Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F. kosmetika

user posted image

user posted image

Sena tema

Siūlau diskutuoti toliau 4u.gif
Papildyta:
Padariau vakar pirmą užsakymą, pavyko užsakyti be siuntimo mokesčio. Prekių ėmiau lygiai už 10 svarų. Jei patiks ir nenuvils kokybė, norėsiu dar kelių dalykėlių. Peržiūrėjusi asortimentą, pasidariau visą wish - list'ą biggrin.gif

Taigi, laukiu parvykstant išretušavimo šepetėlio, skaistalų - bronzanto rinkinio, 4 spalvų šešėlių paletės, spalva Ivy ir rinkinuko Eye transformer. Paskutinis produktas labai sudomino, tai 4 šešėliai, kurie keičia bet kokio kito šešėlio spalvą blink.gif Jei teisingai supratau, gavus šį rinkinuką visų turimų šešėlių kiekį galėsiu daugint iš 4 - tiek turėsiu naujų atspalvių bigsmile.gif

Dar įdomu būtų itsiliepimai apie Studio conditioning lip balm - jie su spalva, kažin, ar tokie gali drėkinti, iki šiol kiek panašių turėjau, tik sausindavo lūpas unsure.gif

Paprasti skaistalai (Natural radiance blusher), spalvytė glow - gal kas turit?

Matinis bronzeris ir cool bronzeris įrašyti į sąrašiuką, ačiū, merginos, už atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Studio conditioning lip balm - video review
Atsakyti
Vakar isbandziau kaikurias prekytes:

elf Studio Stipple Brush
user posted image
pirkau ji krempudrai , bet nieko gero.... jis per skystas, neiseina pudros niekaip paskirstyti. Mineralinei irgi ne kas. tiko tik bronzantui ir presuotai pudrai.

elf Complexion Perfection
user posted image
O cia jau labai smagus produktas, blizgesi labai gerai nuima, makiaza uzfiksuoja. Maisiau visas spalvas kartu , bet siek su rausva spalvyte prasiejau pro paakius, labai atgaivino, pasviesino 4u.gif

All cover stick , spalva spotlight
user posted image
kazkas nesamoningo,... naudojau po antakiu, nespejus uzbaigti makiazo jau susidare baltos rauksleles virs akies kur net netepiau jo biggrin.gif

Eye Crease Brush

user posted image
Sitas patiko , akies rauksle ryskinau su juo 4u.gif
Atsakyti

Pora kartu bandziau naujove Studio Matte Lip Colour, bet kazkaip nesuzavejo. Aisku, faina, kad jis piestuko pavidalo, bet jau toks sausas.... Noris ant virsaus ka nors uztepti, o ir spalvyte neatitiko esancios ju puslapyje, na bet sunaudosiu kaip nors.

user posted image

Taip pat paemiau Lip Lock Pencil

user posted image

Tikejausi, jog galesiu naudot su Matte Lip Colour ir buvau isitikinus, jog jis taip pat bus koks "riebaliukas" arba blizgesiukas, o cia toks lipnus vazelinas, kuris tepamas kaip pagrindas aplink lupas... Nuvyle... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 08 29, 09:11)
Pora kartu bandziau naujove Studio Matte Lip Colour, bet kazkaip nesuzavejo. Aisku, faina, kad jis piestuko pavidalo, bet jau toks sausas.... Noris ant virsaus ka nors uztepti, o ir spalvyte neatitiko esancios ju puslapyje, na bet sunaudosiu kaip nors.

user posted image

O kokias spalvas turit? As emiau 'natural' ir 'coral', tai abi labai grazios, labai tinka man ir abiems esu patenkinta. Na matiniai sitie lupu dazai, tai sausokai gaunasi vaizdas, bet mano lupos ir taip sausos, tai nepastebejau, kad sausintu jie. Na ir siaip graziai pasidengia, bet jei kokie nelygumai ant lupu, tai matosi, o ir rauksleles paryskina is arti ziurint. Tai as ant virsaus dar kokiu blizgiu perbraukiu ir gaunasi super rezultatas, be to, laikosi puikiai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 30, 04:08)
O kokias spalvas turit? As emiau 'natural' ir 'coral', tai abi labai grazios, labai tinka man ir abiems esu patenkinta. Na matiniai sitie lupu dazai, tai sausokai gaunasi vaizdas, bet mano lupos ir taip sausos, tai nepastebejau, kad sausintu jie. Na ir siaip graziai pasidengia, bet jei kokie nelygumai ant lupu, tai matosi, o ir rauksleles paryskina is arti ziurint. Tai as ant virsaus dar kokiu blizgiu perbraukiu ir gaunasi super rezultatas, be to, laikosi puikiai.  thumbup.gif

As Coral turiu, tikejaus tokios labiau oranzines spalvytes, na kaip foto, bet realiai ji kitokia... Tepu ir as blizgi, nes vienas pats nekaip ziurisi jis man.... Ir snd sedziu jais pasidaziusi, sunaudot tai reikia....
Atsakyti
Gavau savo pirmąjį siuntinuką iš ELF, deja, visi produktai šiek tiek nuvylė verysad.gif

