Įkraunama...
Įkraunama...

zet-8

sveikučiai, turiu bėdelę. doh.gif Kiek supratau, čia yra kas domisi zet - 8 programa. O man yra tokia bėdelė, dėstytojas davė sudaryti horoskopą pagal šią programą (dviejų žmonių) tik pagrindus, kas kuri planeta įeina, ką kokius požymius turi. Išnagrinėjus šiuos horoskopus, reikės lyginti su delnų linijų požymiais ar sutampa su horoskopo. Gal kas galėtų pagelbėti analizuojant tuos horoskopus? 4u.gif
Atsakyti
Ką reiškia pagelbėti analizuojant horoskopus?

Jei juos norite analizuotis, reikia bent kiek išmanyti astrologiją. Jei turite šiokį tokį supratimą, tai galite pasiaiškinti tokius dalykus:
1. Kokia stichija dominuoja (kur daugiausia planetų). Galėsite suprasti, kokiam charakterio tipui priklauso (ugnis - cholerikas, oras - sangvininkas ir t.t.)
2. Kokia figūra gaunama iš aspektų, ir ką ji reiškia
3. Kokiuose ženkluose randasi planetos, ir ką jos reiškia
4. Kokie aspektai tarp planetų, ir ką jie reiškia

Ir aplamai, kas čia per dėstyjas, kuris nepaaiškina, kaip su tuo dirbti? Jei ne paslaptis, ką būtent jūs studijuojate, ir pas ką?
Atsakyti
na tai dėstytojas labai protingas ir pernelyg geras netikusiems tinginiams, davė elementariausius pradžiamokslio elementus pažymėt, juk užvedus ant elemento pati programa jo savybes nurodo, tai jei net pradžiamokslį išmokti tingite, verčiau meskite astrologiją, jums ten tikrai ne vieta.

Atsakyti
a, dar pagalvojau, meskite bet kokiu atveju, neįmanoma būti visų sričių specialistu, arba mokotės astrologijos arba chiromantijos, jei iš jūsų bando padaryti visų galų meistrą, tai bėkite iš tos vietos neatsigręždamas ir kitus perspėkite.
Atsakyti
dėkui už nuomones smile.gif studijuoju spec pedagogiką - logopediją. O chiromantiją lankau kaip pasirenkamąjį dalyką. Pasiskaičiau forumus ir bandysiu daryti kažką smile.gif)
Atsakyti
o geras, net neįtariau, kad ezoterikos mokslai jau dėstomi ir universitete, o kas dėsto?
Atsakyti
Kanišauskas V. smile.gif čia Šiauliuose:)
Atsakyti
Tokio nežinau, pažįstu tik S. Kanišauską, bet vis tiek esu labai nustebinta tokių disciplinų, aišku, gerąją prasme.
Atsakyti