Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.Riaukiene

Labai šauni gydytoja thumbup.gif Visada rūpestinga,patarianti ir konkreti.Nepilsto iš tuščio į kiaurą smile.gif
Atsakyti
gydytoja tai gal ir gera,tik tas gerumas priklauso nuo to ar duosi ar ne bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
tikrai gera gydytoja, visada pakonsultuos, patars kas geriausia butent mano organizmui, visada gali paskambint pasikonsultuot, dėmesinga, maloni. Jei būtų trečias leliukas tikrai žinau,kad deramai manim pasirūpintu, o gimdyčiau pas jos vyrą, nes irgi puikus žmogus, tikras savo srities specialistas.

P.S. O kas dėl davimo,manau čia kiekvieno asmeninis reikalas, bet man malonu kažkaip atsidėkoti žmogui kuris tikrai rūpinasi ir tai nebutinai turi būti pinigai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikuliuk: 18 gruodžio 2010 - 11:46
Is pirmo zvilgnio atrodo maloni, sauni gydytoja. Kad pinigus ir dovanas megsta tai labai labai akivaizdu. Tiesiog pasiputusi, erogantiska moteriske. Del jos as pakeiciau kita gydymo istaiga, nes jei sugeba nestuke.gif nervuoti tai kam tokia gyd. reikalinga.
Atsakyti
Ir as tik del jos sioje poliklinikoje... ax.gif Man patinka - konkreti ir aiski. smile.gif
Atsakyti
As jau labai seniai lankausi pas sia gydytoja. Kai buvau paaugle lankiausi, buvo maloni, nors lt neduodavau, nes neturejau dar mokykloj mokiausi. Kai pradejau dirbti tai atsidekodavau visada. Padejo susilaukti man sunelio, jos vyras padejo ateit jam i pasauli. Dabar su jos pagalba laukiuosi antro. Zinoma buna ir blogesnes nuotaikos, bet ji juk irgi zmogus, nevisada gali sypsotis. Zodziu mano nuomon apie ja pati geriausia. Tik del jos ir bunu Dainavos pol.
Atsakyti
Kaip specialistė ji tikrai gera, ir jei tik kas neaišku, abejotina, iškart rašo pasidaryt kokius tyrimus ar kokiai pakartotinei apžiūrai.
Nu bet tas jos būdas, visada rimta, nenusišypsos, dar bandžiau kelis kartus šiaip linksmai pusiau prie bajerio užklaust kelis klausimus, tai taip tik pasižiūrėdavo, žodžiu su ja viskas dalykiškai.
Atsakyti
Pati sauniausia ir nuostabiausia,rupestingiausia ir pati paciausia gyd. bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti



lankaiusi su pirmu nestumu pas ja,nepatiko bet negalejau rinktis,amzinai susiraukus,pasikelus,kazkokia karaliene vaidina,o kai dar uzsiprase triju simtu litu uz prieziura,tai vos nepagimdziau vietoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukinas: 13 rugpjūčio 2012 - 21:11