Na aš irgi rinkaus moterį ginekologę. Kažkaip laisviau jaučiaus. Nors kai prireikė cezario, tai atėjo ir gydytojas vyras. Tik man tada jau nelabai rūpėjo, kas čia mane apžiūrinėja. Tik mačiau, kad mano vyras nelabai jaukiai pasijuto
, net išėjo iš gimdyklos
(na gal ne visai dėl to, tiesiog, kol jie tarėsi, nuėjo mano mamai papasakot situacijos, nes ji už durų laukė)
Ilgai negalėjau pastoti...Kiek tyrimų daryta, ligoninėse normaliose ir onkologinėse.. Vis moterys mane gydė. Bet taip "gydė", kad verkdavau ištisai nuo jų grubumo ir netgi žiaurumo.. Kol nepatekau pas vyrą
Kaip diena ir naktis skyrėsi. Palaikymas, supratimas, patarimai.. Labai pasitikiu savo ginekologu, labai.
Ir jau žinau, kad jeigu kada aplinkybės kokios privers keisti gydytoją, tai jau ieškosiu tik vyro...
Mano vyrui dzin mano pasirinkimas. Jis džiaugiasi, kad MAN gerai.
Beje, kai negalėjau pastoti, tai vis pas ginekologę kažkaip pradėdavau pasakoti savo istoriją maždaug taip - daktare, turiu bėdą.
Žinot, ko klausdavo visos moterys-ginekologės - tai aborto nori?
Ir jau žinau, kad jeigu kada aplinkybės kokios privers keisti gydytoją, tai jau ieškosiu tik vyro...
Mano vyrui dzin mano pasirinkimas. Jis džiaugiasi, kad MAN gerai.
Beje, kai negalėjau pastoti, tai vis pas ginekologę kažkaip pradėdavau pasakoti savo istoriją maždaug taip - daktare, turiu bėdą.
Žinot, ko klausdavo visos moterys-ginekologės - tai aborto nori?
kiek buvau susidurus su ginekologais vyrais tai susidariau gera nuomone
tik nezinau pas ka gimdyt nes vyras pries kad gimdyciau pas vyra...
Pries tampant nescia su savo dukra, turejau persileidima, teko kreiptis i ligonine, o ten kaip tycia abu ginekologai vyrai. Pries juos buvau labai nusistacius. Bet likimas tai leme ir nebuvo kitos iseities. Po tryju menesiu vel pastojau ir pasirinkau ginekologa vyra. Turiu pridurti- rasau is Vokietijos. Ten beveik visi ginekologai vyrai. Budama Lietuvoje nezinau ar buciau toki sprendima priemusi, nors cia buvau taip pat ir moterim nusivylusi.
Ar vyrai ginekologai svelnesni, nezinau. I juos ziuriu kaip i gydytojus. Svelniausias yra mano vyras
Ar vyrai ginekologai svelnesni, nezinau. I juos ziuriu kaip i gydytojus. Svelniausias yra mano vyras
as manau,kad nuo zmogaus (daktaro )priklauso,yra teke iir nekokiu atsiliepimu apie wyrus girdet,bet as asmeniskai manau ,kad pas wyra geriau
pati pas wyra gimdysiu, jauna ir simpatiska
is pradziu kai pirma kart pamaciau ji,tai net susigedau,o kai ant kedes ziurejo irgi nelb jauku buwo
na o poliklinikoj wisad lankiaus pas wyra tik jis zymiai senersnis,tai ir gedos nebuwo.db wiskas normaliai
Man pas moteri irgi jaukiau,bet gimdziau pas vyra akuseri
ir visai nieko.
Tik savo moters ginekologes niekad nekeisciau,nes ji tokia svelni ir maloni,kad jautiesi pas ja visad gerai
Kiek teko lankytis ir pas vyrus ir pas moteris gyd., kažkaip vyrai, gal tik pasitaikė taip
buvo žymiai dėmesingesni, švelnesni ir pan. Aišku moterys buvo irgi profesionalės gyd., na bet kažkaip vyrai labiau man įtiko, atrodo, kad jie jaučia kiekvieną skausmelį, kuris gali būti apžiūros ar gimdymo metu
man irgi kiek teko lankytis nėštumo metu, labiau patiko vyrai
taigi ir gimdyti norėjau būtinai pas vyrą
kažkaip jie išlaiko šaltus nervus, racionalesni atrodo
Gimdyti, man rodos vienodai tiek pas moteį, tiek pas vyrą, svarbiau jo žinios, patirtis, geronoruškumas
, o ginekologę rinkčiausi tik moterį, prieš vyrą būtų nejauju
Na as pas vyra tikrai nenoreciau gimdyt ,man vien apziuros uzteko kai pries gimdyma apziurinejo ir pasake nu dabar tai apziuresiu VYRISKAI
Aš manau, kad ne nuo lyties, o nuo profesonalumo viskas priklauso. Yra ir moterų ir vyrų akušerių labai gerai išmanančių savo darbą.
pirma gimdžiau prie moters,antra prie vyro,nebuvo jokio skirtumo prie ko gimdyt,kas vaiką priim,svarbu buvo pagimdyt ir kad viskas baigtusi gerai