Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 74 tema .

QUOTE(p Raganyte @ 2011 11 15, 14:23)
Kokia grietine naudojate Anglijoje puosiancios tortukus???


Taigi paprasta DOUBLE CREAM nusiperki ir issiplaki 4u.gif Tik reikia nepersistengti,Asdos double labai greitai susiplaka,mixeriu as neplaku asdines,ranka per minute,maziau susiplaka,nes i gumula staigiai pasidaro plakant mixeriu,o tesco nebeperku,nes asdos labiau pradejo patikti biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
buvau kazkas idejes kaip pasidaryti snaiges neturint snaiges formeles. Ieskojau virsutinej temoj, bet neradau verysad.gif Gal kas galetu imesti nuoroda, ar patarti kurioje temoje ieskoti. Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 11 15, 16:37)
Taigi paprasta DOUBLE CREAM nusiperki ir issiplaki  4u.gif Tik reikia nepersistengti,Asdos double labai greitai susiplaka,mixeriu as neplaku asdines,ranka per minute,maziau susiplaka,nes i gumula staigiai pasidaro plakant mixeriu,o tesco nebeperku,nes asdos labiau pradejo patikti  biggrin.gif

Dekui labai! 4u.gif biggrin.gif Ir man patinka asdiniai gaminiai. smile.gif

Tiesa, tokioje pakuoteje radau ir sokoladini krema, kuris primena tarybiniiu laiku sokoladini sviesta. thumbup.gif ,,ASDA Chocolate Liqueur Cream". Gal tikru ir jis papuosimams... As dar neismeginau. ax.gif

O KAIP DEL Anglijoje CUKRAUS PUDRU - ar yra realus skirtumas? As tai lyg ir jokio skirtumo nepastebejau tarp keliu ju rusiu (kur is cukraus, o ne saldiklio). g.gif Naudojau baltam glajui ir papuosimams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 15 lapkričio 2011 - 16:04
labukas visoms, labai ne į temą aš čia, bet gal kas žinot, kur galėčiau rast mentelę torto išlyginimui, scilije radau, atsiuntė ir kainas, bet kai paskambinau, kad man atsiųstų tai staigiai kažkaip jų nebeturėjo....nerandu ir konditerinių šukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2011 11 15, 14:57)
Dekui labai!  4u.gif  biggrin.gif Ir man patinka asdiniai gaminiai.  smile.gif

Tiesa, tokioje pakuoteje radau ir sokoladini krema, kuris primena tarybiniiu laiku sokoladini sviesta.  thumbup.gif ,,ASDA Chocolate Liqueur Cream". Gal tikru ir jis papuosimams... As dar neismeginau.  ax.gif

O KAIP DEL Anglijoje CUKRAUS PUDRU - ar yra realus skirtumas? As tai lyg ir jokio skirtumo nepastebejau tarp keliu ju rusiu (kur is cukraus, o ne saldiklio).  g.gif Naudojau baltam glajui ir papuosimams.


Man asdos double patinka del to kad as dazniausiai tortus gaminu kai vaikai suguldyti,tai nereikia nervuotis kad su mikseriu prikelsiu biggrin.gif

Kur to sokoladinio kremo ieskoti,prie giretineles,sviesto ar kur?

Del cukraus pudros man irgi dar mysle,anksciau imdavau kokia pasitaikydavo,bet dabar galvoju kad turbut del to man sueidavo dvigubai jos darant pastilaza g.gif Nes dabar visada imu kur skirta Fondant gaminimui,visada sueina daug maz kiek rcp raso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cool Mama @ 2011 11 15, 14:59)
Sveikutes  4u.gif ...

Smailyte, labai smagus torciukas  4u.gif , sakyk o galvyte pati laikosi, ar tu esi kanors ikisusi kad nenukristu?

Paneles, gal kuri zinote,kaip lengvai isgauti plytu rasta ant pastiliazo? Norisi kad realiai atrodytu, ar geriau piesti ant virsaus plytas, ar issiplaustyti plytas ir klijuoti po viena ant sviestiniu kremu aptepto torto,patepant kokiu pilku "cementu"  biggrin.gif ? Busiu labai dekinga!!!  4u.gif nes istikro neisivaizduoju kaip padaryti, o norisi, kad butu grazu blush2.gif 

Labai labai labai labai ACIU 4u.gif  smile.gif

Scilis prekiauja voleliais, yra ir plytu (butent plytu kainavo lig 30lt. pas jos)

@adrij@ ar tokius ieskojote keksiuku formos, lig neplateja unsure.gif http://public.fotki....t-keksiuku.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 15 lapkričio 2011 - 16:26
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 15, 15:26)
Scilis prekiauja voleliais, yra ir plytu (butent plytu kainavo lig 30lt. pas jos)

@adrij@ ar tokius ieskojote keksiuku formos, lig neplateja unsure.gif  http://public.fotki....t-keksiuku.html



Kazkam irgi TW liga vystosi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 11 15, 17:24)
Man asdos double patinka del to kad as dazniausiai tortus gaminu kai vaikai suguldyti,tai nereikia nervuotis kad su mikseriu prikelsiu  biggrin.gif

Kur to sokoladinio kremo ieskoti,prie giretineles,sviesto ar kur?

