Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos E. Balsio menų gimnazija

Balsiukų mamytės, bendraukim čia visais mokyklos klausimais, dalinkimės džiaugsmais, pasiekimais, bėdomis ar vargais. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 18 rugsėjo 2011 - 20:57
Labai norėciau sužinoti daugiau apie šią mokyklą. Kaip mokytojai, ar nenukenčia pagrindiniai dalykai, kaip bendras paruošimas? Gal galėtumėt rekomenduot gerą pradinių klasių mokytoją kitiems mokslo metams?
Atsakyti
Sveikos mamytes, stai mano nuomone apie sia mokykla: schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiux/r @ 2013 01 13, 19:02)
Sveikos mamytes, stai mano nuomone apie sia mokykla:  schmoll.gif  verysad.gif

schmoll.gif pritariu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2013 01 24, 19:06)


O kodėl? Kas ten nepatiko?
Atsakyti
ten pradinėse viskas gerai ir išskirtiniams , talentingiems ir dar-"patogiems " vaikams.
Atsakyti
Gal kas galite daugiau papasakoti iš savo vaikų patirties kas ten gerai, o kas ne?
Man atrodo, kad menų gimnazijoje pradinukams turėtų būti labai gerai, vis kitokia aplinka ir ugdymas, nei paprastose pradinėse mokyklose?
O kaip ten yra iš tikro? Ir kokie atsiliepimai vyresnių vaikų?
Pasidalinkite savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
Gabiems vaikams visose mokyklose buna gerai!! Pazystu mergina, baigusia sia gimnazija. Dabar jau igijusi psichologijos bakalaura, studijuoja magistro programoje... visur jai gerai sekasi, nes gabi ir daug dirba!

Girdejau, kad gimazija baige vaikai istoja ir i teise, ir i kitas specialybes. Direktorius sake teveliams, kad tik apie 40% pasuka meno keliu... o kam tikrai 'pakeliui su menu', paskutiniosiose klasese net isvyksta i Vilniaus menu mokyklas.

Mano mazoji siemet eisi pirma klase Balsio gimnazijoje. Ziuresime, kiek bus gabi ir meniska. smile.gif
Gal susitiksime. smile.gif
Atsakyti
unsure.gif Mes išeinam iš šios mokyklos. Direktorius puikus žmogus, tačiau jis nesuvokia tikrosios padėties, nesuvokia koks yra iš tikrųjų mokytojų ir vaikų santykis, nesuvokia kaip jaučiasi ir gyvena vaikai iš tikro ir deja, nesėkmongų istorijų yra daugiau. Tie 40 procentų menininkų, 10 procentų kurie rado savo vietą o kiti 50 verysad.gif Sėkmės pasiliekantiems, linkiu būti atidiems savo vaikų poreikiams, įsiklausyti į juos.
Atsakyti
Mokosi dukra jau antrus metus Balsio gimnazijoje.
Tiesa pasakysiu - visi labai daug dirbame! Tikrai nera lengva. Na, jei stengtis, o ne belikaip... Pradiniu klasiu mokytoja superine. Vaikai ja myli. Bet dar daug yra muzikos dalyku pradinese klasese ir jas destanciu mokytoju... Mazdaug 7 papildomos pamokos per savaite. Gryzta vaikas 'trupas'. O dar reikia ir n.d. daryti ir visais instrumentais pasigroti...
Vistiek rekomenduoju! Jei vaikas linkes i menus, puiki maza mokykla. Mokytojai visus greit pazista. Daugiau priziuri. O iseiti visada spesite.
Dabar mazai kas visus 12 metu mokosi vienoje mokykloje...
Atsakyti
Maniškė mokosi penktus metus. Ir "trupas" tikrai nepareina biggrin.gif. Spėja ir namų darbus padaryt, ir pagrot, ir dar pasportuot taip netrumpai kasdien biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas naujo ?
Atsakyti