Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Man jau seile tista cia pasiskaicius essen.gif
Atsakyti
Daug metu seju morkas ankstyvasias SIRENA H . Isbandziau daugeli rusiu , taciau mano smelio dirvoje sios pasiteisino simteriopai .

Pankoliai labai skanus . Nebijokite virtuvej eksperimentuoti .
Pankolius sodinu daigais . Seju kambaryje mazdaug tokiu metu kaip bazilikus , dashius . Pasodinus dirvoje apdengiu agroplevele , kad sraiges nesuvalgytu .

Is pakoliu darau trinta sriuba , salotas . Labai skanu su zuvimi . Pankoli pjaustau riekutemis 3-4mm plocio . Kepu aliejaus ir sviesto ghi misinyje . Truputi druskos ir juoduju pipiru . Sudejus i lekste butinai apslakstyti laimo citrinos sultimis . Ant iskeptu pankoliu dekite paruosta jusu megiama zuvi . Skanaus .
Atsakyti
Na ka... eisiu ieskoti pankoliu seklu 4u.gif
Atsakyti
Laukiu ir as savojo siuntinuko is BS, buciau paemus dar viena pakiuka Nectar morku, bet tuo metu nebuvo, o siandien jau matau yra doh.gif
apie kazkokias neaiskias darzoves kalbat lotuliukas.gif pankoliai, reikia bent apsiziureti kaip atrodo, gal ir as susigundysiu
Beda, dar svogunu neissirinkau apart Exhibition doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 01 31, 22:20)
o kam tokios morkos?  g.gif

parašyta ankstyvos,o dukra labai mėgsta tai sakau jai bus kaip ridikėliai g.gif blush2.gif

QUOTE(madmuazele @ 2012 01 31, 22:20)
Kad vargo skusti daugiau butu  hihihi.gif

o kam jas skusti g.gif
dabar irgi neskustas nuplaudavo ir valgydavo ax.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 02 01, 09:01)
būtent  drinks_cheers.gif  Aš pernai auginau tokias. Teko pirkt, kai mažasis parduotuvės stende pamatė. Pasakysiu aš jums nuo širdies - nu nafik tokias morkas doh.gif

g.gif o kodėl nepatiko,patiekalams tai gal ir daug krapštymosi,bet šviežiam vartojimui g.gif

ar aš čia visai nusišneku blush2.gif

QUOTE(užsklanda @ 2012 02 01, 09:37)
DAR BALTU RIDIKU IDEJO, bet irgi nzn kaip juos valgyti g.gif

aš turiu iš kažkur g.gif geltonų ridikėlių,įdomu kaip jie bus g.gif

QUOTE(madmuazele @ 2012 02 01, 09:47)
Man jau seile tista cia pasiskaicius  essen.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(anemone @ 2012 02 01, 09:53)
Daug metu seju morkas ankstyvasias SIRENA H . Isbandziau daugeli rusiu , taciau mano  smelio dirvoje sios pasiteisino simteriopai .

Pankoliai labai skanus . Nebijokite virtuvej eksperimentuoti .
Pankolius sodinu daigais . Seju kambaryje mazdaug tokiu metu kaip bazilikus , dashius . Pasodinus dirvoje apdengiu agroplevele , kad sraiges nesuvalgytu .

Is pakoliu darau trinta sriuba , salotas . Labai skanu su zuvimi . Pankoli pjaustau riekutemis 3-4mm plocio . Kepu aliejaus ir sviesto ghi misinyje . Truputi druskos ir juoduju pipiru . Sudejus i lekste butinai apslakstyti laimo citrinos sultimis . Ant iskeptu pankoliu dekite paruosta jusu megiama zuvi . Skanaus .

bigsmile.gif o kiek patarimų kaip vartoti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kai BS turės nromalų papildymą rėkite. Na, kad žioplesnės nepražiopsotų biggrin.gif