Del cukraus pudros man irgi dar mysle,anksciau imdavau kokia pasitaikydavo,bet dabar galvoju kad turbut del to man sueidavo dvigubai jos darant pastilaza  g.gif  Nes dabar visada imu kur skirta Fondant gaminimui,visada sueina daug maz kiek rcp raso  g.gif

Asdos Double dar neteko ismeginti. Pertepimams ir namie kaip grietine visada naudoju ta, kur asdine Reduced creme fraiche - nelabai riebus, gaivus skonis ir konsistencija liuks. thumbup.gif Irgi cukraus pudros ir citrinos rugsteles imaisau ir su saukstu isskuku - seimynos tikrai neprizadinu. biggrin.gif

Musu Asda didele - sviestini krema randu saldytuve prie grietines. Tokiame pat indelyje, tik uzrasas kitoks. Paveikslelyje matosi, kad rudas. Tirstas.

As cukriniui glajui ipratau naudoti Icing cukraus pudra. Reiks atidziau meginti ir Foundant - gal maziau reiks. rolleyes.gif

GAL TURITE MINCIU, KAIP NUDAZYTI PIRKTINE FONDANT MASE? Anglijoje galima nusipirkti supermarkete torto dengimo mase, kuria reikia jau tik iskocioti ir galima dengti torta. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 15 lapkričio 2011 - 16:42
Norejau profesionaliu konsultacijos blush2.gif . Nu nesuprantu, kaip jums taip graziai pavyksta su grietinele puosti tortus. As kiek plaku, tiek man ji issiplaka, bet po poros minuciu pasidaro poskyste, todel puosti nebetinkama, net torta sunku sutepti, begti pradeda:(
Bandau daryti ganasa sokoladini ir karamelini. Bet nezinau ar gausis, nes jei daryti pagal recepta proporcijas 1:1, tai man laaabai saldu, noretusi gaivaus kremo, tad proporcijas dariau 2 dalys grietineles ir 1 dalis sokolado/Rududu. Uzvirinau grietinele, istirpinau sokolada/Rududu, ryt ryte bandysiu plakti, ziuresiu, ar kas nors gausis, bet kazko abejoju....
Ar nedaret ganaso su 2:1 proporcijom? O gal kuri gali patarti koki gera krema, kaip papuosti torta, kad jis butu nesaldus, bet gaivus? ax.gif
Tiesa, dar klausimas kokia grietinele naudojate dazniausia, nes jau pradedu galvot, kad cia grietineleje beda As perku Saules pieno dazniausiai. Kelis kartus turejus ir Pieno zvaigzdziu, bet taip pat skystedavo:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 15 lapkričio 2011 - 16:38
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 15, 17:26)
Scilis prekiauja voleliais, yra ir plytu (butent plytu kainavo lig 30lt. pas jos)




Dekuj 4u.gif , cia tas scilis, tai online parduotuve? gaila laiko neturiu sad.gif .. tortuko reikes uz keliu dieneliu.. reikes pasipraktikuot su kokia pastiliazo mase ir paziuret kaip graziau atrodytu, ar is atskiru detaliu, ar is vienos bet isbraizytos plytom... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cool Mama @ 2011 11 15, 15:59)
Sveikutes  4u.gif ...

Smailyte, labai smagus torciukas  4u.gif , sakyk o galvyte pati laikosi, ar tu esi kanors ikisusi kad nenukristu?



Galvyte sutvirtinta su spageti makaronu ir klijuota islydytu pastilazu smile.gif

QUOTE(Rasskee @ 2011 11 15, 17:36)

Tiesa, dar klausimas kokia grietinele naudojate dazniausia, nes jau pradedu galvot, kad cia grietineleje beda As perku Saules pieno dazniausiai. Kelis kartus turejus ir Pieno zvaigzdziu, bet taip pat skystedavo:(


Grietinele as naudoju Piemenelio, man l gerai issiplaka ir neskysteja, karteli puosiau su ja ir puikia laike, tik man siaip nelabai patinka nei grietinele nei beze puosti nemoku graziai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 11 15, 17:36)
? O gal kuri gali patarti koki gera krema, kaip papuosti torta, kad jis butu nesaldus, bet gaivus?  ax.gif

darykite slapia beze-saldziarugstis skonis 4u.gif
Atsakyti