Idomu kokie yra Jusu megstamiausi subproduktai ir ka ish ju skanaus gaminate?
QUOTE (Asta @ 2004 06 24, 18:13) |
Idomu kokie yra Jusu megstamiausi subproduktai ir ka ish ju skanaus gaminate? |
Kugelis su kiauliu kojytem, virta karka su alum, virtos kiauliu ausytes ir uodegytes. Niam niam niam kaip skanu, net seile tįsta.
Subproduktus labiausiai megstu vistienos: sirdeles, kepeneles, skrandukus, kakliukus (sriubai). Is galviju sirdies ir plauciu mano mama daro idara cepelinams Man cepelinai tik tada buna "tikri" Na dar jautienos kepeneles labai patinka.
MAN LABAI PATINKA ĮDARAS LIETINIAMS BLYNAMS IŠ PLAUČIUKU. AŠ KIAULIENOS PLAUČIUKUS IŠVERDU, SUMALU IR JUOS PEKEPINU SU PRIESKONIAISIR. ĮDARA DEDU Į LIETINIUS BLYNUS . LABAI LABAI SKANU.
Labai puikūs išeina kotletai iš kepenų. Jas reikia sumalti, karu primalant truputį lašinukų ir svogūno galvutę. Įmušti kiaušinį, dėti druskos, pipirų, šiek tiek miltų.
Į keptuvę dėti su šaukštu. kotletų masė neturi būti kieta.
Iškeptus kotletukus trumpai patroškinti grietinėje.
Labai sveika. Turi daug B grupės vitaminų.
Į keptuvę dėti su šaukštu. kotletų masė neturi būti kieta.
Iškeptus kotletukus trumpai patroškinti grietinėje.
Labai sveika. Turi daug B grupės vitaminų.
As tuos vistu vidaus organus megstu, bet kaip tik girdejau, kad labai nesveika
O kiaules tai uodega kugelyje labai gardu.
O kiaules tai uodega kugelyje labai gardu.
QUOTE(Onora @ 2005 05 13, 13:26)
As tuos vistu vidaus organus megstu, bet kaip tik girdejau, kad labai nesveika
Kepenys tai labai sveika. Buvau susirgus bjauria odos liga. Tai man gydytoja liepė būtinai valgyti kepenis 2 kartus savaitėje (butent dėl ten esančių B grupės vitaminų)
Kepenėlės troškintos grietinėlėje
Troškintos grietinėje - NUOSTABU
QUOTE(JOVITA A. @ 2005 05 13, 19:27)
Kepenėlės troškintos grietinėlėje
Ir vistu sirdeles troskintos grietineje su svoguniuku be proto skanu
Man tai labai liezuvis troskintas baltame padaze
SUper paprasta ir skanu Kiaule skojutes isvirtos su prieskoniais o paskui valgant krienu uzsidedi. Tinka prie alaus mmmmmm