Įkraunama...
Įkraunama...

Katės nagas

Esam išbandę ne vieną imuniteto stiprinimo preparatą, kadangi sergam sunkiai ir labai dažnai griebiamės šiaudo ir bandom atrasti tai kas mums padės, viltis tai gęsta tai vėl liepsnoja, norisi tikėtis, kad būtent tai padės.

Gal kas galėtų pasidalinti savo patirtimi kiek duoti vaikui katės nago? Turim nusipirkę tabletes 500 mg. rašo jog dozavimas po 2-4 tab. kiek galima duoti 3 m. vaikui? Būčiau dėkinga jei kas pasidalintumėte žiniomis, patarimais, savais pastebėjimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pana: 26 spalio 2011 - 21:13
Kazin kodel niekas nieko neparašo, negi niekas nenaudojo šio rusiško vaisto unsure.gif Tiksliai nežinau ar jis papildas ar vaistas. Labai daug girdejau geru atsiliepimu iš suaugusiuju, bet del vaiku g.gif Aš kalbu apie rusiška, tai ten parašyta, kad galima vaikams tik nuo 12 metu.
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2011 10 31, 20:06)
Kazin kodel niekas nieko neparašo, negi niekas nenaudojo šio rusiško vaisto  unsure.gif Tiksliai nežinau ar jis papildas ar vaistas. Labai daug girdejau geru atsiliepimu iš suaugusiuju, bet del vaiku  g.gif Aš kalbu apie rusiška, tai ten parašyta, kad galima vaikams tik nuo 12 metu.


Kai skaičiau kažkada buvau atradus kad ne viena mama yra davus šio maisto papildo savo vaikams. Tik gaila, kad norinčių pasidalinti patirtimi nėra verysad.gif
Augalas geras sako gebair rimtus ligonius ant kojų pastatyti, bet informacijos apie davima vaikams radau labai nedaug verysad.gif
Atsakyti
Visi maisto papildai sąlyginai skirstomi į du pogrupius: nutriceptikai ir parafarmaceptikai. Pirmieji yra esminių maistingųjų medžiagų – ir pirmiausia vitaminų – šaltinis. Parafarmaceptikai savo sudėtimi artimesni vaistams – t. y. pasižymi klinikiniu poveikiu.

Katės nagas yra parafarmaceptikas - stiprus imunomoduliatorius, turintis priešuždegiminį, antispazminį poveikį organizmui ir naudojamas kovai su įvairiomis ligomis.

Tačiau geriausia vartoti vaikams nuo 5-6 metų.
O mažesniems - pasirinkti lengvesnius preparatus 4u.gif

Atsakyti
man asmeniskai sis vaistas super pati daznai sergu anginom, tai pageriu kelis menesius sio vaisto kiekviena rudeni pavasari.
o vat apie vaikus butu idomu suzinoti tiksliau.
cia kalbat apie ta kur geltonoj dezutej? ten dozavimas lyg po 1 kapsule g.gif
Atsakyti
Mano dvyniams jau 4 m. pirkausi tabletes, duodu po 1 t. per diena. Zinau kad yra ir kapsules, kiek man aiskino tik pateikimas kitas vaisto. g.gif
Geriam su mazom pertraukom menesi, tikiuosi pasiteisins jo gerimas mums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pana: 22 vasario 2012 - 17:05
QUOTE(sena pana @ 2012 02 22, 19:04)
Mano dvyniams jau 4 m. pirkausi tabletes, duodu po 1 t. per diena. Zinau kad yra ir kapsules, kiek man aiskino tik pateikimas kitas vaisto.  g.gif
Geriam su mazom pertraukom menesi, tikiuosi pasiteisins jo gerimas mums.

nebepamenu kokio ten stiprumo,bet prieš du metus savo panelei 3m. aš daviau. Pirmą kartą labai gerai suveikė. Aš jį vertinau kaip vaistą ir duodavau kai sirgdavom . Pasveikdavom greitai , aišku taikant ir kitas priemones. Bet ir vėl sirgdavom, vėl gydydavomės. Žodiu, galiausiau pastebėjau, kad 4 ar 5 kartą jau nebetaip padeda pasveikt. Pasikonsultavus su pardavėja, teko pripažint , kad organizmas priprato ir reikia didint dozę. Man tai nepatiko. Dozės nedidinau, o ieškojau kitų naturalių priemonių. Dabar mano panelei 5 m. , nieko negeriam. Tiesa , turiu juodųjų kmynų aliejaus, tai reiks paduot. 4u.gif
Atsakyti
Ar yra iHerb'e Juoduju kmynu aliejaus? - https://www.facebook...196677997023003 ax.gif
Atsakyti
Gal kas naudojot si preparata, noriu isbandyti savo 4,5 vaikui pastoviai serganciam. Ar yra galinciu pasidalinti patirtim po kiek naudojot, ar pasiteisino.
Atsakyti
kaip suprantu 2,5 metu vaikui perstiprus jis?
Atsakyti