Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimas overloku

Labutis visoms siuvėjoms. Jei kur kalbama apie overlokus, tai nukreipkite, nes niekur neradau, kad būtent apie siuvimą jais būtų kalbama.
Nusipirkau overloką ir norėčiau išmokti gražiai su juo siūti. Gal kas žinote kur internete rasti informacijos apie siuvimą overloku.
Gal kas galite patarti, kaip reikia sureguliuoti overloką, kad siuvant nebanguotų, neištemptų medžiagos. Reguliavau pėdelės prispaudimą, bet rezultato nepajutau. ax.gif
Atsakyti
As siunu su Husqarna siuvimo masina, bet kai mokinausi teko siuti su overloku. Man labai patiko tai, kad atsiunant krastelius overlokas is karto apkarpo. Ir dabar svajoju ji kada nusipirkti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsnis2 @ 2011 10 02, 23:15)
Labutis visoms siuvėjoms. Jei kur kalbama apie overlokus, tai nukreipkite, nes niekur neradau, kad būtent apie siuvimą jais būtų kalbama.
Nusipirkau overloką ir norėčiau išmokti gražiai su juo siūti. Gal kas žinote kur internete rasti informacijos apie siuvimą overloku.
Gal kas galite patarti, kaip reikia sureguliuoti overloką, kad siuvant nebanguotų, neištemptų medžiagos. Reguliavau pėdelės prispaudimą, bet rezultato nepajutau.  ax.gif

Labas,
Perkant bet kokią nauja siuvimo masiną visada yra pridedama naudojimosi instrukcija. Visas masinos reguliavimas joje yra aprasomas.
Jus turėtumet išanalizuoti savojo overloko siuvimo ypatybes : siūlo įtempimą,audinio prispaudimą ,dygsnio ilgį ir pan...Pati turiu du overlokus,naudojuosi jau seniai.Tai instrukcija pradžioj labai padėjo.Po to savaime išmokstama ...
Atsakyti
QUOTE(rosssi @ 2011 10 03, 19:59)
Labas,
Perkant  bet kokią nauja siuvimo masiną visada yra pridedama naudojimosi instrukcija. Visas masinos reguliavimas  joje yra aprasomas.
Jus turėtumet išanalizuoti savojo overloko siuvimo ypatybes : siūlo įtempimą,audinio prispaudimą ,dygsnio ilgį ir pan...Pati turiu du overlokus,naudojuosi jau seniai.Tai instrukcija pradžioj labai padėjo.Po to savaime išmokstama ...

Instrukcija yra, bet ten viskas aprašyta labai lakoniškai, tai man tokiai pradedančiajai labai praverstų pažengusių siuvėjų patarimai.
Dabar treniruojuosi su storoku megztu audiniu. Kraštukus vistiek banguoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsnis2 @ 2011 10 05, 22:17)
Instrukcija yra, bet ten viskas aprašyta labai lakoniškai, tai man tokiai pradedančiajai labai praverstų pažengusių siuvėjų patarimai.
Dabar treniruojuosi su storoku megztu audiniu. Kraštukus vistiek banguoja  g.gif

Komentuoti Jums kilusią problemą dėl kraštukų bangavimo, nežinant overloko modelio - bergždžios pastangos.
Atsakyti
instrukcijoj aiskiai parasyta turi buti ka kokiai medziagai reikia pareguliuoti, tai tereikia tik prisesti

o jai instrukcija nepakankamai aiski, kai pdazniausiai buna LT vertimai, tai galima paskaityti internete angliskai ar kokia kita kalba biggrin.gif
Atsakyti
Labux as ir ne meistre, o tik pradedancioji, tik saviskiams ka nors nesunkaus pasiuvu bet nusipirkau overloka Leader buitini. Na man bangavo trikotazas del to kad per daug buvo itempti siulai ir paretinau dygsnio zingsniuka ir dabar nebanguoja mirksiukas.gif bet cia reikia bandystis su kiekvienu audiniu atskirai. tai toks mano pastebejimas pradedanciosios blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irtisa @ 2011 10 07, 15:40)
Labux as ir ne meistre, o tik pradedancioji, tik saviskiams ka nors nesunkaus pasiuvu bet nusipirkau overloka Leader buitini. Na man bangavo trikotazas del to kad per daug buvo itempti siulai ir paretinau dygsnio zingsniuka ir dabar nebanguoja  mirksiukas.gif  bet cia reikia bandystis su kiekvienu audiniu atskirai. tai toks mano pastebejimas pradedanciosios  blush2.gif  ax.gif

bigsmile.gif mano irgi lider. reiks pabandyti siulu itempima
Atsakyti
QUOTE(sypsnis2 @ 2011 10 12, 12:11)
bigsmile.gif  mano irgi lider. reiks pabandyti siulu itempima

mano sitas overlokas overlokas
Atsakyti
QUOTE(sypsnis2 @ 2011 10 05, 14:17)
Dabar treniruojuosi su storoku megztu audiniu. Kraštukus vistiek banguoja  g.gif

youtube yra filmuku labai daug, tik anglų kalba.
Man prigijo overlockas, įsigyjau neseniai, bet jokių problemų neturiu.
Šiandien parsivežiau kitokį overloką, kur nepjauna, o siūna tiesias siūles geroje pusėje ir zigzagą blogoje. Va su tuo vargstu truputį. Sėdėjau porą valandų kol sureguliavau, bet visvien dar mistika man ta mašina doh.gif Blogiausia, kad praktiškai nerandu filmukų tokiai mašinai youtube verysad.gif
Atsakyti

Galėčiau padėt, jeigu gyventumėte Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2012 05 03, 08:00)
Galėčiau padėt, jeigu gyventumėte Kaune.

Ačiū už pasiūlymą, bet gausiu kelias nemokamas klases, tik žmogus kolkas atostogose, tai pati bandau kol sulauksiu klasių. Jau radau savo klaidas kur vakar mistika atrodė. Pasirodo negerai sukaišiojau siūlus doh.gif Dabar eina kaip sviestu wub.gif

Ar yra dar siuvančių trikotažą overlocku ? Būtų įdomu pabendrauti, nes esu naujokė tiek trikotažo siuvime, tiek overlocko reikaluose smile.gif
Atsakyti