QUOTE(Avocetė @ 2011 08 24, 08:38)
Kurioje cia parduotuveje tiksliau?

QUOTE(eglaite2 @ 2011 08 24, 09:01)
Prie Vakarinės palangos kur yra indų parduotuvė

langų ploviklis Frosh
Nuostabus, nes jame daug alkoholio. Užpurškiu ir valau su popieriniu rankšluosčiu

dekui rrr?, jau supratau kad permokejau seniuose:) kita kart tikrai ten nepirksiu, nebent iki 17 lt kainuos, kaip supratau kitur jo tokia kaina ir yra (16-17lt)

QUOTE(*Agė* @ 2011 08 24, 18:34)
langų ploviklis Frosh
Nuostabus, nes jame daug alkoholio. Užpurškiu ir valau su popieriniu rankšluosčiu 

Pritariu visu dešimčia balų Frosh valikliui

As tai neseniai Luksio g. Vilniuje atradau parduotuvyte, kur pardavineja profesionalius svaros produktus. Na galiu pasidziaugti, nes savo vitrininius langus issivaliau net su dziaugsmu, kaip lengvai valesi
Ir siaip namams prisipirkau visokiu geru dalykeliu, nes labai gaila laiko buna tvarkymui...

pasigirsiu:
storrent parduotuveje pirkau karher firmos elektrini langu valytuva, man patiko.
jis kaip tas valiklis su gumyte tik iskart skysti nusiurbia, tai nenuteka niekur ir nesitasko, labai greit langai valosi.
Jei domina - paieskokit ju puslapyje info.
storrent parduotuveje pirkau karher firmos elektrini langu valytuva, man patiko.
jis kaip tas valiklis su gumyte tik iskart skysti nusiurbia, tai nenuteka niekur ir nesitasko, labai greit langai valosi.
Jei domina - paieskokit ju puslapyje info.
i vandeni ilasinu truputi amoniako ir nuvalau,nelieka jokiu demiu,nei vaivoryksciu
.ir pigiai,ir gerai

man tai norvex sluoste