Įkraunama...
Įkraunama...

Žvėryno natutalios medicinos centras

Laba diena,

Norejau suzinoti Jusu nuomone apie Žveryno naturalios medicinos centra. Ar joje propaguojami budai yra tinkami svoriui mazinti, nes pagal ju tinklapyje pateikiama informacija pacientai 20 kg. antsvorio netenka per du menesius. Kaip jiems pavyksta taip greitai atsikracius virsvorio vel jo nebeataugti?
Atsakyti
jiems taip pavyksta numesti svorio nes valgo tik darzoves ir truputi zuvies, pati ten lankiausi suplojau daugybe pinigu kankinausi tris menesius nukrito tik kokie 8kg. poto nebeiskenciau nes daresi silpna tai emiau valgyti vistienos tai svoris ataugo dvigubai. zodziu pinigai i bala doh.gif
jei dar kas domins rasyk i az
Atsakyti
as irgi buvau,bet tik toj pirminej apziuroj.l.jau idomiai gavosi,kai visas ligas man nustate su kazkokiu aparatu.paskui tik prisiminiau apie anketa,kuria pildziau laukiamajame doh.gif ten buvo l.daug klausimu apie visokias ligas,nusiskundimus net kuo vaikystej sirgau.tai jei as parasiau,kad buvo skrandy erozija,tai gyd.ir "surado"kad man su skrandziu negerai bigsmile.gif ,o kai pasakiau,kad spranda skauda,tai drusku atsirado.cia tik pvz.isejau is ten baisi ligone verysad.gif ir jau buvo pasakyta,kad be 5zarnyno valymu(vienas 120lt),kraujo tyrimu(kaina apie600lt)ir dar visokiu stebuklu man bus "krantai" doctor.gif o pacioj klinikoj pilna apkuniu darbuotoju mirksiukas.gif tai ko jie neissivalo?
Atsakyti
labai įdomu.Bet ar atsimenat Ievą?Nebent gyvenčiau viena,tada tai galėčiau nevalgyt.Visa kita labai individualu. 2.gif
Atsakyti
As nepritariu siame centre taikomiems metodams. Niekada nerekomenduociau ju siulomu proceduru savo pacientui.
Atsakyti
sveikos ir as kovoju su antsvoriu,taip nuejau ita centra pirmiausiai juokinga tie testo klausimai nes i juos atsaakai ir paskui jie tau tas pacias ligas susako o ko nepasakiai taip ir nera.
na bet tas svoris mane vare i nevilti ir surizikavau ,isleidau 6000 litu dariausi visus tyrimus dietas pagal krauja ir zarnyno valima8 kartus ir nenukrito nieko gal du kilogreamai ,bet ustat visas organizmas sustreikavo veida visa isbere nugara plemais taip turejau gyditi oda du menesius ,plius tai jog normaliai pradejau valgyti man per tris menesius priaugo 10 kilogramu doh.gif daugiau gyvenime neiciau i tokias proceduras.
tai toks tas zveryno gydimas .
tiesa ten sako kad zmogus turi is 100 -98%turi kirminu ir jie per zarnyno valima iseina ,nei buvo ju nei ka,as manau kad tik akiu dumimas












5
Atsakyti
siaubas,Tayo,labai užjaučiu. ohmy.gif Kažkam girdėjau jau buvo taip atsitikę.Jau verčiau masažai ir dietologės konsultacijos.
O ką galvojat apie lieknėjimo programas Lietuvos gydyklose?Gal kas buvote?Labai norėčiau ten nuvažiuoti.
Atsakyti