Ir kas čia sakė, kad moka skaniai šparagines pupeles marinuoti? Prašom receptą. Kai mano praktiškai visas pernykštis derlius sugedo sugedusiame šaldiklyje, nusprendžiau neberizikuoti viską šaldydama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 01, 09:35)
Oi kaip smagu.. galejo man dovanu ideti ju blush2.gif Vietoj papriku ax.gif


oo, galiu atsiusti mirksiukas.gif , man pora seklyciu pakaks paragavimui, o ne tiek daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 02 01, 10:13)
parašyta ankstyvos,o dukra labai mėgsta tai sakau jai bus kaip ridikėliai  g.gif  blush2.gif
o kam jas skusti  g.gif
dabar irgi neskustas nuplaudavo ir valgydavo  ax.gif
g.gif  o kodėl nepatiko,patiekalams tai gal ir daug krapštymosi,bet šviežiam vartojimui  g.gif

ar aš čia visai nusišneku  blush2.gif



visvien vienu metu su ridikeliais ju nebus. Del ankstyvumo negaliu tiksliai pasakyt, nes sejom jas gerokai veliau nei kitas morkas, tai ir uzaugo veliau.
Skutam mes visas morkas, man visgi norisi nuskust zemej augusias darzoves.. O po nuskutimo is tos morkos lieka kreivas beformis kamuoliukas. Be to, ir nuskust paprasta morka man kur kas paprasciau. Zodziu, as su jomis nebesiterliosiu.
Zinoma, tai skonio reikalas. Jei jums patinka ir tinka, kodel neaugint?
Papildyta:
QUOTE(Dzhine @ 2012 02 01, 10:19)

Ir kas čia sakė, kad moka skaniai šparagines pupeles marinuoti? Prašom receptą. Kai mano praktiškai visas pernykštis derlius sugedo sugedusiame šaldiklyje, nusprendžiau neberizikuoti viską šaldydama smile.gif


as irgi noreciau gero recepto sparaginems pupelems ax.gif Nes siaip sumarinuotu nieks nenori, visos saldiklyje.
Blyn, kaip gaila derliaus, Dzine doh.gif doh.gif
Atsakyti
pankolius sėjau tiesiai į dirvą gegužės mėn., niekuom nedengiau. Jų lapus dėjau į marinuotus agurkėlius, patiko biggrin.gif
Atsakyti
Dzine,tikrai kaip gaila derliaus doh.gif 4u.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 02 01, 10:25)
visvien vienu metu su ridikeliais ju nebus. Del ankstyvumo negaliu tiksliai pasakyt, nes sejom jas gerokai veliau nei kitas morkas, tai ir uzaugo veliau.
Skutam mes visas morkas, man visgi norisi nuskust zemej augusias darzoves.. O po nuskutimo is tos morkos lieka kreivas beformis kamuoliukas. Be to, ir nuskust paprasta morka man kur kas paprasciau. Zodziu, as su jomis nebesiterliosiu.
Zinoma, tai skonio reikalas. Jei jums patinka ir tinka, kodel neaugint?

na pabandysim,pažiūrėsim,čia dukra nori,pati galės su jom ir terliotis ax.gif

man pernai buvo pirmi daržininkavimo metai,pabandžiau ir patiko,tai šiemet daugiau eksperimentuosiu ir žiūrėsiu kas man augs smile.gif
Atsakyti
Galiu pasidalinti šparaginių pupelių receptu. Man buvo labai skanios, šiemet būtinai darysiu. Tinka geltonom šparaginėm pupelėm.

Traškios šparaginės pupelės
2,5 litro vandens;
2 stiklinės cukraus;
2-1,5 valgomo šaukšto druskos;
0,25 stiklinės aliejaus (galima ir daugiau);
1,5 stiklinės acto (9 proc.).
Galima įdėti šiaudeliais pjaustytų morkų.
Pupeles dėti 2 min. į verdantį vandenį, išgriebti, perpilti šaltu vandeniu, atvėsinus kišti į stiklainius, pagal skonį įdėti prieskonių: pipiriukų, lauro lapų, česnakų, gvazdikėlių... Marinatą užvirti, užpilti verdančiu pupeles ir užsukti stiklainius. Stiklainius dėti po kaldra kol atvės.

Gaunasi traškios, saldžiarūgštės pupelės. Svarbu neperkaitinti pupelių, nes perkaitinus jos tampa minkštos ir ne tokios skanios. Beje aš nemėgstu česnakų, tai jų ir nedėjau.

Nepykit, kad šitoj temoj parašiau.


Atsakyti
QUOTE(irid @ 2012 02 01, 10:58)
Galiu pasidalinti šparaginių pupelių receptu. Man buvo labai skanios, šiemet būtinai darysiu. Tinka geltonom šparaginėm pupelėm.





aciu, uzsirasiau -butinai bandysiu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo užsklanda: 01 vasario 2012 - 11:03