Įkraunama...
Įkraunama...

Waterpik burnos priežiūros aparatas

user posted image

“Waterpik Ultra” – tai profesionalus burnos higienos aparatas, kuris naudojamas namuose.

Klinikiniais tyrimais įrodyta, jog Waterpik Ultra 93% geriau išvalo tarpdančius nei įprastas dantų siūlas.Aparatas turi specialų antgalį, pro kurį teka pulsuojanti vandens srovė, puikiai išvalanti dantų paviršius.

Privalumai:
■93% geriau išvalo tarpdančius nei dantų siūlas, padeda išsaugoti sveikas dantenas;
■pašalina dantų apnašą nuo paviršių , kurių negalime pasiekti įprastu dantų šepetėliu ar dantų siūlu;
■masažuoja ir stimuliuoja dantenas, padeda išvengti periodonto ligų;
■išvalius dantų paviršius “Waterpik Ultra” aparatu ilgą laiką išlieka gaivos pojūtis.

Kaip veikia: http://www.youtube.c...h?v=z5-9RrgB8pg

Labai noriu ji isigyti, domina turinciu ar bandziusi si aparaciuka nuomones ax.gif Kiek ziurejau, pas odontologus kaina vienoda - 320 lt.
Idomu, ar imanoma pigiau isigyti?
Atsakyti
Negi ne viena nebande? smile.gif As 6dieni Litexpo parodoj si aparata isigijau, pigiau, uz 200 lt. Siandien turetu pristatyti,nes parodoje buvo isparduoti, bet susitarem uz pirkima ta mazesne kaina. Nekantrauju isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 19, 10:40)
Negi ne viena nebande? smile.gif As 6dieni Litexpo parodoj si aparata isigijau, pigiau, uz 200 lt. Siandien turetu pristatyti,nes parodoje buvo isparduoti, bet susitarem uz pirkima ta mazesne kaina. Nekantrauju isbandyti bigsmile.gif

turiu ne waterpik, bet is oral B sitoki tam paciam tikslui skirta ax.gif
http://www.oralb.com...900-dlx-oxyjet/

labai dziaugiuos juo, nes labai gerai nuvalo apnasas ir tarpdancius.. toks gaivumo pojutis juo pasinaudojus biggrin.gif ypac gerai buvo kaip breketus nesiojau, labai palengvino prieziura, o ir ortodontas visa laika klausdavo, ar buvau higienos darytis ax.gif

tik cia prie to waterpik daugiau antgaliu kaip suprantu, gal daugiau funkciju atlieka.. nes tam oral B tai vienas antgalis su 2 funkcijom.. yra plati srove kaip bendram valymui ir siaura jau konkreciom vietom kaip tarpdanciai ir t.t.
nors mano vyras sito aparato neivertino biggrin.gif
Atsakyti
Gavau aparata,siandien vakare normaliai isbandysiu,nes dabar tik apsitaskiau ir aptaskiau sienas is nezinojimo biggrin.gif 10 greitis purskia tikrai labai stipriai,net skaudziai (ant rankos papurskiau), manau iki jo ,,nenueisiu" smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat jį naudoju smile.gif man jis labai patinka, tarpdančius labai gerai išvalo, nereikia su siūlu vargti smile.gif pas manęs antgalių tai 5 man atrodo yra, mokėjau 300 Lt, bet tikrai nesigailiu tokios investicijos smile.gif aš lygį tai kas savaitę didinu, kad dantenoms stresas nebūtų, manau prieisiu iki kokio 5, man jo užteks, kiti man atrodo šiek tiek per stiprūs smile.gif
Atsakyti
as naudoju ant 4-5, vyras savo naudoja ant 7-8, man nesiojant breketus visai nieko daiktas, tik kad nelabai daznai ji ijungiu biggrin.gif vyras tai saviskiu bruzina po 2 kartus per diena
Atsakyti
Super daiktas, pigiau galima iš ebay parsisiųsti mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš kažkaip visai buvau pamiršusi ebay, na bet dabar jau nieko nepadarysi, nusiprkau brangiau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss~ @ 2011 09 23, 21:05)
Super daiktas, pigiau galima iš ebay parsisiųsti mirksiukas.gif

Tai kad ne,nes kaina nera jau itin maza + muito mokesciai prisideda. As skaiciavau,tai gautusi apie 250,tai kazkaip nesinorejo rizikuoti, nes gali ateiti ir suluzes ir garantijos nebus tongue.gif
Atsakyti
pirkau is jav, man su siuntimu ir % tarpininkei isejo atrodo 150-170 lt, kazkas tokio smile.gif
Atsakyti
ot geras, aciu Fleur de force tau, kaip tik ieskojau info apie si aparaciuka thumbup.gif , gal zinote kur lt galima uz 200lt nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Kisinka @ 2011 10 02, 20:50)
ot geras, aciu Fleur de force tau, kaip tik ieskojau info apie si aparaciuka  thumbup.gif , gal zinote kur lt galima uz 200lt nusipirkti?

Lietuvoj niekur nera uz 200, kiek domejausi.
Atsakyti