Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas pas gydytoją vyrą ar moterį.

Apklausa: manote, kad geriau gimdyti: (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As irgi per nestuma lankiausi pas vyra. Is pradziu gal kiek nejauku buvo, bet po to pradejau, kad vyrai ginekologai yra daug geresni ir supratingesni nei moterys.
Atsakyti
Pas moteri ginekologe buvau gal pora kartu.. visa nestuma priziurejo ir gimdziau prie vyro ginekologo smile.gif negana to, jis mano vyro draugas thumbup.gif visiskai nieko nesigediju prie jo, kaip tik man prie moteru labiau geda, net nezinau kodel blush2.gif
Atsakyti
Visa nėštumą pas ginekologę lankiausi, o jau kai nuvažiavau gimdyti, nors akušerė buvo moteris,bet visada šalia stovėjo daktaras, bet jau taip dzin buvo,kas ten stovi ir žiūri,kad tikrai jokios gėdos nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Man kažkaip mieliau moterys, na kažkaip nesmagu man, jei vyras būtų. Vieną kartą pakliuvau pas vyrą, bet specialiai eiti tai neplanuoju.
Atsakyti
Visalaik lankiausi pas moteri... Ir vienakart taip isejo, kad priemime apziurejo vyras - niekur nedingsi - gavau lipti... Bet kartoti nenoreciau to unsure.gif
Atsakyti
Nakti suskaudus ketvirto menesio pilvuka, nuvaziavau i priimamaji ir pirma kart susiduriau su vyru ginekologu.. Buo taip nemalonu.. prieblanda kazkodel g.gif , kimus balsas, ir as viena kabinete jo apziurima.. Galvojau mirsiu.. nuo tokio slykstaus jausmo doh.gif Bet veliau kiek teko susidurti su vyrais ginekologais, kazko nemalonaus nepajutau
Atsakyti
pirma gimdziau prie moters, antra prie vyro. jei dar karta gimdyciau tai prie vyro. smile.gif jie bent neapsimeta kad zino ka reiskia gimdymo skausmas ir pan. ir nevynioja i vata smile.gif maniskis daktars dar ir prie humoro buvo,tai bent linksma gimdyt buvo biggrin.gif
Atsakyti
Pirmojo gimdymo metu,teko susidurti ir moterim ir su vyru,tai galiu pasakyti,kad vyras profesionaliai ir ramiau i viska ziuri,kazkaip sugeba nuraminti,nu moteris,kuri bent jau man pasitaika,saltakrauje,jai dzin,nesulaukiau jokio pagalbos.
Antrojo nestumo metu,teko paguleti ligoninej ir vel susiduriau ir su motirim ir suvyru,veliau man priskyre vyra ginekologa,tai zymiai geriau buvo vyras,kazkaip nuodugniau ir istyre,ir paaiskino...
Atsakyti
Idomi tema. Rinkomes gimdyti tik prie moteru ir kita vaikeli gimdyt irgi taip pat rinksimes tik su moterim akusere ar gydytoje. NEbent extra atvejis- tada jau kas kita. Del nuogumo negaleciau atsipalaiduodi, jei salia butu kitas, ne mano vyras, kad ir profesionalas smile.gif
Atsakyti
Nėštumų metu lankiausi tik pas savo ginekologą vyrą - superinis jis ir kaip gydytojas, ir kaip žmogus..Pirmąkart gimdžiau pas vyrą, antrą ir trečią - pas moteris..Esminio skirtumo gimdant nepajutau, bet priežiūrai vėl rinkčiausi vyrą - malonus, mandagus, švelniai apžiūri, negąsdina, kur nereikia..Čia turbūt labai priklauso ir nuo pačio gydytojo, ir yra vyrų grubių ir nemalonių, yra ir moterų fainų.. ax.gif
Atsakyti
Pirma gimdziau prie moters, kaip bus su antru dar nezinau biggrin.gif bet prie vyro man regis labai nepatogiai jausciausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2012 04 12, 19:03)
Pirma gimdziau prie moters, kaip bus su antru dar nezinau biggrin.gif bet prie vyro man regis labai nepatogiai jausciausi blush2.gif

Kad man atrodo,nera ten kada galvoti,patogu ar ne biggrin.gif man per pirma gimdyma,vyras perreme viska jau isibegejus saremiams (keitesi pamaina) pamaciau,kad atejo ir dzin buvo,dar ir apsidziaugiau,kad ramiau kazkaip elgiasi ax.gif
Atsakyti