Na va aš po Nevėžio degustacijos

, asmeniškai ir man labai patiko

, ir gyrė visi

, sorry, kad suabejojau jo skoniu.
Sugalvojau naują receptą ir jį įgyvendinau (maža mergytė Saulutė labai prašė gimtadieniui labai braškinio torto), foto dar neturiu (nepapuoštas ir neragautas)
Saulutės labai braškinis tortasBiskvitui:
100 g sviesto
75 g pieno
5 kiaušiniai
200 g cukraus
2 pakeliai Optimos braškinio kisieliaus
0,5 šaukštelio sodos
350 g miltų
Mikseriu išsukame minkštą sviestą, cukrų, kiaušinius, sausą kisielių, pieną, sodą ir miltus, kepti, kol iškeps

(apie 45 min)
Kremui:
300 g žalių braškių
2 pakeliai Dr.Oetker braškinės želė
500 ml vandens
190 g. maskarponės (Vilkyškių)
500 g grietinėlės 30 proc.
100 g cukraus pudros
vanilinio cukraus
Braškes supjaustyti
Braškinę želę ištirpinti 500 ml verdančios vandens (vandens mažiau nei priklauso, nes stangdinsime su uogomis), į atvėsusią sudėti uogas ir leisti apstingti (kol patirštės)
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, į jau standžią grietinėlę sudėti maskarponės sūrį ir dar paplakti.
Biskvitą padalinti į 4-5 sluoksnius.
Biskvitus laistyti parūgštintu vandenuku, dėti apstingusią braškių želę (jei sustings - dėti gabaliukus), ant višaus grietinėlės ir maskarponės mišinį, taip ir sluoksniuoti, viršutinis sluoksnis turi būti be želės, t.y. tik baltas. Kaip puošti - nežinau - dar nepuošiau