai pamatem ja stovincia kojom i prieki:),tai viska supratom kokios ten seimoj problemos buvo.Beja po keliu dienu gavom ne 1 sms zinute,kad jai sumoketume uz 3 atidirbtas dienas,"ir nesipykim ok"
Atsakyti
arba neatidziai skaiciau arba is tikro nera pamineta Klaipėdos blogieciu aukliu , gal kas zino?
Atsakyti
patvarkysiu "blogųjų" KAUNIEČIŲ auklių sąrašą:

KAUNAS
Valerija , Kalnieciu 255 18tel 867821389, Priklausoma nuo alkoholio, O jei paprastai tai grizom namo ir radom girta
colorred]Nijole MISELIENE (54 m), buvusi darzelio aukletoja
Katre GURAUSKIENE (52 m)
Vida JURGAITIENE (42)
Renata PIMPYTE (22 m), gyv. prie Girstupio, neauksta, smulki, trumpi ryzi plaukai, dirbusi kirpyklloj
Adele ?, gyvena centre
Danute ?, gyvena nuosavam name Z.Sanciuose
Onute SPUDIENE (61 m), gyv. Kulvos g, tel 8 615 31496
Vaida, berods 23 metu, trumpais tamsiais plaukais. Gyvena Taikos pr.
Regina Armanavičienė Gyvena ji Taikos pr.
Jai 55 m, jau pensininkė. "Žiūri TV dieną, l.nešvariai plauna indus, sauskelnių nekeičia - vieną dieną iššuto beveik iki žaizdų, kai pabuvo su aukle, nustojo vaikščioti mergytė..."
Ramutė Ambrazaitienė - nestabilios psichikos žmogus,vaidenasi kad ją persekioja,bijo su vaiku į lauką išeiti.
Nida gyv Šilainiuose, priešais Taubūčius, pedagogė apie 50 m. "Grįžusi į namus radau ją girtą".
Regina Bičkienė gyvena Centre. Nors gerai dirba, bet gali bet kada išeiti. Ne dėl pinigų, bet bijo labai kritikos. Sukritikuosi, tai kitą dieną jos nebelauk ...
Julė gyv. Eiguliuose. Su rusišku akcentu kalba, tokia smulkutė, nuolat su odine mėlyna striukyte vaikšto. Dėl jos klausti nario "mamukas".
Laima (pagal pasa Limute) gyvena Silainiuose. Rado girtą namie su vaiku.
Virginija is Kauno Gyvena Kalnieciu 255-18.Tel nr. 8 678 21389; Labai geri norai pas ja,ir pazadai,tik viena problema-griztam namo o ji viena "granto" bonka isgerus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Janike: 09 kovo 2006 - 22:42
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 03 09, 18:33)
Po du litus mokant nori dar kažkokių pribumbasų. Žmonės visai sąžinės neturi. Čia už tokius pinigus tai tik sėdėt ir megzt, bet ne daugiau.

Voveriau, ne už mezgimą pinigus gauna. Jei nepatinka, tai tiesiai ir sakytų - nedarysiu to ir to, nes man mokate per mažai. Bet meluot į akis ir vogti , tai ką žinau mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 03 09, 23:53)
Voveriau, ne už mezgimą pinigus gauna


Sorry, o kas čia bloga, jei mezga?
Jei vaikas sausas ir sotus, ciongai po namus nevaikšto tai ko daugiau reikia? Mamos, siūlau jums atsipeikėt ir pasipraust galvą po šaltu dušu. Tai yra JŪSŲ VAIKAS, kurį jūs patikite svetimam žmogui. Jis nebus auklei nei nuosavas vaikas, nei anūkas, negi jūs to nesuprantate? O pagaliau (jei atvirai kalbant) tai anksčiau bobutės vaikus augindamos spėdavo ir valgį padaryt, ir pamegzt, ir poterėlius 33 sukalbėt. Na ir vaikui pasaką pasekt spėdavo jeigu ką mirksiukas.gif
Bent jau man šviečiasi, kad daugelis čia pasisakančių pačios nežino ko nori, ieško smegenėlių ten, kur jų paprastai nebūna.
Gal davai padarykim experimentą: surašom ką turi daryti GERA auklė. Kiekviena savo mintis - tuomet matysim kokie jūsų lūkesčiai.

Maždaug taip:
1. ..........
2............
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 03 10, 02:55)
Sorry, o kas čia bloga, jei mezga?
Jei vaikas sausas ir sotus, ciongai po namus nevaikšto tai ko daugiau reikia? Mamos, siūlau jums atsipeikėt ir pasipraust galvą po šaltu dušu. Tai yra JŪSŲ VAIKAS, kurį jūs patikite svetimam žmogui. Jis nebus auklei nei nuosavas vaikas, nei anūkas, negi jūs to nesuprantate? O pagaliau (jei atvirai kalbant) tai anksčiau bobutės vaikus augindamos spėdavo ir valgį padaryt, ir pamegzt, ir poterėlius 33 sukalbėt. Na ir vaikui pasaką pasekt spėdavo jeigu ką  mirksiukas.gif
Bent jau man šviečiasi, kad daugelis čia pasisakančių pačios nežino ko nori, ieško smegenėlių ten, kur jų paprastai nebūna.
Gal davai padarykim experimentą: surašom ką turi daryti GERA auklė. Kiekviena savo mintis - tuomet matysim kokie jūsų lūkesčiai. 

Maždaug taip:
1. ..........
2............

Matai, jei jau su žmogumi susitari, kad jis darys tą ir aną, tai jis ir turi tai daryti ax.gif
Maždaug taip:
1. Nei fiziškai, nei emociškai neskriausti vaiko.
2. Nevogti iš darbdavio namų.
3. Nenešti paskalų -"-
4. Būti punktualia
5. Užtikrinti vaiko saugumą
6. Pasirūpinti, kad vaikas gautų laiku maisto
7. Skirti laiko vaiko lavinimui pagal jo amžių
8........
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti