Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški vaistai

Jūs nejuokaukite su tokiais "perku-parduodu" VAISTUS iš bobutės turguje doh.gif O forume tokie skelbimai išvis uždrausti. Man tai vienodai - pirkti nepirksiu, bet pati tema siaubą kelia, kad yra kas perka. Ne tik kad patys vartoja, bet ir kaimynėms, bendradarbėms ir giminaičiams "išrašinėja" doh.gif Čia vaistai, kuriais uždrausta prekiauti visoje Europos Sąjungoje. Vaistai, kuriuos neaišku, kas pagamino, kiek laiko ir kokiom sąlygom laikė. Dar tepaliukas koks - bala nematė. Bet geriami, leidžiami vaistai, neaišku kokiam rūsyje ir iš ko pagaminti... Paskui verkia per TV kokia "nelaimėlė" apakusi, ištinusi, nebevaikštanti. Taigi čia ne aliejukas plaukams ar kremukas veidui, kurį galima namų sąlygom pasigaminti ir kitai pasiūlyti.
Atsakyti
QUOTE(sunday @ 2011 10 17, 10:10)

Atminčiai yra Piracetam, bet apie jį aš nieko nežinau. Mano močiutė  Cinnarizin vartoja, jei neklystu, bet turbūt jį Lietuvoje perka, nes mūsų dar lygtai neprašė jo atvežti. Rusijoje tai tikrai jis yra, gal ir pigiau būtų.



Piracetam- tai nootropilas, yra pas mus, jis padeda geriau aprūpinti deguonimi smegenis, labiau tinka prie pastovių galvos skausmų, svaigimo ir pan., bet ne atminčiai, nors kažkokį poveikį gal ir turi. Kažkada kai tik atsirado buvo panacėja ir stebuklas prie visokių neaiškių galvos ligų biggrin.gif Cinarizinas tikrai ne atminčiai, tai yra kraujagysles plečiantis vaistas, ir mūsų vaistinėse tikrai nebrangus. Bet yra dar vienas vaistas, irgi nebrangus pas mus- Phezam, tai yra piracetamo ir cinarizino kombinacija, yra laikoma, kad jo veikimas yra efektyvesnis nei atskirai piracetamo ar cinarizino. Viso šito yra Lietuvoje, nors, aišku- ten bus pigiau. Bet prieš tai reikia žinoti, ar tikrai to vaisto reikia, nes užsiimti savigyda nežinant vaisto veikimo- nu ką aš žinau... g.gif
Papildyta:
QUOTE(jbm @ 2015 04 16, 10:01)
Jūs nejuokaukite su tokiais "perku-parduodu" VAISTUS iš bobutės turguje  doh.gif O forume tokie skelbimai išvis uždrausti. Man tai vienodai - pirkti nepirksiu, bet pati tema siaubą kelia, kad yra kas perka. Ne tik kad patys vartoja, bet ir kaimynėms, bendradarbėms ir giminaičiams "išrašinėja"  doh.gif Čia vaistai, kuriais uždrausta prekiauti visoje Europos Sąjungoje. Vaistai, kuriuos neaišku, kas pagamino, kiek laiko ir kokiom sąlygom laikė. Dar tepaliukas koks - bala nematė. Bet geriami, leidžiami vaistai, neaišku kokiam rūsyje ir iš ko pagaminti... Paskui verkia per TV kokia "nelaimėlė" apakusi, ištinusi, nebevaikštanti. Taigi čia ne aliejukas plaukams ar kremukas veidui, kurį galima namų sąlygom pasigaminti ir kitai pasiūlyti.


Pritariu drinks_cheers.gif Kitas reikalas- jei yra kas parveža nupirkęs ten vaistinėje gydytojo rekomenduotą vaistą (aš taip kelis metus užsakinėjau vaikui Furaginą, kuris pas mus buvo neregistruotas, gerti reikėjo pastoviai, o nuo pas mus registruoto furadonino vaiką pykino, gydytoja pasakė- ieškokit kas gali parvežti). bet pirkti turguje ar pas neaiškias bobutes- savižudybė čia doh.gif
Atsakyti
o kur perkate Enterosgel? pas mus LT turbut jo nera?
Atsakyti
nebuna jokiu rusisku vaistu, yra visokie tipo imunostumuliatoriai, bet jie neveikia, tai fuflomicinas )) 90% rusisku vaistu kinioje ar indioje pagaminti, jie nera efektivi, tie generikai gali but ir toksiski, ir veikti blogai, ir salutiniu daugiau.. o visokie enterosgel tai ne vaistai.. nootropai tai irgi ne visada veikia, irodomaja medicina nelabai kazkaip prie nootropu, nors yra keleta kurie veikia, bet seip sau ju nereikia vartoti. tai kam galvos trauma buvo ar seip kad padydynti kitu tam tikru preparatu efekta.
Atsakyti