Įkraunama...
Įkraunama...

Nemyliu savo dukros

Kur Kaune galeciau pasisneketi su psichologu?siandien mano antrai dukrai metukai,siandian jos gimtadienis.Ir man atrodo,kad as jos...na nemyliu.Tiesiog,ta meile visiskai kitokia nei pirmai.Tiesa pirmoji yra nuo pirmo,antroji nuo anto vyro.Ir myliu as savo vyra,bet su dukra kazkaip keistai jauciuos.Ji mane nervina ir pan...Kas tai galetu buti?Kodel as tokia?Gal as bloga motina?
Taip,as bloga,bet kodel pirmaja myliu begalo...bet va antraja...nu nezinau...
Atsakyti
Nepergyvenk taip.. Gal tiesiog tau siandien taip atrodo. Gal dukryte buvo nervinga, irzli, neklause. Manau tu tikrai ja myli jau vien del to, kad sau toki klausima uzduodi.
Atsakyti
Kaune yra daug psichologų, yra centras senamiestyje, netoli Katedros, priešais Pilies autobusų galinį sustojimą.
O gal tu tiesiog dar nespėjai priprasti prie mažosios? Arba esi nerealiai pervargusi. Gal tave šeima galėtų išleisti kokiai savaitei vieną kur nors? Kad ir prie jūros. Pabūtum, pailsėtum, ir pasiilgtum....gal ir susitvarkytų viskas be psichologo pagalbos, nes tie tai labai brangiai kainuoja.
Sėkmės...beje, jau vien tai, kad tu rūpiniesi tuo faktu ir tai pripažysti, rodo, kad nesi bloga mama, priešingai netgi...Tik tau reikia atsigauti.
Atsakyti
Ar tau sitas vaikelis planuotas,ar netyciukas? g.gif
Atsakyti
Na planuotas,tiesiog norejau ir antram vyrui padovanoti lialiuka...jam si dukra pirmasis vaikas.
Mano anyta yra geras zmogus,padeda rupintis mazaja ir dabar jinai palikta pas ja.Galvoju apie ta vaika istisai,atrodo pasiilgau,bet toks noras,kad dar ilgiau pabutu ten.
Net nezinau kodel.
Aciu jums.
Atsakyti
http://www.ssinstitut.lt/

arba


http://www.saugus-va..._kontaktai.html

sekmes
Atsakyti
Manau toks laikas atejo, gal truputi pervargai wink.gif panasiai ir as jauciuosi, tik kad nemyleciau vaiku, bet mane nervuoja viskas, ka jie daro, kaip daro... na bet cia ne mano problema, o tavo gvildenam, bet manau, cia toks laikas, ir oras....sad.gif
Atsakyti
O gal Tu esi tiesiog pavargusi? Pavargusi nuo visko, ne tik mažosios augimo ir auginimo, kaprizų ir t.t. Gal reikia pabūti vienai (žinoma, jei tik yra tokia galimybė) ir nors truputį susivokti savyje ir pailsėti?
Atsakyti
o siaip ir neimanoma abieju vaiku mylet vienodai. Tu juos myli abu, bet pirmaja labiau ir tai yra visai normalu.
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 06 25, 14:39)
o siaip ir neimanoma abieju vaiku mylet vienodai. Tu juos myli abu, bet pirmaja labiau ir tai yra visai normalu.

g.gif As tikrai abu myliu vienodai. Apie kuri galvoju, ta ir myliu, kuris nervina, ant to ir pykstu. Kai laukiausi, labai bijojau, kad nejausciau vaikams skirtingu jausmu, bet nieko panasaus neivyko.

Boni, net neabejoju, kad esi labai gera mama, tiesiog galbut yra kazkokios aplinkybes, kurios kelia tau tokius jausmus. Gal tau norisi veiklos, eit i darba, o turi sedet namie su maze. Aisku, esi pervargusi - visos zinom, kaip nusikalam per diena su tais savo 2.gif Labai myliu savo vaikus, bet mane jie irgi daznai uzknisa savo pestynem ir sukavimais. Ir man kartais buna gera, kai jie savaitgaliui isvaziuoja pas dedukus. Zinau, kad jie saugus ir priziureti, o as karaliauju viena thumbup.gif Ir man taip pat kartais norisi, kad jie pasisveciuotu ilgiau biggrin.gif . Pamatysi, kai panele paaugs, nereiks paskui ja tiek lakstyti, o tu pailsesi, viskas gris i savo vietas. Neisikalk sau kaltes jausmo, juk ,,kiekvienam vaikui jo mama yra super'' smile.gif

Atsakyti
Apie tai, kad neimanoma visu savo vaiku myleti vienodai, skaiciau kazkokio psichologo pasisakyma
Atsakyti
dar paskaityk "Gausi mūsų šeimynėlė" temą "Ar meilė kiekvienam vaikui vienoda'.

Nemyli g.gif , gal čia neapgalvotai per riebiai pasakei unsure.gif , juk, jei kas nutiktų jai ar ilgiau nematytum-pasiilgtum unsure.gif , nevertini to, ką turi nuostabaus...dar pamatysi, senatvėj gali iš jos daugiau paramos sulaukt nei iš pirmosios, dažniausiai taip būna g.gif
Aš irgi vienu metu supanikavau, kad pirmą myliu labiau, gal kaip tik buvau ne pavargus, bet įsitempus psichika nuo įvairių problemų, gal buvo per mažai veiklos rolleyes.gif , kad tokias nesąmones mąsčiau blink.gif , na, taip, pirmoji galbūt visad liks pirmoji, mano, nors ir abi nuo to pačio mylimo vyro, pirma man vos vos mielesnė wub.gif , bet geriau į tai nesigilint, nes tada rimtai nusimąstai ne į tą pusę blink.gif reikia daugiau veiklos ir daugiau bendraut, pažint savo vaikus wink.gif , pas psichologą gerą nueit, aišku, galima, bet ne 1 kartą wink.gif , paskaityt ta tema literatūros-taip pat ne pro šalį wink.gif
Atsakyti