Įkraunama...
Įkraunama...

Šilauogės

Tesiame diskusijas silauogiu auginimo ir prieziuros tema...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MRD: 31 rugpjūčio 2011 - 12:17
QUOTE(MRD @ 2011 08 31, 13:01)
Tesiame diskusijas silauogiu auginimo ir prieziuros tema...
user posted image

wub.gif kiek uogų...čia kokia veislė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 08 31, 12:39)
wub.gif kiek uogų...čia kokia veislė ax.gif

Cia Spartan (ne mano...) - puiki veisle... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MRD @ 2011 08 31, 17:24)
Cia Spartan (ne mano...) - puiki veisle...  thumbup.gif

Auginu, bet tokių kekių nėra unsure.gif
Atsakyti
ax.gif ir pas mane spartan pasodinta...gal kitąmet dar kitokią kokią veislę reiks įsigyti...bet žiūrėsiu dar kaip šie augs g.gif

O ar reikia jas kokiom žolėm papurkti ,kad kokie kenkėjai neužpultų ar ligos g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 09 01, 08:35)
ax.gif ir pas mane spartan pasodinta...gal kitąmet dar kitokią kokią veislę reiks įsigyti...bet žiūrėsiu dar kaip šie augs g.gif

O ar reikia jas kokiom žolėm papurkti ,kad kokie kenkėjai neužpultų ar ligos g.gif

Kiek auginu, šilauogių niekada nepurškiau ir jokiomis ligomis nesirgo, man tai vienas paprasčiausiai augančių vaiskrūmių rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos šilauogių mylėtojos 4u.gif

Aš taip apt auginu porą krūmelių jau trejus metus, tačiau krūmeliai ganėtinai suvargę. gal galite patarti kuo parūgštinti žemę? Ar užtektų dabar tik rūgščia durpe pamulčiuoti? Galvoju gal tiktų obuoliai ar jų sultys? ar nesąmanė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ersketroze: 02 rugsėjo 2011 - 09:20
QUOTE(ersketroze @ 2011 09 02, 11:19)
Ar užtektų dabar tik rūgščia durpe pamulčiuoti?

Kiekvieną rudenį mulčiuoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 09 02, 10:28)
Kiekvieną rudenį mulčiuoju rolleyes.gif

aš irgi smile.gif
Atsakyti
ax.gif yra specialus skystis joms laistyti , ir dar galima skiestu rūgpieniu...bet dėl rūgpienio tiksliai nežinau dar , tik kaimynė taip sakė , kuri augina pati ir baigusi yra agronomijos mokslus... ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2011 09 02, 09:19)
Sveikos šilauogių mylėtojos  4u.gif

Aš taip apt auginu porą krūmelių jau trejus metus, tačiau krūmeliai ganėtinai suvargę. gal galite patarti kuo parūgštinti žemę? Ar užtektų dabar tik rūgščia durpe pamulčiuoti? Galvoju gal tiktų obuoliai ar jų sultys? ar nesąmanė?

Obuoliai - nesamone... susipudysite galutinai savo krumus...
Ar reikia rugstinti, tai galite pirmiau issiaiskinti - pasidarykite PH tyrimus. Tyrimams komplektukas keli litai kainuoja... Jei vistik PH bus daugiau kaip 5, tai darykite tai sieros milteliais...
Atsakyti
QUOTE(MRD @ 2011 09 02, 16:02)
Obuoliai - nesamone... susipudysite galutinai savo krumus...
Ar reikia rugstinti, tai galite pirmiau issiaiskinti - pasidarykite PH tyrimus. Tyrimams komplektukas keli litai kainuoja... Jei vistik PH bus daugiau kaip 5, tai darykite tai sieros milteliais...

ačiū 4u.gif , reiks ieškot testų pirkti
Atsakyti