Blending eye brush
user posted image

Pakankamai minkštas ir švelnus, bet blendina ne itin, analogiškas iš Coastalscents man patiko labiau ax.gif

4 spalvų šešėlių paletė Ivy
user posted image

Pigūs šešėliai ir yra pigūs sad.gif Nepigmentuoti, miltukiniai... Žalios spalvos atitinka paveiksliuką, kitos dvi visiškai ne. Tos kitos dvi spalvos, tarp kitko, įdomios - sendinto aukso ir kakavinė su alyviniu atspalviu, abidvi blizgios. Iš žalių šviesi satininė, tamsi - matinė. Pakuotė labai mažytė, kas mano akim žiūrint pliusas - greitai pasibaigs ir galima bus pirkti naujus šešėlius biggrin.gif

Skaistalų ir bronzerio komplektas
user posted image

Labai graži skaistaliukų spalva - šilta rožinė, vos nešanti į persiką, su auksiniais blizgučiais. Deja, ant mano odos jų visiškai nesimato sad.gif Bronzeris pakuotėje pasirodė keistoko atspalvio, bet užtepus žiūrisi neblogai. Tik tiek, kad kontūravimui aš mėgstu visiškai matinius, o šis su blizgučiais. Bet manau, kažkiek naudosiu, kol rasiu prekyboje nebrangų, matinį ir pakankamai tamsų doh.gif Pakuotė nuostabi - labai stilinga ir patogi, didelis veidrodis.

Didžiausias nusivylimas - eye transformer
user posted image

Tai keturių spalvų šešėliai, kurie keičia kitų tamsių šešėlių atspalvį. Labai miltukiniai, matiniai. Keičia atspalvį minimaliai ir deja, palieką matinį finish'ą. Žiūrisi ant vokų labai nekaip - kažkaip netvarkingai, pigiai.. Dar eksperimentuosiu, bet pirmas įspūdis prastas dry.gif

Visumoj - užsisakinėjau iš angliško puslapio, atsiuntė labai greitai, vos per kelias dienas. Siuntimas nieko nekainavo. Manau, ateity išbandysiu dar vieną kitą prekę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 08 30, 09:21)
As Coral turiu, tikejaus tokios labiau oranzines spalvytes, na kaip foto, bet realiai ji kitokia... Tepu ir as blizgi, nes vienas pats nekaip ziurisi jis man.... Ir snd sedziu jais pasidaziusi, sunaudot tai reikia....

O as kaip tik tikejausi, kad tik nebutu labiau orandzine ta 'coral'. Siaip ziurejau foto internete, bet ne visada tas padeda, nes skirtingi apsvietimai, skirtingos odos spalvos naudotoju ir pan, tai ta pati spalva ivairiose foto vis kitaip atrodo. Nors is esmes man labai patiko sie dazai ir naudoju su malonumu.

QUOTE(dontstop @ 2011 08 30, 14:42)
Skaistalų ir bronzerio komplektas

Bet manau, kažkiek naudosiu, kol rasiu prekyboje nebrangų, matinį ir pakankamai tamsų  doh.gif  Pakuotė nuostabi - labai stilinga ir patogi, didelis veidrodis.

Man su 'tickle pink' skaistalais ta pati beda - bruzinu bruzinu kol paima vos vos ju (kitas dvi spalvas turejau, tai jos minkstos, lengvia paisima, o si be galo kieta), o ant veido visai nesimato, tai po geru 5min tepliojimo vos vos kazka iziuret eina. doh.gif

O del matinio ir pigaus bronzato, tai merginos atrodo Essence giria (o gal Catrice, bet manau neklystu, kad Essence) - nueikit i to gamintojo tema ir rasit pokalbius, gal patiks jums jis.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 30, 18:48)

O del matinio ir pigaus bronzato, tai merginos atrodo Essence giria (o gal Catrice, bet manau neklystu, kad Essence) - nueikit i to gamintojo tema ir rasit pokalbius, gal patiks jums jis.

Turėjau ir Essence, ir Catrice, nepakankamai tamsūs, sunaudojau kaip pudrą tiesiog sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 30, 17:50)
Turėjau ir Essence, ir Catrice, nepakankamai tamsūs, sunaudojau kaip pudrą tiesiog  sad.gif

Ooooho, tai jūs gal mulatė ax.gif Nes catrice for darker skin bronzantas tikrai gana tamsus...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 30, 18:48)
Man su 'tickle pink' skaistalais ta pati beda - bruzinu bruzinu kol paima vos vos ju (kitas dvi spalvas turejau, tai jos minkstos, lengvia paisima, o si be galo kieta), o ant veido visai nesimato, tai po geru 5min tepliojimo vos vos kazka iziuret eina.  doh.gif

jauciu yra toks dalykas, kad kokybe ju skirias.. viena partija iseina normali, kita ne.. nes pvz pas mane tinckled pink ziauriai gerai pasiema.. ir kiti is studio line.. su bet kokiu sepetuku.. jauciu leva produkta gavai, senstelejusi ar kazkaip... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 08 30, 18:52)
Ooooho, tai jūs gal mulatė  ax.gif  Nes catrice for darker skin bronzantas tikrai gana tamsus...

Išsitamsinu su savaiminio įdegio kremu ax.gif
Atsakyti