Įkraunama...
Įkraunama...

Peperomija

QUOTE(Noa @ 2006 10 07, 22:07)
Aš kažkur skaičiau, kad ten visokios raganos ją rekomenduoja, kažkas ten pas ją gero, laimę meilę neša ar kadrus vilioja, tik neįsivaizduoju kuo g.gif Gal tipo, ateina kadras ir galvoja - va čia tai boba, net tokia bjaurybe rūpinasi, musėt, širdis pas ją auksinė... hihihi.gif

user posted image user posted image user posted image

O štai manoji ax.gif

user posted image

Atsakyti
idesiu as kuria diena savosios peperomijos "mama" bigsmile.gif . nu ir gigante blink.gif ax.gif , lapai kaip delnai, isa kaip burbulas, net iki palanges svyra lapai, o jau grazi wub.gif wub.gif thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
na, kaip jums sita peperomija, argi ne grazuole wub.gif wub.gif ?
user posted image
Atsakyti
wub.gif wau kokia faina,kokio amžiaus ji pas tave?Aš tai gavau dar vieną peperomiją,svyrančią,tiką pasodinau,tikiuos prigis ir gražiai augs smile.gif,vėliau ir nuotauką įkelsiu pasigirti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2006 10 16, 14:19)
wub.gif  wau kokia faina,kokio amžiaus ji pas tave?Aš tai gavau dar vieną peperomiją,svyrančią,tiką pasodinau,tikiuos prigis ir gražiai augs smile.gif,vėliau ir nuotauką įkelsiu pasigirti  ax.gif

cia manosios peperomijos mama mirksiukas.gif . jai panasiai metai, gal biski daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 10 16, 14:41)
cia manosios peperomijos mama mirksiukas.gif . jai panasiai metai, gal biski daugiau bigsmile.gif

bigsmile.gif tai jaunutė,bet taip gražiai tankiai "mėsingi" lapeliai suaugę wub.gif ,manoji,tai tik į viršų tįsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 10 15, 22:41)
na, kaip jums sita peperomija, argi ne grazuole wub.gif  wub.gif ?

Nu šita tai graži, jo smile.gif Tik visai kažkokia nepeperomiška schmoll.gif
Atsakyti
rolleyes.gif O aš turiu ir tokią ir anokią, bet anokia man gražesnė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tik nesakykit, kad nesupratot laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2006 10 17, 09:36)
rolleyes.gif O aš turiu ir tokią ir anokią, bet anokia man gražesnė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tik nesakykit, kad nesupratot  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Kur nesuprasi laugh.gif Anokia negraži, pati turiu - nei aš ją, nei ji mane mylim schmoll.gif:
Ir iš viso, gražios gėlės tos, kur žydi raudonai arba ružavai arba pilnaviduriškai bigsmile.gif O šita - pūpso sau be naudos. Nu ir meilę vilioja gal unsure.gif
Atsakyti
Maniškei tai kažkas atsitiko, sudurnavojo, nupuvo gal doh.gif Bandau gaivinti, ale nelabai man jos gaila, 2 lt. temokėjau botanikos sode, tegu dvėsta jei beprotė blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 10 17, 14:20)
Kur nesuprasi laugh.gif Anokia negraži, pati turiu - nei aš ją, nei ji mane mylim schmoll.gif:
Ir iš viso, gražios gėlės tos, kur žydi raudonai arba ružavai arba pilnaviduriškai bigsmile.gif O šita - pūpso sau be naudos. Nu ir meilę vilioja gal unsure.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti