Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas pas gydytoją vyrą ar moterį.

Apklausa: manote, kad geriau gimdyti: (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Svarbu geras specialistas. Maniau, kad pas vyra bus nejauku, bet kai tas zmogus tavim rupinasi 9 men. ,priima tavo stebukla, koks dar nejauku gali but!
Atsakyti
Gimdžiau pas moterį, pas ginekologą vyrą niekada nesilankiau. Būtų reikėję gimdyti pas vyrą - būčiau kojas kryžiavusi ir po chalatu viską slėpusi. Žinau, kad gydytojas prisižiūrėjęs ir jam dzin, bet aš visiems nesu rodžiusi, todėl man ne dzin. Kažkada teko ligoninėje (ne dėl nėštumo ar gimdymo) pas vyrą ginekologą papult, ir ką, negalėjau nusirengt. Paprašiau ginekologės moters.
Atsakyti
Na varžymasis lankytis pas vyrą ginekologą tiesiog konsultacijoms ne vienai gali labai stipriai nugaruoti gimdymo akistatoje kai susiduri su budinčiu vyru. Ir tas baimės nugaravimas niekaip nesusijęs su lovoje turėtų partnerių skaičiumi. wink.gif Juk visoms moterims turbūt taip pat nesat rodžiusi? biggrin.gif Gal ir ne visoms "nugaruoja", bet tai susieti su "turtingomis" patirtimis lovoje yra negarbinga ir neteisinga vien dėl to, kad žmonės tada, kai reikia pagalbos, ieško specialisto. Tiesiog gero specialisto, nesusiaurindami jų rato iki kažkurios lyties. T.y. visai sveikai galvoje pasidėlioja prioritetus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 08 sausio 2015 - 00:54


Gimdziau 3 kartus, pirmakart gimdyme dalyvavo gydytoja moteris ir rezidentas vyras - M. Balnys, antrakart-du vyrai gydytojai, treciakart-gydytoja moteris. Gedos del gydytoju lyties nejutau, gimdyti nenustojau biggrin.gif
Isvada-kompetencija ir zmogiskosios savybes auksciau lyties. Isvada mano, nebutina su ja sutikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivos juosta: 08 sausio 2015 - 18:05
Daugiausiai darbo padaro akuseres, jei nera komplikaciju.Gydytojas nelabai svarbu kas as asmeniskai su vyrais geriau susikalbu😄
Atsakyti
visa nestuma lankiausi pas vyra, gimdziau pas vyra ir pas moteri.
Is esmes - svarbu geras specialistas. Beje, vyrai gydytojai dazniau malonesni buna smile.gif
Atsakyti