Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydus vyras

Paskutiniu metu vyrą dažnai užplūsta pavydo priepuoliai. Priėjom jau iki to, kad nuolatos esu tikrinama ar esu darbo vietoje, per kiek laiko parvažiuoju namo, ir taip toliau. Bandau ir juokais viską nuleisti, ir pykti, ir gražiuoju kalbėti. Neturiu dėl ko teisintis ir aiškintis, tai kartais jau nebežinau kaip reaguoti.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2006 03 17, 14:11)
Paskutiniu metu vyrą dažnai užplūsta pavydo priepuoliai. Priėjom jau iki to, kad nuolatos esu tikrinama ar esu darbo vietoje, per kiek laiko parvažiuoju namo, ir taip toliau. Bandau ir juokais viską nuleisti, ir pykti, ir gražiuoju kalbėti. Neturiu dėl ko teisintis ir aiškintis, tai kartais jau nebežinau kaip reaguoti.


Jei taip vyksta tik paskutiniu metu, bandyk išsiaiškinti to priežastis... kodėl atsirado ta "kontrolė"? g.gif
Atsakyti
as manau kad problema neturejime ka veikti. Kuri laika sedi be darbo, o man reikalu iki kaklo. Nezinau, gal cia kazkoks nepilnavertiskumas taip pasireiskia. Bet mane tai ismusa is veziu, kai manim nepasitiki.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2006 03 17, 14:49)
as manau kad problema neturejime ka veikti. Kuri laika sedi be darbo, o man reikalu iki kaklo. Nezinau, gal cia kazkoks nepilnavertiskumas taip pasireiskia. Bet mane tai ismusa is veziu, kai manim nepasitiki.


Ooo...labai teisingas pastebejimas! Jau norejau klausti, kuo jis pats uzsiima! Ir ash esu turejusi tokia situacija, nes budavau apsikrovusi darbais, o mano draugas (dabar jau ex) neturejo darbo ir pastoviai stengesi mane kontroliuoti...negaledavau netgi su draugemis susitikti, blink.gif o ka jau kalbeti apskritai apie pati darba, kuriame buvo apstu bendravimo su klientais... doh.gif Deja, issilaisvinau nuo sitos kontroles tik palikdama ji...nes pokalbiai ir aiskinimaisi nepadedavo...ir gerai padariau, nes buciau isprotejus............... wacko.gif

