Turiu tokia problema. Gal kam teko susidurti. Pries kelis menesius pradejo niezeti oda prie lytiniu organu.Kirksnys. Ejau pas ginekologe, eme tepineli, viskas ten gerai. sako tai gal nuo kelnaiciu ar nuo prausikliu niezejimas yra. bet jau viska isbandziau ir nesuprantu kas man. ypac niezti vakare ir ryte. ir kuo toliau tuo vis labiau intensyveja.
jei kam teko su tuo susidurti,parasykit kas tai galetu buti ir ka daryti. labai aciu
Papildyta:
ar tai negaletu buti vulvitas?
QUOTE(BRASKYTTT @ 2011 10 30, 09:42)
Turiu tokia problema. Gal kam teko susidurti. Pries kelis menesius pradejo niezeti oda prie lytiniu organu.Kirksnys. Ejau pas ginekologe, eme tepineli, viskas ten gerai. sako tai gal nuo kelnaiciu ar nuo prausikliu niezejimas yra. bet jau viska isbandziau ir nesuprantu kas man. ypac niezti vakare ir ryte. ir kuo toliau tuo vis labiau intensyveja.
jei kam teko su tuo susidurti,parasykit kas tai galetu buti ir ka daryti. labai aciu
Papildyta:
Papildyta:
Jei ginekologai nieko neranda, kreipkis pas dermatologus. Tikriausiai kokia odos problema.
Gali net buti alergija iklotams
Labai prašau neįsižeisti... Bet deja šiais laikais vis dar labai paplitusi zaraza - kirkšninės utėlės. Ramiai geram apšvietime apsižiūrėk, ar nėra mažulyčių plika akim vos matomų svečių apsigyvenę. Jei rasi, nieko baisaus, paprašyk vaistinėje tepaliuko, panaudosi kaip nurodyta ir viskas. Plačiau apie jas info pati pasiieškoti gali.
Žiauriai niežti kai niežai, bet ne jų atakos vieta. Neturėtų būti. Labai siaurai aprašei požymius...
Ir žinoma alergija taip pat gali būti kam nors. Sėkmės
Žiauriai niežti kai niežai, bet ne jų atakos vieta. Neturėtų būti. Labai siaurai aprašei požymius...
Ir žinoma alergija taip pat gali būti kam nors. Sėkmės

QUOTE(BRASKYTTT @ 2011 10 31, 22:35)
oi ne. tu uteliu tikrai nera. jau ziurejau
nezinau, net nuo ko tai gali buti, bet ryte ir vakare niezti labiausiai. buna dienu kai neniezti, bet labai retai. galvoju gal koks grybelis galetu buti

nezinau, net nuo ko tai gali buti, bet ryte ir vakare niezti labiausiai. buna dienu kai neniezti, bet labai retai. galvoju gal koks grybelis galetu buti
O seip galetum paziuret ,gal kokiam muikui ar kitai higienos priemonei alergiska. Juk dabar visokiu atsirado firmu ir neaisku ko prideta.

QUOTE(lina46 @ 2011 11 01, 21:07)
O gal dar gali buti ir nervinio pagrindo.Eidama miegoti pabandyk isgerti raminamuju vaistuku.Po truputi issiaiskinsi.Dar nusiskusti pabandyk.

Na, man dar ginekologė kažkada seniai buvo skyrusi Lomexin tepalo, būna ir žvakutėm, nuo pienligės ir pan. grybukų, šiaip irgi niežėjo tada aplink viskas. Patepliojau, praėjo... Tepinėlis tada irgi nieko nerodė. Tik nežinau ar duos be recepto vaistinėje. Kadangi tai jau vaistas, ne kosmetinė priemonė, tai pasiskaitykit internete susiradus informacinį lapelį

QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 11 02, 15:58)
Na, man dar ginekologė kažkada seniai buvo skyrusi Lomexin tepalo, būna ir žvakutėm, nuo pienligės ir pan. grybukų, šiaip irgi niežėjo tada aplink viskas. Patepliojau, praėjo... Tepinėlis tada irgi nieko nerodė. Tik nežinau ar duos be recepto vaistinėje. Kadangi tai jau vaistas, ne kosmetinė priemonė, tai pasiskaitykit internete susiradus informacinį lapelį 

Pienlige buna kai antibiotiku daug geriama ir niezejimas viduje, o jai aplinkui, na gal ir gali ir niezet?

QUOTE(BRASKYTTT @ 2011 11 02, 20:21)
man tikrai ne pienlige. buvau pas ginekolege. is sios puses viskas gerai. taip ir paliko tas niezejimas. sako nusipirk prausikli specialu.bet jis man nieko nepadeda
O gal tikrai nueik pas odos gydytoja