QUOTE(niurzga123 @ 2012 11 22, 08:03)
tik jus man kvailai paaiskinkit: kaip jus kirbes meduti kociojot?juk tesla skysta gaunas
Jūs ne kvaila, čia aš žiopla

skaičiau skaičiau ir pamiršau, kad tešla skysta turi būti

o ir to patyrimo pas mane tiek

pirmas kepinys mano gyvenime.....

tai kaip mostelėjau miltų, tai ir gavosi kočiojama tešla.....

o šiaip žodis "tešla" man asocijuojasi su kočiojimu, tai taip ir gavosi..... na žodžiu nebežinau kas gausis... arba bus visai nevalgomas, arba kažkoks naujas medučio receptas a lia Kirbės
QUOTE(kirbe @ 2012 11 22, 08:11)
tuos storesnius tiesiog pabandykit perpjauti per pusę......
sutepinėju visada formoj ir palieku per nakty...tada tortas buna visas lygus gražus...nereikia nieko apipjaustinėti......ir žiurint koky pertepima darysit,jeigu vien iš grietinės-jis nebus toks standus kaip ,kad grietinėlė,tad geriausia sutepinėti formoj....
tai gal nekočiojo,o tiesiog išliejo blynukus ir iškepė....
ačiū

bandysiu pjauti jei pavyks... vieną pabandysiu, nepavyks, bus pabarstymams
O kada puošiat tortą? Iš karto ar kai pastovi?
(jūs jau labai manęs akmenis neužmėtykit, aš tikrai visą tai darau pirmą kartą ir man viskas atrodo kaip iš fantastikos pasaulio

tai ir klausimai gal tokie kiek neprotingi

)
QUOTE(niurzga123 @ 2012 11 22, 08:58)
prie to pacio pasirodau du savo meducius: kepta pagal kirbes recepta
Žmonės apkalba tada, kai nežino kaip kitaip paaiškinti, kodėl pas kažką viskas gavosi, o pas juos ne