QUOTE(ryto_rasa @ 2012 04 19, 15:00)
sveikos merginos,labai reikia patarimo, gal zinot kodel sukrenta man biskvitas pagal kirbes recepta... jau du kart kepiau ir abu kartus sukrito,dar net neatidarius orkaites...
ar miltu per mazai dedu, ar del to,kad abu kartus sugebejau kiausinius i per karsta mase sumesti...

gal kuri kokiu minciu turit? vyras ryt grizta, noriu torta padaryti,o biskvitas sukrites...nzn ar bandyti kita kepti..bijau ,kad vel nesigaus
as irgi kepiau kaip parasyta pagal kirbe visa biskvita formoj, ir man sukrito viduriukas...nors buvo vidus iskepes ir skonis geras, bet pakrites... sita pasilikau sau, o Velykom pas mama padariau nauja

viska dariau kaip ir pirmam biskvitui, tik kepiau po viena blyna atskirai

gavosi nerealiai, ir purus, ir nesukrito ir labai skanu

kepa greitai, vos tik idedi , kelios min ir trauki. as tiesiog i silikonine forma ( turiu specialiai biskvitui kepti zemais krastais) ipyliau su saukstu teslos (kazkur 4 saukstai, forma 26cm) ir paskleidziau po forma

puikai iskilo ir nesukrito

o ir pjaustyt paskui nereikejo, tik krastus sulyginau, tai liko papuosimui trupinuku