Įkraunama...
Įkraunama...

Daržovių assorti

QUOTE(Paladė @ 2013 07 10, 13:31)
net matosi cielas patisoniukas stiklainyje smile.gif
o cukinijų nedarau, nes tokių mažų, kad tilptų stiklainyje, negirdėjau, kad kas vakuotų, o pjaustytų nemėgstu vakuot, nes patįžta

oi, ne mano pagyrėt, o aš jau ir apsidžiaugiau  lotuliukas.gif

ne i tema, bet va ka radau
http://laisvalaikisv...u-ananasai.html
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2013 07 10, 12:54)
Puikus receptas 4u.gif , bet va tas procesas: "...ir kaitinti puode ~80° C temperatūros vandeny..."  doh.gif .Nepribrendau dar tam smile.gif

man irgi tas kaitinimas nepatinka, labai daug laiko užima. gal būtų galima nupilinėti?
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2013 07 10, 15:21)

mes esam darę, bet man kažko nelabai patiko. daugiau niekad nebedarau
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 07 11, 10:30)
man irgi tas  kaitinimas nepatinka, labai daug laiko užima. gal būtų galima nupilinėti?
Papildyta:

manau, kad galima nupylinėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 07 10, 15:21)

Neesu įsitikinusi, kad tiksliai pagal šį receptą,bet tokį patiekalą gaminau.Patiko, bet nelikau amo netekusi iš susižavėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2013 07 10, 13:54)
Puikus receptas 4u.gif , bet va tas procesas: "...ir kaitinti puode ~80° C temperatūros vandeny..."  doh.gif .Nepribrendau dar tam smile.gif

Sveikos.
Aš tam reikalui pribrendau, kai užsimaniau pasidaryt pomidorų su žele biggrin.gif . Šie pas mus einamiausi iš visų konservų.
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2013 07 11, 15:40)
Sveikos.
Aš tam reikalui pribrendau, kai užsimaniau pasidaryt pomidorų su žele  biggrin.gif . Šie pas mus einamiausi iš visų konservų.

Ir manęs toks likimas laukia, nes man pomidorai su žele taipogi skaniausi ragauti konservai drinks_cheers.gif
Atsakyti