Gal tavo vyras visad ir anksciau budavo pavydus? gal tik nepastebedavai? O dabar esant tokiai situacijai, isryskejo sis jo bruozas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi pavydus. Manau, tai nepilnavertiškumo komplekso apraiška. Kai man tai įgrįso, pareiškiau jam, kad aš neturiu ką slėpti, jei nori tikrinti - tegu tirkina, tik tyliai, manęs nedirgindamas, neklausinėdamas, nes man į klausimus atsakinėti nusibodo.
Atsakyti
Manau itakos turi ir didelis amziaus skirtumas tarp musu, buvo ir anksciau mazyciu priepuoliu, ziurek neatsiliepiau telefonu ir prasideda, tu jau susiradai kita ir t.t. Neieskau as kitu, mes kartu jau septinti metai, daug visko teko kartu isgyventi. Neturejau net minties skirtis, bet toks teroras koks yra dabar, ir tesiasi nuo kaledu, mane ismusa is pusiausvyros, as nezinau kaip elgtis. Jei pradedu pykti, tai prikaisioju, kad neranda uzsiemimo, kad nedirba ir t.t. tada isizeidzia ir pradedam aiskintis kas kur ir kiek pinigu idejom, nesamone... Jei atsikalbineju, tai vel blogai. Tyliu dar blogiau. ka as turiu sakyti, prisipazinti ko nesu padariusi. Nezinau net. Su mielu noru padaryciau kokia pertrauka, bet neturiu kur pati isvaziuoti, o ir jo isvaryti neturiu kur. Gal per daug gailiu? gal reikia susiimti ir nukirsti vienu mostu?
Atsakyti
Mes su vyru kartu jau beveik 7metai ir aš iki šiol kenčiu nuo tokių pavydo priepolių.Pastovus telefono tikrinimai itarinėjimai ir panašiai.Namuose jo išvis beveik nebūna todėl pastoviai jam atrodo,kad aš kažką atsivedu arba pati išeinu.Nors jam vis sakau pasisamdyk ką nors ar kameras pasistatyk,kad mane galėtum sekti.Man toks pyktis ima,nes iš namų niekur neišeinu ir jokių meilužių neturių.Skaudu kai apkaltinai tave nebūtais dalykais.Dar pirmus metus jam vis teisinausi,o po to pagalvojau,kodėl aš turiu jam teisintis jei aš nieko nepadariau ir mano sažinė švari.Kartą man vienas pažystamas pasakė,kad kai vyras ar moteris pradeda tikrint nepasitikėt ir panašiai tai didelė tikimybė,kad jis pats tai daro ir todėl atrodo,kad ir antra jo pausė tai daro.Nežinau ar tai tiesa,bet..aš nieko nedarau ir nėra jokio pagrindo pavydui,nors vyru nepasitikiu,dėl tam tikrų priežaščių,bet tikrai jokių pavydo scenų jam nekeliu ir net netikrinu ir neklausinėju kur ką ir kada jis ką darė.
Atsakyti
analogiska situacija. Bet del to, kad terorizuoja nes pats taip daro, nesutinku. Atvirksciai, vertinu tai, kaip baime prarasti. Bet del to kaltinu tik ji. Mano norai nedideli, susirask uzsiemima, buk idomus, demesingas (geraja prasme) ir viskas. Mane labiausiai nervuoja ta nasta ant peciu, paskolos, mokesciai, isipareigojimai, vaiko ateitis. O jam dzin, jis labiausiai rupinasi ka as veikiu, su kuo telefonu kalbu. Matau ne viena as tokia.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2006 03 20, 11:22)
analogiska situacija. Bet del to, kad terorizuoja nes pats taip daro, nesutinku. Atvirksciai, vertinu tai, kaip baime prarasti. Bet del to kaltinu tik ji. Mano norai nedideli, susirask uzsiemima, buk idomus, demesingas (geraja prasme) ir viskas. Mane labiausiai nervuoja ta nasta ant peciu, paskolos, mokesciai, isipareigojimai, vaiko ateitis. O jam dzin, jis labiausiai rupinasi ka as veikiu, su kuo telefonu kalbu.  Matau ne viena as tokia.

