QUOTE(pikkolo @ 2011 09 26, 19:10)
Ta taisykle, kad skysciu uztenka, jei per diena bent 6 sysiukai, galioja ir vyresniam vaikui? Musu mergyte beveik visai negeria vandens, tad biski susirupinau ar uztenka jai skysciu. Per diena dar maitinu 4-6 kartus.
Ir siaip visi pradeda nervuot su savo moralais, kad jau mergyte didele ir uzteks maitint
Ir siaip visi pradeda nervuot su savo moralais, kad jau mergyte didele ir uzteks maitint

Manau ne tik vaikams, bet ir suaugusiems galioja taisyklė - kiek įeina, tiek išeina. Jei normaliai šlapinasi, vadinasi yra iš ko

QUOTE(~Beauty~ @ 2011 09 27, 12:41)
Kaip keista
Mūsų aplinkoje jei tik kas sužino, jog dar maitinu, vis pagiria, kad esu šaunuolė
O ir gerai, kad dar maitinu, nes mažutė sirguliuoja dabar, nieko daugiau nevalgo, tik MP - ir taip jau kokias 5 dienas
(sloguoja + pakimusi)
- - -
Beje, dėl mano vakarykštės bėdelės... ( . ) jau beveik neparaudusi, bet dar šiek tiek skauda....
O negalėjo būti taip, kad mažutė man per stipriai prižnaibė ir sutriko kokių nors ten liaukų veikla?
Ji kai valgo MP, kitą krūtį žnaibo, ir taip stipriai 

O ir gerai, kad dar maitinu, nes mažutė sirguliuoja dabar, nieko daugiau nevalgo, tik MP - ir taip jau kokias 5 dienas

- - -
Beje, dėl mano vakarykštės bėdelės... ( . ) jau beveik neparaudusi, bet dar šiek tiek skauda....
O negalėjo būti taip, kad mažutė man per stipriai prižnaibė ir sutriko kokių nors ten liaukų veikla?

Aš iš savo aplinkos irgi jokių priekaištų negirdėjau. Gal tik mažiau išmanančios draugės dabar jau paklausia ne "ar dar maitini", o "kiek maitinai"

Beauty, nemanau, kad nuo pažnaibymo kokia liauka sutriko, taip galėtų nutikti, jei ji nuolat būtų prispausta (pvz. liemenėlės). Gal tau tiesiog lengva forma uždegimas buvo, jei temperatūra nebekyla