Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

user posted image

Neturint dviejų metų vairavimo stažo privaloma vairuoti automobilį, paženklinta klevo lapo skiriamuoju ženklo kairėje automobilio pusėje ant galinio automobilio stiklo.

Oficialus Regitros internetinis tinklapis.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumcė Šmumcė: 25 spalio 2011 - 11:44
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 25, 12:00)
Tai kieme manau grazuteles masinos ir nepavyks islaikyti...ar kazkur ivaziuoji, ibrauki, galu gale kiti tai padaro net stovinciai masinai...Nebent kokiam garaze laikyti arba nuosavam kieme.Tai man pirma karta irgi buvo liudna ir pikta, kad man masina ilenke, bet pamasciau, kad visgi daugiabuciu kiemas...masinu daug, zmoniu daug, vaikai aplink duodasi...ech...tiek to.Svarbu kad nesudauzytu, kaip kad MB masinai buvo...sudauze gala nuo kalno nuriedejus ar nustumta masina, va cia tai tikrai piiikta...  doh.gif

Kad nereikia nei kiemo,man nubrauke masina ir dar taip ziauriai prie PC biggrin.gif ,nesvarbu,kad masina laikau savo kieme,bet yra kur kitur ja "pagrazina" doh.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Jo jo, tai apie PC net nesneku... tongue.gif

Beje, kaip te su klevo lapu...ar tikrai reik ant stiklo klijuot?Pas mane knygutej parasyta, kad tiesiog kairej TP pusej, bet ne ant stiklo... g.gif
Nu jo, paskaiciau katik pataisymuose, kad galineje dalyje, kairioj pusej privaloma turet ta lapa.Nu as cia pirmam psl. pamaciau ir suabejojau...kodel ant stiklo g.gif blush2.gif Tai va...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenuxus: 25 spalio 2011 - 12:14
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 25, 12:07)
Jo jo, tai apie PC net nesneku...  tongue.gif

Beje, kaip te su klevo lapu...ar tikrai reik ant stiklo klijuot?Pas mane knygutej parasyta, kad tiesiog kairej TP pusej, bet ne ant stiklo...  g.gif
Nu jo, paskaiciau katik pataisymuose,  kad galineje dalyje, kairioj pusej privaloma turet ta lapa.Nu as cia pirmam psl. pamaciau ir suabejojau...kodel ant stiklo  g.gif  blush2.gif Tai va...

tai visgi nebūtinai ant stiklo?

kiek aš pamenu rašo,kad reikia klijuot gerai matomoi vietoj.

o ant stiklo būtent tokia ir yra doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai jo, neprivaloma ant stiklo.Tiesiog kairej pusej gale.
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 25, 12:27)
Tai jo, neprivaloma ant stiklo.Tiesiog kairej pusej gale.

sekančioj temoj pataisysim šitą reikalą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2011 10 25, 10:21)
ten reikejo parasyti pasiaiskinima, tai parasiau, jog bijojau jog man neatsitrenktu i masinos gala, o pestysis buvo dar toli, ir sutinku jog as kaltas, tai prie tokio pasiaiskinimo neprikibs ?

na man reikes teises keistis kitais metais rugsejo 20 sad.gif tai nebus praeja dar metai sad.gif

QUOTE(minde0445 @ 2011 10 25, 11:12)
tai reiskias si bauda nieko tokio ? ruseji kitais metais duos ilgam laikui jau teises ?

tai as tada nesuprantu ju, duoda laikinas teises, ir pabrezia jog po 2 metu isduos kitas be problemu jei nebus padaryta pazeidimu

QUOTE(minde0445 @ 2011 10 25, 11:58)
man reikia i policija eiti lapkricio 4 smile.gif apskritai tai buvo ir bus pirmas susidurimas su policija akis i aki gyvenime smile.gif man svarbiausi du dalykai jog neatimtu teisiu ir kitais metais rugsejo menesi pasikeiciant teises nesakytu, aha padarei nusizengima, eik perlaikyt teises