tikrai ne viena tokia.Mes su vyru vienmečiai,bet turiu drauge kuri išsiskyrusi ir turi drauga/busima vyra/kuris 10metu vyresnis,tai kai pasakoja tai tikrai yra problemu su amžiaus skirtumu.Dar kitos draugės draugas su kuriuo gyvena yra viresnis 20metų,bet sako jokių problemų.Tai manau nuo žmogaus priklauso.
Bet ne amžius problema,manau yra daug kitokių priežaščių ir tos problemos tikrai labai gadina santykius.
Atsakyti
Patikėkit mielosios jūs ne vienos tokios schmoll.gif
Mano vyras irgi pavydus, džiaugiuosi tuom, kad dar nekontroliuja kur su kuom ir kada buvau, tik bijau, kad taip nenutiktu metams bėgant.... scare.gif
Atsakyti
MANO ŠEIMOJE PAVYDAS TAIP PAT AKTUALUS REIŠKINYS. VYRAS TURI ŽINOTI VISKA, KUR EINU SU KUO EINU DAR IR PATIKRINTI ATVAZIUOJA. ŽVILGSNIS NE TEN KUR REIKIA, SIJONAS PER TRUMPAS, KO TU TAIP PUOSIESI, VIENĄ KARTĄ VISUS DAŽUS IŠMETĖ PER BALKONĄ, NA BET KĄ.... KĄ DARYTI
KALTINIMAS NEBŪTAIS DALYKAIS IŠMUŠA IŠ VĖŽIŲ, BEJE VISI ABSOLIUCIAI KALTINIMAI NEPAGRĮSTI. doh.gif
MANAU TAM TURI ĮTAKOS PRIEŠ TAI BUVUSIOS VYRO PATIRTYS, JEI JAU VIENAKART PATYRĘS ISDAVYSTĘ, O TAIP BUVO SU MANUOJU IR JO EX, TAI DABAR AS KAIP IŠPIRKIMO OŽYS TURIU KĘSTI VISUS PRIKAIŠIOJIMUS SAU IR VISAI MŪSŲ MOT. GIMINEI.
BET PER TIEK METŲ SUVOKIAU,KAD TAI BEVEIK VIENINTELIS JO TRŪKUMAS, ŠIAIP KAS LIEČIA KITUS DALYKUS JIS YRA NUOSTABUS ŽMOGUS IR PUIKUS VYRAS, TIK JAU TAS AKLAS PAVYDAS.
BUVOME PRIĖJĘ RIBĄ, KAI JAU KETINAU IŠEITI IR UŽBAIGTI MŪSŲ SANTYKIUS, IR BESISTENGDAMA SUSIVOKTI SAVYJE ATRADAU DAUG KITŲ DALYKŲ KAS MAN KOMPENSUOJA MANO NERVŲ LASTELIŲ PRARADIMŲ PER JO PAVYDO PRIEPUOLIUS, JIS ATIDUS, DĖMESINGAS TIKRAI MYLINTIS VYRAS.....TIK PER DAUG PAVYDUS.
NA BET GAL KITAS ŽMOGUS KURĮ TURĖČIAU BŪTŲ MERGIŠIUS....ARBA "PIJOKAS"....ARBA "MUŠEIKA".
Atsakyti
tikrai daug duoda jei preitį buvo išduotas ar pan.Mano vyras ir daug mates tokių kurios laksto pas kitus ir kai mažas buvo savo dėdės žmoną pagavo nusikaltimo vietoje doh.gif ,bet man gaila,kad jis tą patį ir apie mane iraplamai apie visas galvoja.Be to iš jo ir mano giminės/pusesseres ir pusbroliai/beveik visi i šoną nuėjo..tai dar tai daug ką jam duoda.vis sako ir tu taip padarysi doh.gif jokio minimaliausio pasitikėjimo...pasidarau šukuosena,tai klausia prieš ką aš čia taip puošiuosi,prisiauginu nagus tą patį pasako...užsidedu sijoną ir tas netinka,o po to ne į temą pasako,o kodėl tu sijono neužsidedi g.gif pavydi ir savo draugams manes ir savo pusbroliams..jei kas idėmiau į mane pasižiuri tai jis manęs klausia,o kodėl jis į tave taip žiuri,aš susinervinu ir pasakau eik jo ir paklausk,nes aš net nemačiau,kad į mane žiuri..Karta buvo tokia istorija man nemaloni,kai dar su dabartiniu vyru tik draugavome..aš buvau su sijonu ir mes nuėjome į parduotuve,kažkokie berniukai pamatė ir sako;pažiurėk kokios kojos../ar kažką panašaus/tai patikėkit,kai mano sesuo jam pasakė/jis tuo metu kažkur toliau nuo mūsų buvo ir nieko negirdėjo/jis susirado parduotuvėj tuos berniokus ir atvedė pas mane,kad jie manęs atsiprašytu..nesupratau už ką jie turėjo atsiprašyt tik stovėjau ir jaučiau kaip mano raudonas veidas nesiderina prie mano juodo sijono..tada tokių atvejų buvo ne vienas...
Atsakyti