Įkraunama...
Įkraunama...

Ar savo šeimoje taupymui naudojate taupyklę?

QUOTE(Rozarka @ 2013 02 24, 13:55)
Visas 5 litų monetas metu į taupyklę,o po pusmečio kai labai prireikė pinigų,tai ten buvo 320 litų,o tų 5 litų net nejauti,kad neturi.... ax.gif

Aš irgi taupao 5 lt monetas. Pastebėjau, kad anksčiau daugiau gaudavau po 5 lt
Atsakyti
Taupom be taupyklės. smile.gif
Atsakyti
Nenaudojam taupykles, man smulkus pinigai pinigineje daznai net padeda sutaupyt. Stengiuosi daug grynu pinigu neturet piniginej, jei nenusimato apsipirkimas, o kortele nemegstu atsiskaitinet, tad primetu kiek smulkiu yra pinigineje, uztenka kazkam parduotuveje ar ne , ir jei tas daiktas nera butinas atsisakau, arba net neuzeinu i parduotuve blush2.gif
Atsakyti
Vaikas taupo pinigelius taupykleje,mes turim kita taupymo buda,tad taupykles neprireikia
Atsakyti
Vaikas turi taupyklę. Kartais būna, kad pritrūksta kelių litukų,tai pasiskoliname iš tos taupyklės. Bet turime atiduoti su nemažais procentais. Vaikas lieka patenkintas, kad jam pinigėliai tauposi. lotuliukas.gif
Atsakyti
mes naudojam : algu diena viska is pinigines sudedam ten, o saskaitos likucius permetam i indeli.
Po metu taupykles turinys leidzia praleisti savaitgali Druskininkuose smile.gif
Atsakyti
Kiekviena savaite kartu su MB metame tai po 2 ar 5 Lt, jau antri metai eina - turinį nusprendėm išleisti šiais metais - savo vestuvėms thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smlga: 26 vasario 2013 - 17:06
QUOTE(persiko kauliukas @ 2011 10 06, 15:18)
Mes taip pat tik po 5 lt metam, bet kadangi taupyklės neturim tai į litrinį stiklainį dedam, paskaičiavom, kad kai bus pilnas turėtų būti apie 1000 lt... pusę jau surinkom  ax.gif

Mes irgi į litrinį stiklainį po petaką metam drinks_cheers.gif
Pernai per metus stiklainis prisipildė kokius 2/3 ir atidarę ten radome 1400 lt thumbup.gif
Jei pririnkt pilną visisškai, tai jau netoli 2000 gali būt mirksiukas.gif

Mano šeimai tai svarbiausia turėti tikslą taupymui. Mūsų tikslas visad toks pat - vasaros kelionė. Tai net vaikai, iš savo kišenpinigių, kai pasitaiko penketukai, su entuziazmu meta į stiklainį. Ir vat kaskart matant pilnėjanti stiklainį, tarsi jauti artėjant kelionę biggrin.gif
Aišku, tokios sumos kelionei neužtenka, bet kurui ir kelių mokesčiams ir ledams degalinėje - taip.
Atsakyti
QUOTE(obe @ 2013 02 24, 14:09)
Aš irgi taupao 5 lt monetas. Pastebėjau, kad anksčiau daugiau gaudavau po 5 lt

o mum iš pradžių irgi taip atrodė , o dbr būna ir po 2-3 5LT monetas susirenka į piniginę , man toks taupymas labai smagus ir nesijaučia ax.gif
Atsakyti
Mes taip pat renkam į tokį mini akvariumą pinigėlius smile.gif pradžioj mesdavom po 5 lt, dabar vyras meta jau ir po 2lt (jam nepatinka kai būna piniginėj metalinių pinigu biggrin.gif )

Toks taupymas net nesijaučia, kad taupai, o va pinigėliai susitaupo smile.gif

Jau buvom sutaupę ant vestuvinių žiedų (apie 1000lt), dar kitą kartą prisidėjom prie naujos mašinos (apie 2000lt), ir va dabar taupom atostogoms ten kur šilta blush2.gif
Atsakyti
O sakykit, kai leidžiat sutaupytas monetas, taip ir nešat metaliniais pvz 1000 lt į parduotuvę ar keičiat kažkaip į popierinius? g.gif
Atsakyti
Mes irgi taupom taupyklėje smile.gif Visada sumetame centus iš piniginių. Aišku gaunasi juokinga suma, bet nemėgstam nešiotis daug metalo su savim smile.gif

Mes centus išsikeičiame Lietuvos banke. Tiesiog nunešame supilame į monetų skaičiavimo aparatą ir gauname popierinius smile.gif
Atsakyti