QUOTE(Cosette @ 2011 11 15, 08:46)
Gal tai priklauso nuo klimato sąlygų: vietos kurioje augalas auga, metų (lietus, sausra), išorės veiksnių (mašalai, ligos) ir pan.

esu pastebėjus, kad AZ net ne vieno produkto būna pateiktos kelių produktų partijų sudėtys, ėmiau pirmą pvz:
abrikosų.
kai siek tiek skyriasi, tai nieko tokio, bet kai skirtumas 16% ir 60-80%, cia jau keista su tom slyvom

...beto jodo skaiciaus duomenys irgi skirtingai pateiktos internete, yra 100 ir yra 16-20

, nors reiktu pasigilinti, kas ten su tom slyvom
Papildyta:
QUOTE(Ievulyte @ 2011 11 15, 09:25)
alioniuk, dar klausimas

pabandziau daryt makiazo nuvalymo aliejine plytele pagal tavo recepta, tai labai fainas daiktas

tik man kazko pastovejus ta plytele isskydo kamb. temp. Tiesa sviestmedi pakeiciau mango sviestu, bet jis kietesnis... kur ka ne taip sugrybavau? Aj, dar kur ml pas tave parasyt, tai skaiciau kaip gramais, tik em.v.2 2ml=1.3 g pasiverciau
neturetu istyzti

, koki naudojai em.vaska? kvieciu glikozidu 2,5ml - apie 1,6g