Įkraunama...
Įkraunama...

NT agentūros

Pasidalinkit patirtimi, kokiomis nekilnojimo turto brokerių paslaugomis naudojatės? Kokį procentą skaičiuoja. Ar likot patenkintos. Noriu parduoti butą ir neapsisprendžiu kaip cia geriau padarius. Bandau žiūrinėtis brokerių ir radau šį https://vilniusntbrokeris.lt/kiek skaičiau, sutarties sudarymo mokestis nieko nekainuoja. Gal kas naudojotės ar turite kitų patikrintu rekomendacijų? :)

Atsakyti
QUOTE(Mariija1620 @ 2022 10 13, 15:41)
<p><span>Pasidalinkit patirtimi, kokiomis nekilnojimo turto brokerių paslaugomis naudojatės? Kokį procentą skaičiuoja. Ar likot patenkintos. Noriu parduoti butą ir neapsisprendžiu kaip cia geriau padarius. Bandau žiūrinėtis brokerių ir radau šį <a data-ipb='nomediaparse' href='https://vilniusntbrokeris.lt/'>https://vilniusntbrokeris.lt/</a>kiek skaičiau, sutarties sudarymo mokestis nieko nekainuoja. Gal kas naudojotės ar turite kitų patikrintu rekomendacijų? smile.gif </span>
</p>

Remax, Inreal, Capital - su siomis tenka dazniausiai dirbt, jokiu nusiskundimu. Koks dar sutarties sudarymo mokestis? Brokeris gauna procenta uz parduota buta.
Atsakyti