Įkraunama...
Įkraunama...

Diabetas.

user posted image
user posted image

Saldi moteris - saldi pagunda. Tuo mes ir patraukliosuser posted image

user posted image

Klausiame, patariame ir kalbame toliau...user posted image

Informacija pasiskaitymui apie CD rasite Čia ir Čia

user posted image

user posted image
Atsakyti
Laba laba aš pirma thumbup.gif
Atsakyti
Klikt tease.gif
Atsakyti
niu as bent ne sesta biggrin.gif

sveikutes, mane ligos uzpuole, kazkokia kvaraba i plaucius isimete, jau trecia diena kosineju ir niekaip negaliu atsikoseti 4u.gif

Orchideja, darbas tiesiog puikiai, suderinu su mokslais, esu veikloje ir labai laiminga, o ir briedukas maziau lyg nervu iseda, niu tfu tfu tfu per kairi peti kaip sakoma rolleyes.gif
Atsakyti
As 4 4u.gif Orchidejai uz naujus namucius 4u.gif

O mane irgi ligos puola doh.gif viena nosies puse jau nebeprakvepuoju, ir gerklyte truputi persti doh.gif Taip saugojaus, taip saugojaus... bet matyt, bacila is koleges prigriebiau unsure.gif verysad.gif doh.gif geriu arbatas su medum, gal nepakilsim i cukraus aukstumas, nes vis dasileidziu insulino rolleyes.gif Ir tikiuosi lelius bacilu is manes neims ax.gif blush2.gif
Atsakyti
ai,as 5-ta pabusiu,mes is sventes sugrizom,Kika renge seimos diena,su suniais dalyvavom,buvo labai smagu,idomu ir naudinga reklamos tikslais,mus fotografavo visi,kas netingejo,o mes patys nei vienos nuotraukos neturim verysad.gif
Atsakyti
Na ka, likau sesta doh.gif
Atsakyti
as 7 4u.gif
katik pririjau saslyku, pavargau siandien visa diena ant koju smile.gif einu miegot,iki rytojaus mergaites mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(auga57 @ 2011 09 10, 19:27)
ai,as 5-ta pabusiu,mes is sventes sugrizom,Kika renge seimos diena,su suniais dalyvavom,buvo labai smagu,idomu ir naudinga reklamos tikslais,mus fotografavo visi,kas netingejo,o mes patys nei vienos nuotraukos neturim  verysad.gif

Tai gal dar ne viskas prarasta, jei kokie pažystami pvz.dalyvavo juk gali būt kad ir jus nufotografavo ir draugiškai pasidalintų nuotrukom mirksiukas.gif

QUOTE(inge37 @ 2011 09 11, 06:34)
katik pririjau saslyku, pavargau siandien visa diena ant koju smile.gif einu miegot,iki rytojaus mergaites mirksiukas.gif

inge37, kaip tau baltai pavydžių šašlųųųų..wub.gif blush2.gif
Na bet nieko, šiandien pas mus irgi šventė nedidelė, eisim su vaikais į spektaklį o paskui kur nors pasisedėsim draugiškai wub.gif Tad cukrus šiandien galiu rasti ir didesnius, bet nesuksiu galvos, dasileisiu papildomai ir ramuma cool.gif ax.gif

Geros dienos visoms 4u.gif
O sergantiems po balionėlį siunčiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2011 09 11, 10:07)
Labas rytas smile.gif

Tai gal dar ne viskas prarasta, jei kokie pažystami pvz.dalyvavo juk gali būt kad ir jus nufotografavo ir draugiškai pasidalintų nuotrukom  mirksiukas.gif

internete jau radau kelias nuotraukas,dar laukiu atsiunciant nuotraukas is fotosesijos(nemokamai fotografavo),turiu omeny,kad mes patys,pasirinke grazia vieta nenusifotkinom,ten labai grazu.
Jei kam idomu,galit paziureti fotoreportaza is sventes,ten ir mes keliose nuotraukose matomes mirksiukas.gif
http://www.facebook....2...9018&type=1
Atsakyti
Labas rytas. Ko čia taip tylu? unsure.gif Aš dar nemiriau, bet melstis galit - šiandien pratęsimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 12, 06:30)
Labas rytas. Ko čia taip tylu?  unsure.gif Aš dar nemiriau, bet melstis galit - šiandien pratęsimas  cool.gif

O aš jau tavęs pasigedau cool.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti