Įkraunama...
Įkraunama...

Ar maitinate viešose vietose?

Nežinau, kam savas laikas ir sava vieta g.gif . Jei mano vaikas alkanas čia ir dabar , tai aš jį ir maitinsiu čia, o ne iškosiu slaptavietės.
Pirmojo maitint ilgai neteko, tai ir viešumos daug nešiurpinom smile.gif . O šiaip man taip gražu nužiūrėti maitinančia mamą blush2.gif Juk tai taip faina tas kūdikio ir motinos artumas, ir kaip godžiai ir susikaupęs vaikiukas geria pieną wub.gif .
Atsakyti
Dar prisipažinimas: visą gyvenimą bjaurėjausi tiek nėštumu, tiek gimdymu, tiek maitinimu ir išvis vaikais. Kol neįsitaisiau savo smile.gif . Ir priežastį to savo nenormalaus bjaurėjimosi žinau: mano mama visada čiulbdavo "oi, leliukai, oi, maitinti, oi lialialia" ir pan., bet neduokdie tekdavo pamatyti nėščią moterį, apsirengusią aptemptais, o ne maskuojančiais pilvą rūbais, arbai matinančią, tai visada išgirsdavau "kam čia reikia žmonėm į akis su tuo pilvu lįsti" arba "kam čia reikia tais papais mojuoti". Todėl visą gyvenimą buvau įsikalusi į galvą, kad motinystė - tai kažkas šlykštaus ir gėdingo. Todėl galima šnekėti kiek nori, kad leliukai nuostabūs ir kad motinos pienas jiems - didžiausia vertybė, bet jei pradeda suokti apie matinimo estetiką ir aplinkinių jausmus, susidaro įspūdis, kad kūdikio matinimas - tai kažkas gėdingo, ką reikia slėpti.
Neįsivaizduoju motinos, kuri vidury sausakimšos patalpos išsitraukia pritvinkusius papus, iškilmingai pamojuoja kelis kartus, o paskui jau kiša vaikui į burną. O jei prieini ir apžiūrinėji iš kelių cm atstumo, tai gali dar ir ne to pamatyti tongue.gif
Atsakyti
Labutis mamytės 4u.gif

Manau,jok kiekvienas žmogus turi savo gyvenimo taisyklių rinkinį. Tai priklauso nuo to ką jis matė ir girdėjo vaikystėje ir jaunystėje. Nuo jo aplinkos ir polinkių. Pas vienus žmones taisyklių labai daug : jos varžo,tačiau suteikia didelį saugumo jausmą ir neleidžia išsiskirti iš kitų žmonių tarpo. Tačiau laimi tas,kurio taisyklių rinkinys gali kisti ,priklausomai nuo aplinkybių.
Čia aš apie tai,kad mūsų nusistatymai,kokie jie bebūtų,kartais bejėgiai prieš patį gyvenimą ir jo padiktuotas sąlygas. Tikrai nesutiksiu su norge,kad galima surasti išeitį VISADA estetiškai maitinti.


Dėl temos : uždarau. Jeigu norit,galit atidaryti tokiu pačiu pavadinimu 4u.gif Aš nesupyksiu 4u.gif
Atsakyti