QUOTE(madmuazele @ 2012 02 01, 10:25)
o kokias konkreciai morkas auginate visos?
nes juk pasirinkimas tai dyyydelis.......
kaliaropes man labai skanu
QUOTE(Casual @ 2012 02 01, 10:32)
o kokias konkreciai morkas auginate visos?
nes juk pasirinkimas tai dyyydelis.......
kaliaropes man labai skanu
nes juk pasirinkimas tai dyyydelis.......
kaliaropes man labai skanu
QUOTE(užsklanda @ 2012 02 01, 09:27)
Oi kaip smagu.. galejo man dovanu ideti ju
QUOTE(diuni @ 2012 02 01, 09:30)
O man skanu jas vienas pagrauzti... ar sutarkavus su morkom, salotas sumaisyti.. dar petrazoliu ar krapu pabarstyti. Siaip juk jas deda i troskinius, sriubas, bet ne karto nebandziau...jei auginsiu-butinai pabandysiu
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 01, 10:35)
Oi kaip smagu.. galejo man dovanu ideti ju
Vietoj papriku
O man skanu jas vienas pagrauzti... ar sutarkavus su morkom, salotas sumaisyti.. dar petrazoliu ar krapu pabarstyti. Siaip juk jas deda i troskinius, sriubas, bet ne karto nebandziau...jei auginsiu-butinai pabandysiu
O man skanu jas vienas pagrauzti... ar sutarkavus su morkom, salotas sumaisyti.. dar petrazoliu ar krapu pabarstyti. Siaip juk jas deda i troskinius, sriubas, bet ne karto nebandziau...jei auginsiu-butinai pabandysiu
Pernai as auginau Nectar ir Romosa... Narbonne liko nepasetos-per daug pernai prisipirkusi buvau
Ai, dar eilute paragavimui buvau pasejusiWhite Satin-skanios
QUOTE(diuni @ 2012 02 01, 10:34)
tiesiog tarkuojam per burokine tarka ir su kokiais zalumynais plius majonezu....
as va pvz ridikeliu nemegstu- man per ashtru, o kaliarope toks kaip didelis didelis ridikas tik daug svelnesnio, malonesnio skonio
DAR BALTU RIDIKU IDEJO, bet irgi nzn kaip juos valgyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 01, 09:25)
Saintlina, o kurias tu morkas auginai? As vis del kaliaropiu dvejoju-pirkti ar ne... uzsiimti jomis ar ne
Ir parekomenduokit ankstyvus kopustus is BS
Nectar, Narbonne, Napoli ir White Satin
Kaliaropiu niekad neauginau. Manes kol kas netraukia..
Is BS ankstyvuju auginau Parel. Patiko kaip ir visos ju darzoves
As vis galvoju apie sparagus. Kazkada bandziau seti, bet nieko nesigavo.. Nieks nebandet?
O laiskinius svogunus is BS gal kas augino?
QUOTE(Casual @ 2012 02 01, 10:37)
tiesiog tarkuojam per burokine tarka ir su kokiais zalumynais plius majonezu....
as va pvz ridikeliu nemegstu- man per ashtru, o kaliarope toks kaip didelis didelis ridikas tik daug svelnesnio, malonesnio skonio
as va pvz ridikeliu nemegstu- man per ashtru, o kaliarope toks kaip didelis didelis ridikas tik daug svelnesnio, malonesnio skonio
QUOTE(užsklanda @ 2012 02 01, 10:37)
tai kaip ir visus ridikus- salotos su grietine arba majonezu...
QUOTE(užsklanda @ 2012 02 01, 09:37)
valgymo būdu
O šiaip tai ridikėlius su salotų lapais, svogūnų laiškais, agurkėliais, krapais - grietinė arba aliejus užpilui. Niam





