Laba laba aš pirma

niu as bent ne sesta
sveikutes, mane ligos uzpuole, kazkokia kvaraba i plaucius isimete, jau trecia diena kosineju ir niekaip negaliu atsikoseti
Orchideja, darbas tiesiog puikiai, suderinu su mokslais, esu veikloje ir labai laiminga, o ir briedukas maziau lyg nervu iseda, niu tfu tfu tfu per kairi peti kaip sakoma

sveikutes, mane ligos uzpuole, kazkokia kvaraba i plaucius isimete, jau trecia diena kosineju ir niekaip negaliu atsikoseti

Orchideja, darbas tiesiog puikiai, suderinu su mokslais, esu veikloje ir labai laiminga, o ir briedukas maziau lyg nervu iseda, niu tfu tfu tfu per kairi peti kaip sakoma

As 4
Orchidejai uz naujus namucius
O mane irgi ligos puola
viena nosies puse jau nebeprakvepuoju, ir gerklyte truputi persti
Taip saugojaus, taip saugojaus... bet matyt, bacila is koleges prigriebiau
geriu arbatas su medum, gal nepakilsim i cukraus aukstumas, nes vis dasileidziu insulino
Ir tikiuosi lelius bacilu is manes neims

O mane irgi ligos puola

ai,as 5-ta pabusiu,mes is sventes sugrizom,Kika renge seimos diena,su suniais dalyvavom,buvo labai smagu,idomu ir naudinga reklamos tikslais,mus fotografavo visi,kas netingejo,o mes patys nei vienos nuotraukos neturim

Na ka, likau sesta

as 7
katik pririjau saslyku, pavargau siandien visa diena ant koju
einu miegot,iki rytojaus mergaites

Labas rytas 
Tai gal dar ne viskas prarasta, jei kokie pažystami pvz.dalyvavo juk gali būt kad ir jus nufotografavo ir draugiškai pasidalintų nuotrukom
inge37, kaip tau baltai pavydžių šašlųųųų..
Na bet nieko, šiandien pas mus irgi šventė nedidelė, eisim su vaikais į spektaklį o paskui kur nors pasisedėsim draugiškai
Tad cukrus šiandien galiu rasti ir didesnius, bet nesuksiu galvos, dasileisiu papildomai ir ramuma
Geros dienos visoms
O sergantiems po balionėlį siunčiu

QUOTE(auga57 @ 2011 09 10, 19:27)
ai,as 5-ta pabusiu,mes is sventes sugrizom,Kika renge seimos diena,su suniais dalyvavom,buvo labai smagu,idomu ir naudinga reklamos tikslais,mus fotografavo visi,kas netingejo,o mes patys nei vienos nuotraukos neturim 

Tai gal dar ne viskas prarasta, jei kokie pažystami pvz.dalyvavo juk gali būt kad ir jus nufotografavo ir draugiškai pasidalintų nuotrukom

QUOTE(inge37 @ 2011 09 11, 06:34)
einu miegot,iki rytojaus mergaites 

inge37, kaip tau baltai pavydžių šašlųųųų..

Na bet nieko, šiandien pas mus irgi šventė nedidelė, eisim su vaikais į spektaklį o paskui kur nors pasisedėsim draugiškai

Geros dienos visoms

O sergantiems po balionėlį siunčiu

QUOTE(0rchideja @ 2011 09 11, 10:07)
Labas rytas 

internete jau radau kelias nuotraukas,dar laukiu atsiunciant nuotraukas is fotosesijos(nemokamai fotografavo),turiu omeny,kad mes patys,pasirinke grazia vieta nenusifotkinom,ten labai grazu.
Jei kam idomu,galit paziureti fotoreportaza is sventes,ten ir mes keliose nuotraukose matomes

http://www.facebook....2...9018&type=1
Labas rytas. Ko čia taip tylu?
Aš dar nemiriau, bet melstis galit - šiandien pratęsimas

QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 12, 06:30)
Labas rytas. Ko čia taip tylu?
Aš dar nemiriau, bet melstis galit - šiandien pratęsimas 

O aš jau tavęs pasigedau

Labas rytas