Labas visoms, pasiskolinau kortele is drauges. Nusipirkau pampersu su 20 proc nuolaida. Vakar su ta kortele bande kitas zmogus nupirkti pampersu, nuolaidos nedave. Idomu kodel? Gal yra kokie apribojimai? Sauskelnes nebuvo akcijines.
QUOTE(Amelita @ 2011 09 30, 16:51)
Labas visoms, pasiskolinau kortele is drauges. Nusipirkau pampersu su 20 proc nuolaida. Vakar su ta kortele bande kitas zmogus nupirkti pampersu, nuolaidos nedave. Idomu kodel? Gal yra kokie apribojimai? Sauskelnes nebuvo akcijines.
Tikrai nera, mano kortele naudojasi net keli zmones ir visiems taiko nuolaida. Gal gerai nenuskenavo pardaveja kortele.
Pardaveja viska gerai nuskanavo. Ir cekyje net atspausdino korteles numeri tiksliau paskutinius skaicius. Tai viskas sutampa. Nu idomu...
man dare CP ir gavom dovanu 2 dezes ivairiausiu meginuku, dregnu serveteliu, vandens....
as gimdziau VGN:) gavau keleta pampersiuku, kompresiuku krutinei, dregnu serveteliu, vaikisko kremuko meginuka nuo issutimo
Gavau tokią dėžutę. Ten buvo nuolaidų kortelės, kremukų, losjonų mėginėliai, vandens buteliukas, avent bonkutė, dar kažkas, net neprisimenu...
QUOTE(Spurgytė @ 2011 12 16, 12:04)
Gavau tokią dėžutę. Ten buvo nuolaidų kortelės, kremukų, losjonų mėginėliai, vandens buteliukas, avent bonkutė, dar kažkas, net neprisimenu... 
O kokioje jus ligoninėje gimdėte įdomu ?
Aš irgi esu gavusi įv. lankstinukų, aliejukų, kremukų ir pan...
Kiek matau visos gauna po didesnį/ mažesnį dovanų rinkinuką
Smagu
antakalny duoda dvi dezes, vienoj daugiau lankstinuku,nuolaidu visokiu lapuku,kitoj kremuku megineliu visokiu, vandenuko, kojinyciu, ciulptuku. bet po kiek laiko kiek keiciasi dovaneles
QUOTE(tigrin @ 2011 12 29, 15:40)
Aš AK gimdžiau. Gavau daug makulatūros, porą pampersų,12 drėgnų servetėlių,mėginuką sudocream,bepanthen kojinytes,porą multimam kompresiukų ir kažkokį prausiklio mėginuką. Ai dar nuolaidų kortelę, nors toji parduotuvė Kaune..hm..
Va va,makullatūros ir aš gavau.Atrodytų,viskas jau žinoma,nieko naujo tose brošiūrkose nebepasakyta,bet dar stovi,išmest reikėtų,nes taip ir kaupiasi namie šiukšlių kalnai.Dar dėžėj buvo irgi pora pampersų,drėgnų servetėlių,Garmastan tepaliukas,aliejuko,losjono bonkutės,nuolaidų kortelių keletas,Avent indelis pieno šaldymui ir raištelis liemenukui,kad nepamiršti,iš kurios krūties paskutinįkart žindžiau
Gimdziau pavasari Klaipedoje. Gavom pilna deze reklamu, maximos nuolaida sauskelnems visiem metam, sudocremas,dzonsons baby aliejukai, dregnos serveteles, 1 pampersas, avent pieno saldymo indelis ir pasveikinimas nuo miesto ir ligonines...