Eneja, Jumis dėta nepirkčiau "Mezgimo biblijos", kaina didelė, o turinys nekoks. Man asmeniškai nepatinka mezgimo knygos, verstos iš anglų k. Anglės žurnaluose, knygose mezgimo eigą aprašo, o ne schemas braižo, o man tai nepriimtina. Tai po to ir išverčia vertėjai visą paklodę teksto, kai galima kokias kelias schemutes nubraižyti. Man iš schemų aiškiausia, o iš teksto nieko nesuprantu arba tenka labai jau gilintis
Jei skaitote rusiškai, gerų yra rusiškų mezgimo knygų, bet dabar jokio pavadinimo nepasakysiu, bandykite forumuose paieškoti, būna įdėta nuorodų kaip atsisųsti. Bet man asmeniškai maloniau tikrą knygą vartyti
Iš lietuviškų knygų labai nebloga ši knyga
Mezginių apdaila, jei nemeluoju, tai ir mezgimo raštų yra, bet tiksliai nepamenu, senokai varčiau

Laukiu kokios nuolaidos, kad įsigyt. Nes vis dar neatitinka tobulos mezgimo knygos, kad negaila būtų pirkti
Ir dar internete naršydama (tikslių nuorodų vėlgi nepasakysiu

) randu neblogų japonių/kiniečių mezgimo knygų, jos su hieroglifais, bet schemutes labai aiškias piešia, daug nėrimo schemų yra ir gražių mezgimo raštų.
Beje, prieš kokius 20 ir daugiau metų buvo leidžiama mezgimo knygelių. Tai man jos priimtinos ir dabar, aiškūs mezgimo aprašymai, schemutės, ir nėr nuotraukų per visą puslapį ir tuščių puslapių, kietų viršelių kaip šiuolaikinėse knygose, kad tik didesnę kainą po to uždėti
Mielai pirkčiau šią knygą Z. Morkūnaitė "Mezgimas virbalais. 500 raštų", varčiau pas tetą, tai net seilė tyso kaip užsimaniau

Kad kur ją rasčiau nusipirkti, tai ir kokių 70 lt nepagailėčiau, nes tikrai verta.
Na, ir prirašiau