QUOTE(MRD @ 2011 08 31, 13:01)

QUOTE(diuni @ 2011 08 31, 12:39)
Cia Spartan (ne mano...) - puiki veisle...

QUOTE(MRD @ 2011 08 31, 17:24)
Auginu, bet tokių kekių nėra

O ar reikia jas kokiom žolėm papurkti ,kad kokie kenkėjai neužpultų ar ligos

QUOTE(diuni @ 2011 09 01, 08:35)

O ar reikia jas kokiom žolėm papurkti ,kad kokie kenkėjai neužpultų ar ligos

Kiek auginu, šilauogių niekada nepurškiau ir jokiomis ligomis nesirgo, man tai vienas paprasčiausiai augančių vaiskrūmių

QUOTE(ersketroze @ 2011 09 02, 11:19)
Ar užtektų dabar tik rūgščia durpe pamulčiuoti?
Kiekvieną rudenį mulčiuoju

QUOTE(ersketroze @ 2011 09 02, 09:19)
Sveikos šilauogių mylėtojos
Aš taip apt auginu porą krūmelių jau trejus metus, tačiau krūmeliai ganėtinai suvargę. gal galite patarti kuo parūgštinti žemę? Ar užtektų dabar tik rūgščia durpe pamulčiuoti? Galvoju gal tiktų obuoliai ar jų sultys? ar nesąmanė?

Aš taip apt auginu porą krūmelių jau trejus metus, tačiau krūmeliai ganėtinai suvargę. gal galite patarti kuo parūgštinti žemę? Ar užtektų dabar tik rūgščia durpe pamulčiuoti? Galvoju gal tiktų obuoliai ar jų sultys? ar nesąmanė?
Obuoliai - nesamone... susipudysite galutinai savo krumus...
Ar reikia rugstinti, tai galite pirmiau issiaiskinti - pasidarykite PH tyrimus. Tyrimams komplektukas keli litai kainuoja... Jei vistik PH bus daugiau kaip 5, tai darykite tai sieros milteliais...
QUOTE(MRD @ 2011 09 02, 16:02)
Obuoliai - nesamone... susipudysite galutinai savo krumus...
Ar reikia rugstinti, tai galite pirmiau issiaiskinti - pasidarykite PH tyrimus. Tyrimams komplektukas keli litai kainuoja... Jei vistik PH bus daugiau kaip 5, tai darykite tai sieros milteliais...
ačiū