Visų pirma - ramiai. smile.gif
Antra - man buvo ta pati situacija.
Labai gerai, kad parašyta, "gailiuosi" tame lape. Į tai tikrai atsižvelgia.
Ta komisija - bent kaip man buvo - vienas dėdė ir tas pats tylėjo (tik kad rūstus toks)biggrin.gif Paskaitė tą supildytą formą, ką pareigūnai surašė, ką pati parašiau ir viskas - pasakė : bauda 100LT ir toj pačioj tyloj viską supildė, atidavė mano VP, liepė pasirašyti, davė sąskaitą į kurią reikia pervesti baudos sumą ir viskas. smile.gif
Tikrai jie žiauriai nebaudžia kai pirmas nusižengimas ir kai žmogus nepuola akių draskyt o gailisi. Viskas bus gerai, ir šita bauda "geras skiepas". Nes ypatingą dėmesį reikia skirti pėstiesiems.
Atsakyti
Ooo tikrai kad turim namus bigsmile.gif ne visi vakare mato. biggrin.gif Ačiū! 4u.gif
O vietoj baudos neišrašo? Būtinai dar pas juos reikia važiuot?. Pati ne kartą gana stipriai stabdžiau prie perėjos, reikėtų atprast, nes žiemą bus ne kas..
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 25, 12:00)
Tai kieme manau grazuteles masinos ir nepavyks islaikyti...ar kazkur ivaziuoji, ibrauki, galu gale kiti tai padaro net stovinciai masinai...Nebent kokiam garaze laikyti arba nuosavam kieme.Tai man pirma karta irgi buvo liudna ir pikta, kad man masina ilenke, bet pamasciau, kad visgi daugiabuciu kiemas...masinu daug, zmoniu daug, vaikai aplink duodasi...ech...tiek to.Svarbu kad nesudauzytu, kaip kad MB masinai buvo...sudauze gala nuo kalno nuriedejus ar nustumta masina, va cia tai tikrai piiikta...  doh.gif

drinks_cheers.gif aš irgi pirmą kartą bėgau pažiūrėt kai signalizacija užkaukė, bet paskui pagalvojau lygiai ta patį. Kad gera mašina važinėti tai dar reikia geros vietos jai laikyti. biggrin.gif Kieme laikai lengvai pamuštą ir ramiaks.
Papildyta:
QUOTE(Samarija @ 2011 10 25, 09:58)
Man su tuo laiku is ryto irgi sunku  doh.gif Jei keliom min veliau isvaziuoju,tai ant paciu kamsciu papuolu,o tada tai jau gaza tik spaudziu,kad tik i darba nepaveluociau  smile.gif

gazą spaudžiu iki stoties, pasui jau nebėra kur tą gazą spasut, tik spėk stabdyt.

QUOTE(Samarija @ 2011 10 25, 09:58)
Kaip suprast,apdraustas ant klevo?Kieno vardu-tavo?Ar kazkieno kito,o tu tik itraukta kaip naudodota? g.gif

viskas mano vardu, aš klevas.
Atsakyti
Nu va, kai sian gerai pavazinejom su maziuku biggrin.gif Iki pardes, sauniai apsipirkom, tada vaziavom liudnajai proceduuurai...kuro pilt.Oi nuskausmina visada sita procedura doh.gif Bet isedus atgal labai graziai ta pakilus rodykle ziurisi biggrin.gif
Jauciuos daranti pazanga...kazkaip sian super pavyko isilieti i srauta, net pasijauciau kaip ne lapas blush2.gif Ir parkuotis buvo baika.Tik kad saule spigino i akis, nifiga nesimate...bijojau uzkliut kitos masinos kampa, nu bet issisukau.Masiniuke nei geso, nei tampesi...kazkaip pora dieneliu nevairuojant tik i nauda tongue.gif
Pasigaidinau kolonelej...per arti masina pasistaciau, tai ta slanga nesugebejo taip issiraityti, teko perstatyt toliau...o geeeda doh.gif doh.gif doh.gif Atrode kad bus pats tas, nes slanga tokia trumpa ten, reik tiesiai priesais pistoleta pasisatyt.Nu, bet zinosiu dabar sitos koloneles ipatumus.Gerai, kad uz manes nieks nestovejo...butu nesuprate ka cia ta "boba" dabar daro blush2.gif Ui geda...nu bet raminuos, kad pirma karta sitoj kolonkej, fig zinosi, kad slanga pusmetrine... ax.gif
Atsakyti
prisiminiau smile.gif
Vasarą vyras nuėjo sumokėt už dujas, o mes likom mašinoj. Įvažiuoja bemsas, tiksliau įskrenda. Išlipa tuštukinas ir vaikšto apie kokonėlę, atidariau dureles sakau nutiko kas? sako o kaip čia įsipilt. laugh.gif parodžiau, paaiškinau. Grįžtant vyrui jau girdžiu to vaikino Bleeee. sakau nutiko kas? sako įsipiliau už 20lt ir 27 centus. nespėjau ne pagalvot kas čia tokio,kai ans atidaręs savo auto dureles klausia:mergos neturi 27 centų paskolint doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu kai prajuokinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 26, 15:04)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu kai prajuokinai  biggrin.gif

pati rašiau ir šypsojausi prisimindama.
iš kolonėlės irgi neišvažiavo, o išskrido lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumcė Šmumcė: 26 spalio 2011 - 15:06