Na va, aš jau irgi kombainuota, tad pasidalinsiu savo įspūdžiais, nes mažoka čia info iš tų, kurios turi kombainiukus

Turiu Kenwood Prosperko KM280 (taip ant dėžės parašyta), pirkau šiaip KM 266, bet sakė, kad juos keičia KM 286, tad suprask, kaip nori

Daro:
Mėsmalė, sulčiaspaudė, sulčiaspaudė citrusinė, kokteilinė, maišymo indas, pjaustymo indas.
Dabar ką išbandžiau ir pastebėjimai:
Sulčiaspaudė - spaudžia gerai, tik skylė vaisių įdėjimo mažoka, reikia pjaustyti pvz obuolius specialiai. Tirščiai beveik sausi, tikrai neišspausi rankom daugiau

Tik lieka stambių gabaliukų, nes yra tarpas tarp pjausytmo įrenginio ir indelio.
Gal šiek tiek sunkoka išplauti tirščių indą ir jis mažokas.
Bendrai vertinu pagal savo poreikius - 8 iš 10. Bet man užtenka šiam gyvenimo etapui

Maišymas ir minkymas - prikibti neturiu prie ko, gal tik kad prie to K raidės maišiklio lieka tešlos, pvz. kai pirmiausia sviestą su cukrum išsuku ir įmušu kiaušus, tada miltus - tai jaučiasi tas sviestas. Šiek tiek ir ant šonų indo lieka.
Bendrai vertinu pagal savo poreikius - 10 iš 10.
Pjausytmo indas: atlieka smulkų stambų burokinį tarkavimą, smulkų stambų pjaustymą griežinėliais, bulvių tarka.
Visi tarkavimai visai neblogi, tik kaip ir su sulčiaspaude, lieka nemaži gabaliukai nesupjaustyti.
Bulvių tarka - mažokas šiaip indas pvz. didesniam kiekiui kugelio

Ir... labai didelius ir daug palieka nesutarkuotų bulvių gabalus... Kadangi turiu tarkavimo mašiną - tikrai naudosiu ją, o kombainą tik kokiems blynams, t.y. kai ne daug reik tarkio.
Bet pliusas - nuo sukimosi skystis subėga į vidurį, tai lengvai galima su šaukštu surinkti

Bendrai vertinu pagal savo poreikius - 7 iš 10. Didelį pliusą dedu kopūsto pjaustymui - žiauriai tingiu jį rankom pjaustyti

Kol kas tiek. Bendrai esu labai patenkinta, nes viską labai greitai galima padaryti...