Na ne LT esu ,bet gryzus tikrai pabandysiu ,juk blogiau nebus,jei jau tokia paslaptis,tai kaip kitaip suzinot...
ragavom siand Ambasadoriu meduti MB is vis alpsta,vien pamacius,gavau pylos,kad is vienos normos tekepiau dabar bus asmeninis jo tortas
kaip ir buvo kalbeta,kad ji valgyti po maza gabalyti,ir jokiais budais nenuplauti kava,nes dingsta visas skonis
lapelyt,gal galetum pasnibzdeti "dzentelmenu"torciuko recpta?ieskojau tortu temoje neradau,o gal cia paslaptis?
kaip ir buvo kalbeta,kad ji valgyti po maza gabalyti,ir jokiais budais nenuplauti kava,nes dingsta visas skonis
lapelyt,gal galetum pasnibzdeti "dzentelmenu"torciuko recpta?ieskojau tortu temoje neradau,o gal cia paslaptis?
QUOTE(RiMami @ 2011 09 23, 21:00)
-----
pasta222, nereikėjo pilti grietinėlės į šokoladą nors iš balto šokolado tvorelės nesu darius, bet visokie šokoladiniai papuošimai, kurie turi sustingti ir būti tvirtais (kaip tvoros, drugeliai ir pan.) piešiami tik grynu šokoladu, o baltą išvis reik labai atsargiai tirpint, kad neperkaitint
aciu
Labukas, turiu klausimuka...kam butu geriau skirtas dark brown cukrus gal kas naudojot???
Laba Išbandžiau savaitgalį tris tortus. Superiniai visi Svečiai geriausiai įvertino "Stiklo šukes", antroj vietoj liko "Esterchasi" ir trečioj "Slyvos šokolade" (dariau pagal originalų receptą- su grietine). Man asmeniškai skaniausias "Esterchasi".
Pasirodau (apačioj "Slyvos šokolade", viršuj "Esterchasi".
Pasirodau (apačioj "Slyvos šokolade", viršuj "Esterchasi".
QUOTE(šarūnė @ 2011 09 26, 16:05)
Laba Išbandžiau savaitgalį tris tortus. Superiniai visi Svečiai geriausiai įvertino "Stiklo šukes", antroj vietoj liko "Esterchasi" ir trečioj "Slyvos šokolade" (dariau pagal originalų receptą- su grietine). Man asmeniškai skaniausias "Esterchasi".
mielas tortukas o kas ten per Esterchasi?
Sveikutes, gal galit pasakyti Mandarinu fantos tortas tai cia kokio skersmens formai receptukas? 24 cm ???
Neprotingai noriu paklaust: turiu americolor geltonus ir raudonus dažus, man reikia oranžinės, tai dažus sumaišyt atskirai ir pilt į bezė arba pilt į bezė raudonus, tada galetonus ir maišyt kreme?
Sveikos, gal turite pastebejimu del Turtingo kavos torto? Ar nera per riebus ir saldus kremas is rududu? O gal geriau daryti tik su grietineles kremu? Klausiu, nes daznai buna tortai laaaaabai saldus
QUOTE(Džigė @ 2011 09 27, 21:28)
Sveikos, gal turite pastebejimu del Turtingo kavos torto? Ar nera per riebus ir saldus kremas is rududu? O gal geriau daryti tik su grietineles kremu? Klausiu, nes daznai buna tortai laaaaabai saldus
man jisai labai patiko ir viskas tarpusavyje dera, tikrai labai skanus , bet kita karta tikrai visur po truputi mazinsiu cukraus, na gal pas mane cukrus labai saldus nes kiek bandziau gaminti tortu is SM visur mazinciau nors is tikruju patikek esu tokia sladkajeska
QUOTE(akilezna @ 2011 09 27, 22:05)
man jisai labai patiko ir viskas tarpusavyje dera, tikrai labai skanus , bet kita karta tikrai visur po truputi mazinsiu cukraus, na gal pas mane cukrus labai saldus nes kiek bandziau gaminti tortu is SM visur mazinciau nors is tikruju patikek esu tokia sladkajeska
Aiskutis, as taip pat pastebus kad mano skoniui dauguma tortu SM per saldus, aciu kad parasei savo nuomone dabar darysiu ji drasiau , ir pamazinsiu ciut cukraus
o kaip ten su tuo kepimu ar butu normaliai jei kepciau pagal recepta bet 26 formoje, ta prasme nepadidinta hmm, nzn net ar aiskiai paaiskinau. Kiek jam reik susistoveti kad butu pats tas ar tiktu ryt sutept valgyt sestadieni ? ir kokius riesutus ir kiek geriausia deti?