Ieškau kelioninės pagalvės, kur būtų galima nupirkti? Gal kas turi tokias, idomu butu suzinoti, ar jos tikrai patogios, gal paprasta pagalve ne kuo neprastesne?
QUOTE(Izidė @ 2006 03 09, 16:10)
Sveikos,
Ieškau kelioninės pagalvės, kur būtų galima nupirkti? Gal kas turi tokias, idomu butu suzinoti, ar jos tikrai patogios, gal paprasta pagalve ne kuo neprastesne?

Esu mačius toj pačioj Maximoj
QUOTE(Izidė @ 2006 03 09, 17:10)
Sveikos,

Yra Jysk-e. Tikrai labai patogu.
Ruošiuosi pirkti pagalves, kokias patartumėte pirkti ,reikia alergiškam žmogui
manau, kad reikėtų pirkti sintetines, kurias gali išskalbti. aš pati pirkau vasarą rutulinio labai smulkaus poliesterio pluošto, kurias galima skalbti, ir pirkau nemedvilniniam impile, o frotė, kuris yra sudaigstytas ir išlaiko tvirtą formą, nesubliukšta, yra su užtrauktuku, nes jai tau per minkšta, gali papildomai, nusiprikus pagalvę, ją papildyti, man labai patinka, tik vat vyrui per minkšta, reikės papildomą nupirkti, tik dar neskalbiau, gal reikės vasarą prisiruošti.
O kokios firmos , kieno gamybos, kur pirkai?
lietuviškos, nelabai atsimenu, ligtai merkio gamybos, išmatavimai 40*50 cm, po 40 lt.
Grikių likštų pagalvės sveikam miegui ir alergiškiem žmonėm gerai. Bet reik prie jų priprasti,pirmom dienom nepatogu miegot,o po to viskas gerai.
tik alergiškam žmogui jos nelabai tinka, nes jose veisiasi erkutės
As pirkau gariunuose sintetines po 15 lt.kadangi pirkau dvi tai atidave po 14 lt.kolkas jomis patenkinta.