Turiu daug baimiu.Su veido prausimu pas mane lygiai taip pat,ypac kai prausiuosi vakarais ir visi jau miega. Niekaip negaliu atsikratyti jausmo,kad kazkas stovi uz nugaros,nuolat turiu atsisukt paziureti. Galvojau,kad viena turiu ta nesveika paniska baime

.Seniau labai bijodavau tamsos ir nakti miegodavau prie lempos,dabar tos baimes lyg ir atsikraciau,nors kartais atsigulusi i lova ir uzsigesinusi sviesa dar ir dabar ziuriu itempusi akis,nes vaidenasi,kad kazkas stovi.A,dar bijau miegoti,jei praviros kambario durys,nes tada atrodo,kad kazkas jas judina arba tuoj ieis

. Nelabai megstu miegoti namie viena.Turiu didziule liftu baime,nes visad atrodo,kad jis nukris. Keltis liftu man-didziule kancia,visad bunu istempusi kaip styga ir isivaizduoju krentanti lifta.Cia jau turbut filmu ziurejimo pasekme.Dar bijau,kad nakti kas nors isilaus i buta ir nubudusi kambaryje pamatysiu plesikus

. Todel eidama miegoti keliskart tikrinu spynas,o mobilu pasidedu netoli lovos,vdrug isgirsiu ka lauziantis

.Oi,visokiu baimiu turiu per akis, bet susigyvenau su jomis ir nebejauciu didelio diskomforto.
Papildyta @ [mergetime]1088111216[/mergetime] Turiu daug baimiu.Su veido prausimu pas mane lygiai taip pat,ypac kai prausiuosi vakarais ir visi jau miega. Niekaip negaliu atsikratyti jausmo,kad kazkas stovi uz nugaros,nuolat turiu atsisukt paziureti. Galvojau,kad viena turiu ta nesveika paniska baime

.Seniau labai bijodavau tamsos ir nakti miegodavau prie lempos,dabar tos baimes lyg ir atsikraciau,nors kartais atsigulusi i lova ir uzsigesinusi sviesa dar ir dabar ziuriu itempusi akis,nes vaidenasi,kad kazkas stovi.A,dar bijau miegoti,jei praviros kambario durys,nes tada atrodo,kad kazkas jas judina arba tuoj ieis

. Nelabai megstu miegoti namie viena.Turiu didziule liftu baime,nes visad atrodo,kad jis nukris. Keltis liftu man-didziule kancia,visad bunu istempusi kaip styga ir isivaizduoju krentanti lifta.Cia jau turbut filmu ziurejimo pasekme.Dar bijau,kad nakti kas nors isilaus i buta ir nubudusi kambaryje pamatysiu plesikus

. Todel eidama miegoti keliskart tikrinu spynas,o mobilu pasidedu netoli lovos,vdrug isgirsiu ka lauziantis

.Oi,visokiu baimiu turiu per akis, bet susigyvenau su jomis ir nebejauciu didelio diskomforto.
Papildyta @ [mergetime]1088111264[/mergetime] Turiu daug baimiu.Su veido prausimu pas mane lygiai taip pat,ypac kai prausiuosi vakarais ir visi jau miega. Niekaip negaliu atsikratyti jausmo,kad kazkas stovi uz nugaros,nuolat turiu atsisukt paziureti. Galvojau,kad viena turiu ta nesveika paniska baime