Įkraunama...
Įkraunama...

Bendranuosavybė ir apribojimai

Supratau. Gaila, kad nieko negalima padaryti prieš turto niokojimą, verysad.gif manau teks tenkintis tuo kaip yra ir sparčiau taupyti. Už gautus pinigus pardavus senelių sodybą, naujos nenusipirksiu, o vasarą iš miesto į kaimą ištrūkti taip smagu. Bendraturčiui tas neaktualu- jis gyvena kaime.
Ačiū atsiliepusioms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selen @ 2015 07 16, 18:50)
Supratau. Gaila, kad nieko negalima padaryti prieš turto niokojimą, verysad.gif  manau teks tenkintis tuo kaip yra ir sparčiau taupyti. Už gautus pinigus pardavus senelių sodybą, naujos nenusipirksiu, o vasarą iš miesto į kaimą ištrūkti taip smagu. Bendraturčiui tas neaktualu- jis gyvena kaime.
Ačiū atsiliepusioms.  4u.gif

ir nama ir sklypa galima padalyti, reikia tik noro.
Atsakyti
QUOTE(cellado @ 2015 07 17, 09:43)
ir nama ir sklypa galimyti, reikia tik noro.

Galima, bet kiek tai kainuos? Projektai, teismo procesas, nes kaip suprantu, kitas bendraturtis neturi jokio noro atsidalyti. Plius tikrai ne vieną bylą teisme mačiau, kai projektotojai prirengia atidalinimo projektų, o teismas nė vieno nepatvirtina, plius dar ekspertizes kartais skiria, nes kaip minėjau, nebūna įrengtų atskirų įėjimų, kartais proceso metu paaiškėja, kad koks nors sodybos priestatas iš viso neįteisintas, ir t.t. jei tai brangus materialiai turtas, galima visą tai daryti, bet jei tai kaimo sodyba, prie kurios prisirišta tik emociškai, tikrai verta pagalvoti. Sumokėsite ne vieną tūkstantį eurų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 17 liepos 2015 - 09:39
Gal susidurete ir zinote?

kokia kaina atskirti kotedza i du bustus po 50kv.

kokia mano rizika jei as perku neatskirta buta pirmame aukste su zeme. Su bendraturciu nesinaudojam jokia bendra patalpa. Kaip suprantu tokkiu atveju sutartyje aiskiai nurodytos ribos? Bet kuo as rizikuoju?
Atsakyti