QUOTE(juodojix @ 2012 03 16, 14:36)
aciu visoms mamoms uz patarimus
na o as guodziuosi toliau
nes niekaip mum neiseina pavalgyti... kruties davimas pradejo vaikucio neramint - apsizioja, visai nedaug patraukia ir pradeda tasyt, spjauti, rekti... vis kisu kruti, taip zaidziam apie valanda, toliau kantrybe senka, skauda spenelius ir baigiam matinima... lelius pavargsta ir uzmiega kokiai 10min... gal mano organizmas paprasciausiai nenori gaminti pieno ir jo uztai visai mazai, juk buna kad mamos tikrai neturi pieno, gal musu atveju taip ir yra? as jau nebezinau ka manyti, blogos mintys vis dazniau kamuoja...
nepykit kad as vel apie ta pati 

na o as guodziuosi toliau

Man irgi taip budavo,ir ne karta teko suabejoti-kas cia negerai?Bet buvau isitikinusi kad vienaip ar kitaip turiu maitint.Kartais maziukai verkia ,nes kai pradeda valgyt suaktyveja zarnyno peristaltika ir gali skaudet pilvuka,kartais per augimo suoli irgi taip valgo,bet tas yra laikinai apie savaite,taip pat gali blogai valgyt jei yra pervarges,neissimiegojes(tai labai svarbu),kartais reikia labai ramios atpalaiduojancios aplinkos valgymui,kad niekas netrukdytu.Jei valgant labai verkia,tai galit leist siek tiek paciulpt zinduka kelias min kol nurims ir vel pasiulyt kruti(cia ne mano isradimas).Kadangi iki siol maitinot ir svoris augo reiskia pieno buvo,jis negali dingt,nes net ir visai nutraukus maitinima gaminasi dar apie 6 sav ir laktacija vel galima atstatyti.O jei norit issamiau apie zindyma tai paskaitykit Vitkausko knyga apie zindyma(ji mane gelbejo pirmus 6 men) ir dar labai idomi knyga sveiko kudikio dienotvarke(ji gelbsti mane dabar ir gailiuosi kad anksciau jos nepaskaiciau)