Įkraunama...
Įkraunama...

alimentu prisiteisimas is UK piliecio_VIF pinigai

Laba,, ar yra tokių, kurios teisiasi ar prisiteisė alimentus iš tėčio, kuris dirba Anglijoje? Mano problema, kad teismas vis neįteikia ieškinio atsakovui... Ir tai, kad jis ,manau vis tiek tų pinigų nemokės. ARba bus nerastas. Kokie tada turėtų būti mano žingsniai? Jau žinau, kad Lietuviai antstoliai jo nieškos. Anglams antstoliams neturiu pinigų, nes tai duag kainuoja... Be to, Anglijos antstolių pažyma lietuviams pasirodo negalios... VAdinasi Vaikų išlaikymo fondas mano vaikui nemokės. GAl duagiau yra tokių mamų? Būtų galima kartu parengti raštą vaikų išlaikymo fondui, kad ir mūsų vaikams pagalbos reikia. Juk negalima diskriminuoti vaikų,o ir mamoms pagalbos reikia. O dabar padeda tik toms, kurių vaikų tėvai dirba Lietuvoje. Bet juk joms lengviau.
Atsakyti
QUOTE(asai @ 2011 10 31, 18:27)
Laba,, ar yra tokių, kurios teisiasi ar prisiteisė alimentus iš tėčio, kuris dirba Anglijoje? Mano problema, kad teismas vis neįteikia ieškinio atsakovui... Ir tai, kad jis ,manau vis tiek tų pinigų nemokės. ARba bus nerastas. Kokie tada turėtų būti mano žingsniai? Jau žinau, kad Lietuviai antstoliai jo nieškos. Anglams antstoliams neturiu pinigų, nes tai duag kainuoja... Be to, Anglijos antstolių pažyma lietuviams pasirodo negalios... VAdinasi Vaikų išlaikymo fondas mano vaikui nemokės. GAl duagiau yra tokių mamų? Būtų galima kartu parengti raštą vaikų išlaikymo fondui, kad ir mūsų  vaikams pagalbos reikia. Juk negalima diskriminuoti vaikų,o ir mamoms pagalbos reikia. O dabar padeda tik toms, kurių vaikų tėvai dirba Lietuvoje. Bet juk joms lengviau.

Labas smile.gif
O jus zinot kur butent dirba vaiko tevas? Ar tik nuspejat? Realiai, norint kazka is to tevo ispest, kreipkites i ta sali, kurioj buves vyras dirba, siuo atveju i UK. Jus turit visas teises kreiptis i Anglijos teisma, jei tevas dirba UK. Aisku, siuo atveju, tektu nemazai papluseti anglu k., tektu jums skristi i UK teismui. Bet pagalba gautumet. Tereikia jums apsisprest kokiu keliu eiti: ar teistis ir ieskoti tevo is LT, kreiptis i UK teismus.
Ai, ir dar, Anglijoj dazniausiai priskiria teismai vaikams 15% nuo tevo atlyginimo.
Atsakyti
Šiaip yra toks dalykas kaip užsienio šalių teismų bendradarbiavimas... Lietuvos teismas prašo pagalbos būtent tos šalies teismo, kad išreikalautų ko reikia... Dėl skyrybų ir alimentų lietuvos teismas siuntė dokumentus į angliją vyrui per ambasadą... Gavo puikiausiai...Išvis ar jisai legaliai dirba? Vienai pažįstamai iš švedijoje dirbančio vyro nuskaičiavo antstoliai pinigėlius kai pamatė jog dirba.... g.gif
Atsakyti
Laba, darbovietės naujos nežinau deja... Jo adresas pasak jį nepakito. Pagal dabartines teismų bendradarbiavimo taistykles, kaip surpatau, ieškinys atsakovui gali būti įteiktas tik per įteikiančiąją instituciją Anglijoje - Royal courts of Justice iki kurių antrąjį kartą ieškinys net nenuėjo. PIrmąjį kartą jie neįteikė, nes asmuo kuriam bandė įteikti pasakė, kad tai ne jis... Planuoju oficialiai kreiptis į RCJ, akd jie susimilę jei vėl bus jiems atsakyta, kad "tai ne aš" kreiptųsi į Mokesčių inspekciją dėl tikrojo adreso, mat aš neturiu teisės to daryti, o mūsų teismas to nedarys.... Ir per UK teismus, kaip suprantu aš negaliu to spręsti, nes aš gyvenu Lietuvoje. Vadinasi teikiu ieškinį per savo teismą. Ar jūs kas tvarkėtės tiesiogiai per UK teismą negyvendama UK? Ar teko kam nors teistis su anglu per mūsų teismą? Ačiū labai.
Papildyta:
Ir ar jūsų draugei reikėjo mokėti švedų antstoliams? Ji gyveno tuo metu švedijoje ar Lietuvoje?
Atsakyti