Tai man tos dovanos ir negalvoje buvo
Nieko negavom
gal todel, kad issiprasiau is ligonines sekmadieni, o vos gavusi dokumentus lekiau namo neatsisukdama
labai norejau pailseti, nes "kaimynes" vaikutis labai verke, o kai nustodavo, tai mamuyte beperstojo knarke
Klaipedoje dalina. 16 d pagimdziau tai gavom ivairiu niekuciu,meginuku....
QUOTE(Kitte @ 2012 08 02, 17:42)
Nieko negavom
gal todel, kad issiprasiau is ligonines sekmadieni, o vos gavusi dokumentus lekiau namo neatsisukdama
labai norejau pailseti, nes "kaimynes" vaikutis labai verke, o kai nustodavo, tai mamuyte beperstojo knarke
dovanas duoda tik pagimdzius,o ne israsant
o mes Kauno Krikscioniskuose gavom toki grazu atviruka, su ispausta sunelio pedute, ten uzrasytas vaikiuko ugis, svoris. Man taip malonu buvo gauti - tikra dovana
o del kremuku, meginuku ir pan - negavom, nes kita ryta is pat ankstyvo rytelio namo islekem, bet paprastai tai, ka man dave po pirmu dvieju gimdymu - buvo nelabai reikalinga, tiesa sakant, na, gal tik sudokremo ir garmastano mazas meginukas.. Kuriuos padovanojau draugei, nes jai tuo metu su pinigeliais striuka buvo ir labai reikejo
o del kremuku, meginuku ir pan - negavom, nes kita ryta is pat ankstyvo rytelio namo islekem, bet paprastai tai, ka man dave po pirmu dvieju gimdymu - buvo nelabai reikalinga, tiesa sakant, na, gal tik sudokremo ir garmastano mazas meginukas.. Kuriuos padovanojau draugei, nes jai tuo metu su pinigeliais striuka buvo ir labai reikejo
na mums tai buvo labai naudingi niekuciai, pampersai, serveteles, meginukai, o geriausia dovana tai 20 proc. kortele nuolaidai sauskelnems
QUOTE(beatapetkuniene @ 2012 09 24, 09:22)
na mums tai buvo labai naudingi niekuciai, pampersai, serveteles, meginukai, o geriausia dovana tai 20 proc. kortele nuolaidai sauskelnems
taigi, nuolaida tikrai naudinga
Mes ir gavom dovaneliu. Kai tik gryzom i palata tokia grazi zalia deze ten musu lauke
Labiausiai tai nuolaida pampersams ir avent indelis pienui pravercia, o daugiau tik paskaitinet informacijos visokios pagrinde. Bet labai smagu sulaukt bent kiek demesio
QUOTE(RitaRazi @ 2012 09 24, 12:00)
taigi, nuolaida tikrai naudinga
o cia ji daugkartine ir kazkur konkreciam prekybcentry galiojanti? mums irgi butu pravertusi tokia, ne nezinojau, kad tokia buna 
ten tik Maxima duoda nuolaidos kodą, kurį bet kurioje Maximos parduotuvėje susieja su jūsų turima Ačiū kortele (jei neturit, dovanoja naują), galioja lygiai metus..
Gavom visokių mėginukų, žurnaliukų, skrajučių, tarp jų avent žinduką, mažą pakelį "pampers" drėgnų servetėlių, 1 vnt. "Pampers" sauskelnių, 1 komplektą įklotų į liemenuką, Johnson's baby kremą ir šampūną + dar kažkokių neaiškių mėginukį ir labiausiai nudžiugino maksimos kuponas su 20 proc. nuolaida sauskelnėms
QUOTE(Mildute_OMG @ 2012 10 05, 12:19)
Mamytės, ar vis dar duoda tą Maximos nuolaidų kortelę? Ar pasikeitė dovanėlių turinys?
Manau turetu duot. As gimdziau geguzes pabaigoj tai dave.