Beze pasidaro tokia gumine nuo to karscio,as isivaizduoju kad cukrus kazkaip istirpsta ir ta visa lipnuma duoda beze..
pasiemi mazesni puoda kad galetum uzdeti ant virsaus bliuda kuriame plaksi,ir nieko laikyti nereikia gi

nu uz krasciuko prilaikau su ranksluosciu kartais. O vandens ipili labai mazai kad nesiektu to bliudo.
Drauge turbut daro BEZE o ne SLAPIA BEZE jeigu neplaka virs verdancio puodo ir jai vistiek gaunasi

tikra beze yra daug sudetingiau padaryti,man bent jau nesigavo kelis kartus ir meciau supykusi...
kombainu turbut nesigaus,nes butinai virs puodo karsto gaminti SLAPIA beze,o jeigu BEZE darysit,tai tada kombaine turi gautis
Papildyta:

kaip galima TOKIO gerio nevalgyti???
as valgyciau ir valgau pusryciams jeigu jo yra

bet dazniausiai tyngiu vien tik sau gaminti torta,tei jeigu jau kas papraso tada ir sau tuo paciu vargu dar pasidarau
nu va nevalgau

tik jai naujo skonio pagaminu pora sauksteliu suvalgau ir viskas, nepatinka man tortai

man geriau sokoladas, jai prie kiekvieno torto sau pasigaminciau tai ridenciaus jau

. man torto darymas yra trys etapai torto kepimas -tepimas,puosimas, ir virtuves tvarkymas. is ju man patinka tik puosimas , pasidedu ant stalo rankos dreba

bet turbut pas mane viena po visko virtuve buna taip apversta

dziaugiuos kad vyras dar padeda susitvarkyti ir kad indaplove yra