Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvės

Sveikos,
Ieškau kelioninės pagalvės, kur būtų galima nupirkti? Gal kas turi tokias, idomu butu suzinoti, ar jos tikrai patogios, gal paprasta pagalve ne kuo neprastesne? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Izidė @ 2006 03 09, 16:10)
Sveikos,
Ieškau kelioninės pagalvės, kur būtų galima nupirkti? Gal kas turi tokias, idomu butu suzinoti, ar jos tikrai patogios, gal paprasta pagalve ne kuo neprastesne? g.gif  4u.gif

Esu mačius toj pačioj Maximoj smile.gif Tik vat dėl patogumo nieko pasakyti negaliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Izidė @ 2006 03 09, 17:10)
Sveikos,
Ieškau kelioninės pagalvės, kur būtų galima nupirkti? Gal kas turi tokias, idomu butu suzinoti, ar jos tikrai patogios, gal paprasta pagalve ne kuo neprastesne? g.gif  4u.gif

Yra Jysk-e. Tikrai labai patogu.
Atsakyti
As pirkau kazkokiam oro uoste SAMSONITE firmos. Na, bet nemanau, kad jos labai kuo nors skiriasi nuo kitu. Siaip labai patogu. Galva nesvirduliuoja ir visai pasnaust imanoma. Iki tol nei lektuve, nei autobuse niekaip negaledavau uzmigti.
Atsakyti
Ruošiuosi pirkti pagalves, kokias patartumėte pirkti ,reikia alergiškam žmogui g.gif
Atsakyti
manau, kad reikėtų pirkti sintetines, kurias gali išskalbti. aš pati pirkau vasarą rutulinio labai smulkaus poliesterio pluošto, kurias galima skalbti, ir pirkau nemedvilniniam impile, o frotė, kuris yra sudaigstytas ir išlaiko tvirtą formą, nesubliukšta, yra su užtrauktuku, nes jai tau per minkšta, gali papildomai, nusiprikus pagalvę, ją papildyti, man labai patinka, tik vat vyrui per minkšta, reikės papildomą nupirkti, tik dar neskalbiau, gal reikės vasarą prisiruošti.
Atsakyti
O kokios firmos , kieno gamybos, kur pirkai? rolleyes.gif
Atsakyti
lietuviškos, nelabai atsimenu, ligtai merkio gamybos, išmatavimai 40*50 cm, po 40 lt.
Atsakyti
Grikių likštų pagalvės sveikam miegui ir alergiškiem žmonėm gerai. Bet reik prie jų priprasti,pirmom dienom nepatogu miegot,o po to viskas gerai.
Atsakyti
as pirkau pas babutes turgui,kurios pacios ta pagalves plunksnom kemsa.
Atsakyti
tik alergiškam žmogui jos nelabai tinka, nes jose veisiasi erkutės mirksiukas.gif
Atsakyti
As pirkau gariunuose sintetines po 15 lt.kadangi pirkau dvi tai atidave po 14 lt.kolkas jomis patenkinta. 4u.gif
Atsakyti