QUOTE(keistuole @ 2011 12 30, 10:23)


Reiks išbandyt šią duonelę.
Dabar kažkaip apsistojau ties jūsiške firmine, tik miltų proporcijas pakaitalioju, nes man patinka labiau ruginės, kartais salyklo įdedu, bet iš principo laikausi recepto

O obuolių košė sava naminė?
Rududu vien dėl to, kad medaus nenaudot? Ar ir skoninės savybės keičiasi?
(Medaus turiu savo, o rududu reikia pirkt, nes tokių daiktų mes nevalgom ir dėl šaukšto kažkaip gaila visą skardinę atidarinėt)
Suformuotą kepaliuką kildinat formoj, o prieš kepant išimat?
Jei taip, ką dedat į formą, kad nepriliptų?
Na, aš visalaiką skaitinėju visą temą , tik kažkaip nelabai turėjau kuo pasigirti, ar šiaip ką patarti

Obuolių košė sava. O Rududu dedu, kai turiu, nors dažnokai perku visokiems kepiniams. Dedu tik dėl saldumo, nes mano obuolienė rūgštoka. bandžiau dėti ir visokių savų uogienių - irgi pasiteisina. Žinoma, nieko specialiai nereikia pirkti, o naudoti tai kas yra namuose. Suformuotą kepaliuką kildinu savos gamybos formoje, išklotoje kepimo popieriumu, o išimu kartu su popieriumi ir dedu ant skardos kepti.
