Įkraunama...
Įkraunama...

Metu rūkyti

apsisprendziau nuo spalio 1d. MESTI. Tai jau bus 7 kartas( neseniai skaiciau, kad is 7-to karto dazniausiai pavyksta mesti visam laikui- gal ir man pavyks?). Nors du kartus priverte aplinkybes- laukiausi ir maitinau, bet juk vistiek pavyko.
Manu kad pagrindine priezastis kodel vel pradedavau rukyti buvo ta, kad nerasdavau kuo pakeisti ta iproti . Sedeti balkone ir ciulpti saldaini pasirode ne visai tas pats. Ir , reikia pasakyti, nors mano nerukymo periodai tesdavosi nuo pusmecio iki 2metu, noras taip ir nepraeidavo.Visada buvau kaip negeriantis alkoholikas. Taip kad laukiu patarimu is tu kurioms pavyko apie viska- kas padejo , kas nepadejo, kieno poveikis geresnis - pleistro ar kramtomos gumos(paskutini karta meciau su guma, turiu pasakyti kad veiksminga, neskaitant kad atsigulus miegot dantu sukast negaledavau kaip skaudedavo zandikauli. Bet!!! Per visa tolesni nerukymo laikotarpi negalejau atsisakyti tos nikotinines gumos: jei vietoj jos kramtydavau paprasta vel nerasdavau sau vietos.)
Jei atsiras norinciu pamoralizuoti kaip blogai rukyti ir kaip gerai nerukyti , bukit geros , pradekit atskira tema. Man po tokiu pasisakymu kyla tik dar didesnis noras prisidegti dar viena.
O is visu kurioms pavyko labai laukiu pasidalinimo patirtim .
Atsakyti
http://www.supermama...?...6720&st=264
http://www.supermama...?...4762&st=132
http://www.supermama...?...6513&st=276
Atsakyti