QUOTE(minde0445 @ 2011 10 25, 10:21)
ten reikejo parasyti pasiaiskinima, tai parasiau, jog bijojau jog man neatsitrenktu i masinos gala, o pestysis buvo dar toli, ir sutinku jog as kaltas, tai prie tokio pasiaiskinimo neprikibs ?
na man reikes teises keistis kitais metais rugsejo 20

tai nebus praeja dar metai
QUOTE(minde0445 @ 2011 10 25, 11:12)
tai reiskias si bauda nieko tokio ? ruseji kitais metais duos ilgam laikui jau teises ?
tai as tada nesuprantu ju, duoda laikinas teises, ir pabrezia jog po 2 metu isduos kitas be problemu jei nebus padaryta pazeidimu
QUOTE(minde0445 @ 2011 10 25, 11:58)
man reikia i policija eiti lapkricio 4

apskritai tai buvo ir bus pirmas susidurimas su policija akis i aki gyvenime

man svarbiausi du dalykai jog neatimtu teisiu ir kitais metais rugsejo menesi pasikeiciant teises nesakytu, aha padarei nusizengima, eik perlaikyt teises
Visų pirma - ramiai.
Antra - man buvo ta pati situacija.
Labai gerai, kad parašyta, "gailiuosi" tame lape. Į tai tikrai atsižvelgia.
Ta komisija - bent kaip man buvo - vienas dėdė ir tas pats tylėjo (tik kad rūstus toks)

Paskaitė tą supildytą formą, ką pareigūnai surašė, ką pati parašiau ir viskas - pasakė : bauda 100LT ir toj pačioj tyloj viską supildė, atidavė mano VP, liepė pasirašyti, davė sąskaitą į kurią reikia pervesti baudos sumą ir viskas.
Tikrai jie žiauriai nebaudžia kai pirmas nusižengimas ir kai žmogus nepuola akių draskyt o gailisi. Viskas bus gerai, ir šita bauda "geras skiepas". Nes ypatingą dėmesį reikia skirti pėstiesiems.