Uzsukau pasidalinti savo patirtim,dariau kaledom torciuka

Lakstus dariau pagal cipciuko recepta,o pertepima pasiringau pagal Kirbes,nes neturim namie grietineles fanu

Tortas gavosi tikrai skanus,dar ant kiekvieno sluoksnio barsciau marinuotu persiku gabaliukus
Tiesa pirma karta kaip dariau grietine suplakti pavyko,o va kitus kartus teko gelbetis su zelatina,si karta vel buvau bepasiduodanti,nes tikrai atrode per skysta pertepimui,tik pasiseke nes MB pasimaise ir pasisiule suplakti r ka jam pavyko

paslaptis plakti reikia istikruju ilgai,ir dar plakimo sluotele reikia laikyti ne staciai,o ciut pakreipta sonu,kad gautu oro.

Konsistencija gavosi,kaip grietineles is plaktos
o kokią naudojote grietinę??? kiek riebumo, kokia firma? man toks stebuklas dar neįvyko, kad išplakti